seni çok seviyorum derdi gerçekten seviyordu da ah o içkisiyle serseriliği yokmu bitirdi herşeyi
eşim harici aklımda kalan hiç birşey yok. neden aklınızda kalmışki lafları anlayamadım.
Senin sözün hiç unutulmayacak türden=)Sen benimsin daima öyle kalacaksın.. bırakmam seni kimselere.. vs. vs.
Ve benden ona bi söz; sen artık eski bi masalsın.. daima tozlu raflarda kalacaksın..
Görüşmemekle en doğru olanı yapmışsın bu ne böyle ya evlat olsa eldivenle sevilecek cinstenbenden koca olmaz ... hayatımı yaşamak istiyorum ..dengesiz biriyim ben ..seni üzerim ...sen benden iyilerini hak ediyorsun ...
herşey gönlünce olsun ...
a bide böyle takılmak istiyorsan takılalım ama evlilik gibi hayallere kapılma yada kapıl sen bilirsin ...
birdaha görüşmedim bu insanımsıyla .....
Görüşmemekle en doğru olanı yapmışsın bu ne böyle ya evlat olsa eldivenle sevilecek cinsten
çok dengesiz biriydi ... amacı hep cinsellikti beklentisi kadınlardan ..günü birlik ilişkiler yaşamak istiyordu hep ..
bende öyle bir tip değildim diye böyle konuşmuştu ..
valla o dönem çok üzülmüştüm duygularım vardı ama iradeli davranıp kesmiştim görüşmeyi ...
sonra ne yaptı etti bilmem öle karanlığa karıştı kayboldu ...
ilk sevgilinle evlendiysen cok normal. ama esinden once baska sevgilin ya da sevgililerin olmussa bi doktora gidip beyin tomogrofisi cektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?