Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Sözleri

onu benden daha mı cok seviyorsun 50 gun sonunda benden ayrılan adamın 5 yıl sonrasında sevgilimi kastederek sordugu soru lafdan cok ozguvenini unutamadım

Hahaha

Böyleleri çoookkk...
Terk eden ya da ayrılmak isteyen taraf, arkasında bıraktığı kişinin 20 yıl geçse de kendisine aşık kalacağını ve onun yasını tutacağını, asla unutamayacağını sanıyor.

yok hani tutkulu bir aşk yasasak neyse 50 gun boyunca 4-5 defa gorusmusuzdur kendilerini cok onemsiyorlar ondan olsa gerek

Son düzenleme:
Benden daha iyilerine layıksın senin sevgine layık değilim.
Çok temiz kalplisin. .
Sinirlerim zıpladı yine ya.

eski sevgililer hep güzel sözler söylerler .ama bunları hatırlamak
bizi mazide bırakır toparlanamayız .o yuzden ben eskı sevgılımın
soyledıgı sozlerı hatırlamamaya ozen gosterırım .

'Çizgi film karakteri gibisin' dedi.Ama bir ,güzelsin, diyemedi.
'Çok erkek arkadaşın var sana güvenemiyorum' dedi ama kendisine yalanlar söyleyen eski sevgilisine döndü.
Özgüveni olmayan ezik insan.Bak yine sinirlendim.
:)

eski sevgililer hep güzel sözler söylerler .ama bunları hatırlamak
bizi mazide bırakır toparlanamayız .o yuzden ben eskı sevgılımın
soyledıgı sozlerı hatırlamamaya ozen gosterırım .
Sende mantıklı bir çözüm bulmuşsun=) Ama bazen insana hayat hatırlatıyor=) Bizde hatırladıklarımızı söylüyoruz.. Yeni ayrılanlar o sözleri hatırlayınca kötü olabiliyor. Amam uzun zaman geçmişse gülüp geçebiliyor insan =)

"Aslan burcusun demek. Gur saclarindan belli" demisti. Burclara inanmasi erkek olarak pek gorulen bir sey degil ama benim saclarim ince tellidir, gur de degildir. Citcitlarimi gercek sandi. Ben de caktirmamistim.
Hmm, bi de aklima geldi, ayni kisi ojelerime bakip, bunlari cikarmak icin ilac kullaniyorsunuz degil mi dedi. Zaten uzun surmedi, bitti gitti. Citcit bilmemesi tamam, her erkek bilmeyebilir de, kendisi cocuk ta degildi, is guc sahibi, hic aseton diye bir sey duymamis mi?

Son düzenleme:
Bazıları da bu konularda bayanlardan bilgili onlarda hiç çekilmiyor =)

ilk aşkım geçenlerde twittarda takip istegi göndermiş bende onu takip ediyim dedim içimde ona karşı ufak bişey bile yok yıllar geçmiş demekki o kadar derin sevmemişim birde bi msj yıllar geçsede birbirimizi unutamıcaz farkıdamısın diye ben zönk kaldım :)

hep senin gibi birini hayal ederdim gözlerin dudakların burnun saçların ten rengin gamzelerin şimdiye kadar nerdeydin sen aşk demişti denyo adammm ! sanırım yıllar geçsede sadece onun bu sözlerini nefretle duyguyla ve aşkla hatırlıcam ondan öncekileri dalga geçerek boş bi surat ifadesiyle hatırlıcam hatta çogunu hatırlamıyorum bile.

Egosu tavan yapmış biri unutulmayacağından ne kadar emin=)

seni çok seviyorum derdi gerçekten seviyordu da ah o içkisiyle serseriliği yokmu bitirdi herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…