Eski sevgilimin mutlu olmasina dayanamiyorum

Aynen sosyal medyaya bakmayın,insanlar, hepimiz orda mutlu hallerimizi paylaşıyoruz,ama içimizde ne fırtınalar koptuğunu kimse bilmez,kendimden biliyorum.

Belki sana çok değer verdi gibi yaptı aslında basit şeylerdi sen gözünde çok abarttın belki de evet değer verdi ama aşk ve sevgi biten şeyler. Bitti.

Belki sana çok değer verdi gibi yaptı aslında basit şeylerdi sen gözünde çok abarttın belki de evet değer verdi ama aşk ve sevgi biten şeyler. Bitti.
Valla değer verdiğini de düşünmüyorum şuan, o kendisinden başka kimseye değer veremez. Sevgi biten bir şeymiş evet benim sevgim bitti. Ne kadar güzel sevmiştim oysa kendimden çok sevmiştim. Ama bitti gitti işte, acı tatlı bir hatıra kaldı geriye.

Biz sevgili iken eski sevgilisini erkek ismi ile kaydetmişti yakaladım sonra kızı sildi engelledi vs derken ayrılmamizi bekliyorlarmış sanırım baktım çıkıyorlar ama kıza ne yalanlar attıysa artık zamanında beni o kıza tercih etmişti kız ona rağmen barışmış şok oldum

Ama tercih etmişti derken yanlış anlama olay farkli

Ben küçük biryerde yaşıyorum başka biriyle tanışma olasılığım çok az o da yetmezmiş gibi
Korona cıktı işimden oldum. Belki sizin gibi birini tanısam çoktan geçerdi
Ama bende hemen tanımadım. Bunlar kendimizi engelleyen bahaneler. Kendi kendime atlattim. Olay 2016'da yasandı. Nişanlımı geçen sene tanıdım.

Abla 10 tane de üyelik alsan sen hırsını alamayacaksın. Her şeyin ilacı zaman neden zamana bırakmıyorsun?

Kötülüğe nereden baktığına göre değişir
Ailenizin gözünde sizde kötüsünüz
3 günlük bir ilişki için ailenize yaptıklarıniz sizi daha kötu yapar
Hayır katilmiyorum
Herkes hak ettiğini yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…