eski sevgilimle davalık olucaz

vicdanımda sıkıntı yok,kadına bulaşmak istemiyorum zaten ama babama ulaşırsa bende herşeyi dökmek zorunda kalırım pısıp oturamam
Herseyi goze almissin taciz ettigin icin pisman bile degilsin. Neyi soruyorsun daha. Babanin uzulmemesi icin yapacagin tek sey bosvermek. Zaten adam yolunu secmis, onun kaybedecegi birsey yokki. Esiyle de hamile kaldigi icin evlenmis, tut ki kadin aldatildi diye bosandi ee senin eline yine birsey gecmicek ustelik babanin ogrendigiyle kalacaksin. Ugrasma daha fazla kendini cikmaza sokma bence

Konu babanıza ulaşırsa babanızı üzen o adam değil siz olucaksınız bence neden böyle bişeye bulaştınız babanızın üzülmesine siz sebep olmuş oluyorsunuz başınıza ve babanızın başına böyle işler açarak. zor da olsa berbat bi durum da olsa hayatınıza bakabilirsiniz onun baktığı gibi. Babanıza ulaştı diyelim siz de bi sinirle karısına ulaştırdınız hamile bi bayan var karşıda da çocuğuna birşe oldy ya da boşandılar nolucak neticede babanız yine sevinmeyecek ? Bence sakin olun mantıklı düşünmeye çalışın korkutmak için yaptığınu dşünüyorum sizi babanızla korkuttuğuna göre eski sevgiliniz de biliyor hassasiyetinizi. Eğer ulaşırsa da atacağınz her karşı adımda olan yine size ailenize olur gerek yok bunlara babanıza durumu izah etmeye çalışır üstünü kaptırsınz bdaha da bulaşmazsınız kendi mutluluğnz ve ruh sağlığınz için. Artık evlenmiş çocuk bekleyen bi çiftle ne olursa olsun uğraşmak pek sağlıklı değil kendiniz için de

babam zaten aldatıldığımı ve aldatan kişinin evlendiğini öğrenmişti 4 ay önce ondan sonra ben toparladım taaaki hamilelik döneminin sevgililiğimizle çakıştığını öğrenene kadar
sonra önünü alamadık

Babanızın olaydan haberi varsa o zaman zaten daha da sakin olun inşallah aramaz babanızı sizi biraz tanıdıysa gözünüz kara biliyorsa bunu hiç başına iş almak istemez sizi vazgeçirmek için söylemiştir. kolay şeyler değil sizin için öğrendiğinizde de şoku atlatamamış olabilirsiniz ama Allaha havale edin çok daha iyileri karşınıza çıkıcaktır vaktinizi onun saçma evliliğine ilişkisine harcamayın lütfen size değer vericek çok sevicek biri illaki çıkar karşınıza kendi hayatonıza baktığnzda ne kadar gereksiz olduğunu anlyacaksınız. Babanızı arayacağını sanmıyorum ararsa da üzülmemesi için babanızla konuşun sizin üzüldüğünüzü görünce üzülücektir evladısınz sonuçta başka kmse umrunda olmaz sizin de kendi hayatına baktığnızı görünce zaten içi rahatlar adamcağızın

Evet öyle yapicam,onlarida isyerlerine gomerim artik:)

O da seni korkutmuş işte olan bu. Bitsin bu mevzu istiyor. Onunda karısının duymasını istemediği şeyler varken böyle şeyler yapmaz bence

Babanızı ararsa,karısını kaybedeceğini bilir,
Okadarda eşek değildir herhalde.
Hem niye babanızı arasın ? terk eden siz değilsiniz kendisi terk etmiş.
Sizi seçmedi diye ,siz uğraşmak istiyorsunuz gibi geldi.
Siz rahat bırakıp Allah'a havale edin
Oda bişey yapmaz

Adam evlenmiş bebek bekliyor sizin ne işiniz var bu ilişkide artık. Pozisyonunuz çok çirkin birde yapıp yapıp ailem duymasın yaptığımı diyorsunuz. Ben olsam 100 kere savcılığa vermiştim sizi. Olan olmuş artık siz önünüze bakin size değer veren bir sevgili bulun mesainizi sapıklık yapmakla harcayacaginiza.

