Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Sözleri

ölene dek hep beraberiz, hiç ayrılmayacağız

Ayrılırsakasla başkasıyla evlenemem... Ayrıldık ve 6 ay sonra başkasıyla evlendi :)

bana çiko derdi bunu hiç unutmam nedense biyerde duyuncada aklıma eski sevgilimin yüzü gelir haha :))

canını yerim canını (öküz! valla dediği gibide yedi 8 ayda canımı değil ama ömrümü )

Tamamen gecmiste kalmis ve bir daha asla gorusmek dahi istemediginiz bi eski sevgiliniz varsa, eglencesine yazilabilir buraya.
En son sevgilimin bana sozlerini hatirlamaya calistigimda icimi bi tiksinti, ve nefret basiyo. Demekki hala onu normal bi sekilde hatirlayacak halde degilim.
Ondan oncesini daha normal hatirlayabiliyorum. Hatta komigime de gidiyor.

Mesela bi tanesi "sen guvenle sirtini dayayacaksin, cunku sirtini dayadigin yerde dag gibi ben olacagim" derdi hahaha kendini bisey sanan egoist adam degilmis sonradan fark ettim

seni kimselere yar etmem,

(itinayla gözlere bakılıp) valla sen başkasın

falan filan

hiç kimseyi istemediğim kadar seni çok istiyorum,hiç birşeyi bukadar çok istemedim....şekercikim.Aşkım hani yüzüğü ölene kadar çıkarmayacaz dedik ya aslında ölüncede çıkarmayalım (yüzük çıkalı 8 ay oldu ne acı nekadar acı anlatılamaz )

eski sevgilim değil ama eskiden beni seven biri derdi ki: keşke seni elde etmek için daha çok uğraşsaydım trajikomik uğraşmadığı için de şu an onunla değil bir başkasıyla evliyim

O: Napıyorsun aşkım?
Ben:Resimlerine bakıyorum :)
O: Bakma o resimlere ya çok kötü.
Ben: Bakma demen şuanda beni engellemeyecek biliyorsun değil mi?
O: Tamam o zaman bak, ama sana ceza olarak Aydın'a döndüğünde sinemaya gideceğiz ve 10 dk aralıksız öpüşeceğiz.

''seni kaybettiğim için değil senin gibi birini nasıl sevdim diye ağlıyorum'' demişti. 3 yıl geçti asla unutamadım

" Beni başkalarının kollarına attığın için mutlu musun?

Neden sevmiyorsun beni? Neyim eksik anlamıyorum! "

Ha bi de "Senin hayalin de yeter bana!"
Romantizm biraz fazla kaçmış anlaşılan.
Bitmedi gitti yıllardır.

Daha çok laf var. Ama yazamayacağım şeyler onlar.

Son düzenleme:
onu benden daha mı cok seviyorsun 50 gun sonunda benden ayrılan adamın 5 yıl sonrasında sevgilimi kastederek sordugu soru lafdan cok ozguvenini unutamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…