Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Sözleri

iyi bir eş ve baba olacağıma inanıyorum demişti tabi o zaman sevgilim değildi.o zamanda küstah bulmuş onu..sevgiliykende sen hayatıma girmeden önce birşey hep eksikti.ne yapsamda bi boşluk vardı ama sen varken tamam dedim o taş yerile oturdu dedim .demiştin.şimdi o taşları tek tek kafana atasım var...

Seni tanımak için dünyaya gelmeye değermiş bebeğim.

Bakışlarına kurban olduğum.

Sen iste yeter ki seninle dünyanın öbür ucuna gelirim.

Olamayız ne sen bensiz, ne ben sensiz.

Yeminliyim sana.

Bunlara benzer bi çok söz daha var, ama aklımda kalanlar en çok bunlar, gerçi hepsi yalanmış da, şer..sizin tekiymiş pislik, neyse şimdi o konulara girmeyeyim.

İlk öpüştüğümüzün ertesi günü "sarhoştum hatırlamıyorum" demişti hahaha, hala gülerim hatırladıkça.

seni çok seviyorum derdi gerçekten seviyordu da ah o içkisiyle serseriliği yokmu bitirdi herşeyi

Kk da ilk defa bir kimsenin serseriliği yüzünden terkedildiğini duydum genelde evlenince değiştiririm ben onu modun da oluyorlar,evlendikten sonra anlıyorlar bir hödük aldıklarını ama iş işten geçiyor.Bravo valla
Allah'ım böyle tiplerden korusun kızlarımızı..

Son düzenleme:
Allah belanı versin.. İlerde birgün evlenirsen eşin alkolik olup gece gündüz şiddet uygulasın.. Çocuklarından bulasın.. Son dediğimi geri aldım belki benimle evlenirsin demişti =) Ah ah beddua bile ederken hemen anında pişman olurdu hep bir umudu vardı bana karşı:/

Sen benimsin daima öyle kalacaksın.. bırakmam seni kimselere.. vs. vs.

Ve benden ona bi söz; sen artık eski bi masalsın.. daima tozlu raflarda kalacaksın..

sen benden ayrılamazsın derdi. onu çok seviyorum diye baya acı çektiriyordu bana. sonra ben ondan ayrıldım ve başkasıyla çıkmaya başladım. hala nefret ediyor benden :) ama insanlara nasıl değer veriyorsam artık, şimdiki sevgilim de "sen benden ayrılamazsın" diyor. fazla güven veriyorum ne yazık ki :) değerimi bilmiyorlar...

ayrilinca "sayende içiye basladim" sonra "senin yuzunden okulu biraktim" "siz kizlar iyi erkeklerden degil kotulerden hoslaniyorsunuz" (karakteri guçlu daha dogru olur) sonra "geri don ne olur" en son da "Allahindan bul hiç mutlu olamazsin ins"

benden koca olmaz ... hayatımı yaşamak istiyorum ..dengesiz biriyim ben ..seni üzerim ...sen benden iyilerini hak ediyorsun ...
herşey gönlünce olsun ...
a bide böyle takılmak istiyorsan takılalım ama evlilik gibi hayallere kapılma yada kapıl sen bilirsin ...
birdaha görüşmedim bu insanımsıyla .....

Görüşmemekle en doğru olanı yapmışsın bu ne böyle ya evlat olsa eldivenle sevilecek cinsten

Görüşmemekle en doğru olanı yapmışsın bu ne böyle ya evlat olsa eldivenle sevilecek cinsten

çok dengesiz biriydi ... amacı hep cinsellikti beklentisi kadınlardan ..günü birlik ilişkiler yaşamak istiyordu hep ..
bende öyle bir tip değildim diye böyle konuşmuştu ..
valla o dönem çok üzülmüştüm duygularım vardı ama iradeli davranıp kesmiştim görüşmeyi ...
sonra ne yaptı etti bilmem öle karanlığa karıştı kayboldu ...

Aptal aşık rollerine girip kendini kullandırmamışsın.. Tebrikler gönülden

amacı oydu zaten ..yani kendini ulaşılmaz gibi gösterip istediğini alıp çekip gitmek ...tabi o anki aklıma bunu anlayamamıştım ..
hatta ne diyor ya bu adam diye düşünmüştüm anlam verememiştim ..
ama dediklerini gururuma yedirememiştim yinede ...evlenmek istemiyorsa çeker giderim demiştim ....öylede yaptım ..
sonra arkama bile bakmadım hiç ..başka avlar bulmuştur yazık ... böyle erkeklere kendini kullandıran kızlar çok ama ..
öyle olunca bunlarda şımarıyor işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…