Bir de adam dese ki hayatım ben bıraktım bunu o beni bırakmıyor geri dönmem veya senden ayrılmam için bunları yapıyor bebeğimiz mutlu yuvamizi kıskaniyor diye anlatsa valla o kadın hamile haliyle sizi bulur evinizin önünde rezalet çıkarır sizde ama elimde sesler var bik bik diye sayiklarsiniz. Boşverin gitsin siz kendi hayatınızı kurtarmaya bakın

Ya anlıyorum ikinizi aynı anda kandırması, aptal yerine konmuş olmak canınızı yakmış, gururunuzu zedelemiş, öfkenizi, kininizi anlayabilirim ama inanın bu yaptıklarınızla anca kendinize zarar verirsiniz, karşı tarafa hiçbir şey olmaz. Siz bizim kadınlarımızı tanımamışsınız hala, adamı yatakta bassa "Kemalim yapmaz" kafasına sahip kadınlarımız var, siz gelmişsiniz böyle yaparak evliliğine zarar veririm diyorsunuz. Bu durum eşinin kulağına gitse adamın diyeceği şey belli "Eski sevgilimdi, terk edip seninle evlenmiş olmamı hazmedemedi, şimdi benimle uğraşıyor; sana söyleyecektim ama hamilesin, üzülmeni, çocuğumuza bir şey olmasını istememiştim" diyecek. Eşi de Kemal'inin paylaşılmaz irkek olduğunu düşünüp " Kemal'im sen ne düşünceli adamsın" deyip boynuna atlayacak.
Kısacası olan yine sana olur; boş ver, Allah'a havale et, hayatına bak.

Yazacaklarımın hepsini çok güzel yazmışsınız neden ugraşıyosa artık yok yaptıklarm yapacaklarımın teminatıdır falan bırakın Allah aşkına bu kamyon arkası yazıları adam bebek bekliyo senlemi ugraşcak bitanede yeni evlendgm zaman benim başımda vardı böyle durmadan taciz ediyodu yüzsüz ama bana gerek bile kalmadan kaynpederim halletti saolsun buyüzden tartışma bile çıkmadı evimizde birde hak verin yoksa yorum yapmayın diyo hak verilecek yanı var sanki

Ya arkadaşlar iyi misiniz siz? Onun peşinde değilim,evliliği ve karisi umrumda değil.
Sadece beni kandırmış olmasının bedelini ödüyor şu an ki hak etti.

Haklisiniz ama kadının düşüncesinden çok adamin oha beyine neler yapıp yapabiliyormuş demesi benim için önemliydi oldu da
Babamı aramadığı müddetçe sıkıntı yok,ararsa biraz büyük olucak

Adam öyle yada böyle şu anda evli senin derdin ne diyeyim ki karısı öğrendi ayrıldı vs eline ne geçecek?

Haklisiniz ama kadının düşüncesinden çok adamin oha beyine neler yapıp yapabiliyormuş demesi benim için önemliydi oldu da
Babamı aramadığı müddetçe sıkıntı yok,ararsa biraz büyük olucak

Amaç ne ? Oha neler yapabiliyormuş dedi diyelim.Eee ne olacak yani ? Sana saygı mı duyacak ? Pişman mı olacak ?

Gerçekten saçmalıyorsun.Çok yanlış yoldasın.
Attığın her adım inan seni küçük düşürmekten başka işe yaramıyor.Tersine iyi ki bu kızı seçmemişim diyordur.
Bu hikayedeki 1.kadın sen değilsin,her türlü haksız duruma düşersin.Başa bela olan eski sevgiliden başka bir şey olamazsın.
Artık kabullenip susmanın zamanı gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…