- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
onu benden daha mı cok seviyorsun 50 gun sonunda benden ayrılan adamın 5 yıl sonrasında sevgilimi kastederek sordugu sorulafdan cok ozguvenini unutamadım
Hahaha
Böyleleri çoookkk...
Terk eden ya da ayrılmak isteyen taraf, arkasında bıraktığı kişinin 20 yıl geçse de kendisine aşık kalacağını ve onun yasını tutacağını, asla unutamayacağını sanıyor.
Sonuçta eskide olsa uzun yada kısa bir zamanı onla paylaştık.. İnsan hatırlayabiliyor bazen =)eşim harici aklımda kalan hiç birşey yok. neden aklınızda kalmışki lafları anlayamadım.
Sende mantıklı bir çözüm bulmuşsun=) Ama bazen insana hayat hatırlatıyor=) Bizde hatırladıklarımızı söylüyoruz.. Yeni ayrılanlar o sözleri hatırlayınca kötü olabiliyor. Amam uzun zaman geçmişse gülüp geçebiliyor insan =)eski sevgililer hep güzel sözler söylerler .ama bunları hatırlamak
bizi mazide bırakır toparlanamayız .o yuzden ben eskı sevgılımın
soyledıgı sozlerı hatırlamamaya ozen gosterırım .
Zaten hep öyle seni hep mutlu edeceğim hiç üzmeyeceğim diyenler en çok üzenler olur.. O yüzden böyle söz verenlere en başta inanmamayı öğrendim ben..Bana soz veermisti.''Seni hic uzmeyecegim'' demisti.Ama hayatim boyunca beni en cok uzen insan oldu..
Bazıları da bu konularda bayanlardan bilgili onlarda hiç çekilmiyor =)"Aslan burcusun demek. Gur saclarindan belli" demisti. Burclara inanmasi erkek olarak pek gorulen bir sey degil ama benim saclarim ince tellidir, gur de degildir. Citcitlarimi gercek sandi. Ben de caktirmamistim.
Hmm, bi de aklima geldi, ayni kisi ojelerime bakip, bunlari cikarmak icin ilac kullaniyorsunuz degil mi dedi. Zaten uzun surmedi, bitti gitti. Citcit bilmemesi tamam, her erkek bilmeyebilir de, kendisi cocuk ta degildi, is guc sahibi, hic aseton diye bir sey duymamis mi?
Bazıları da bu konularda bayanlardan bilgili onlarda hiç çekilmiyor =)
Egosu tavan yapmış biri unutulmayacağından ne kadar emin=)ilk aşkım geçenlerde twittarda takip istegi göndermiş bende onu takip ediyim dedim içimde ona karşı ufak bişey bile yok yıllar geçmiş demekki o kadar derin sevmemişim birde bi msj yıllar geçsede birbirimizi unutamıcaz farkıdamısın diye ben zönk kaldım :)
Egosu tavan yapmış biri unutulmayacağından ne kadar emin=)
Sevgisi büyük olsaymış senin için içkiden de vazgeçerdi bence..seni çok seviyorum derdi gerçekten seviyordu da ah o içkisiyle serseriliği yokmu bitirdi herşeyi
Düğününde halay başı olurum demişti..Güzelde halay çekerdi zaten=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?