- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 29
- Konu Sahibi kiraz cicegi
-
Kızlar inanin bende kendimi kıskanç değilim sanırdım. Ama o işler oyle değilmiş. Bizzat yaşıyorum suan
Gecen gun sevgilimle kahve içiyorduk öyle sebepsizce konu açıldı ve bu beyefendi 3 yillik birlikteligimizde hic bahsetmedigi, açıkçası benim de bildiğim halde pek ustunde durmadigim eski sevgilisinden bahsetti. 2 YILLIK ILISKISI VARMIS 2 yil ya. Bunu bilmiyordum işte. Tanistigimizda bahsetmisti ama geçmişin beni ilgilendirmez diye kestirip atmıştım çünkü hani kıskanç değilim ya aklimca. Bu böyle laf arasinda geçti, "hala beni herkese kötülüyor arkadaslarimdan duyuyorum" dedi. Sonra bende duramadim biraz daha açtım mevzuyu. Ismi zehraymiş. Cok az gorusebilmisler farkli sehirdelermiş. Bunlar nedense benim icime oturdu. 2 yil cok uzun bir zaman. Kız bunun aldığı hediyeleri küçümsüyormuş iste harcligindan biriktirip telefon almis kiza, kiz da arkadaşlarına bana bu telefonu layik gördü vs demis. Bunun gibi bir sürü ayrintiyi anlattirdim simdi de içim içimi yiyor. 2 gündür "acaba ona da bana dediği şeyleri soyledi mi, evlenmeyi düşünüyorlar miydi, elini tutmuş mudur, kız benden guzel miydi" gibi binlercesi gitmiyor aklimdan dayanamayacagim ya. Delirdigimi düşünüyorum artik ama inanin hic boyle olmamıştım yani insanin içinde cok fena firtinalar kopuyor ama artik bisey de soramam çünkü bu konu kapansin filan diye bitirdim en sonkizlar napsam nasil unutsam bu mevzuyu ya. Hayir anlatirkenki butun mimiklerini takip ettim zaten gercekten onu unuttugundan da suphem yok ama iste. Dun aksam da sanki bir anda soğudum sevgilimden gibi geldi, nasil harcligindan para biriktirip telefon alabilecek kadar sevdi diye (kendisi benim ilk sevgilim) off of dertliyim inanin. Unutmam lazim ne yapmaliyim?
çok zor, zamana bırakman lazım
şimdi biz ne desek, ne yazsak senin içini yiyen kurdu oradan atamayız
ama boşa dememişler "insanın başına ne gelirse meraktan gelir" diye
Merak ettiğime edecegime pismanim zaten etmez olaydim. Bu da ders olsun bana resmen ergenlik donemi sevgilsini kafama taktim deli gibi ya
O senin ilk sevgilin olduğundan boyle dusunuyorsundur. Geçmiş gitmiş eminsin de EE daha ne? Dusunmemeye çalış
"aşk başa gelince akıl senelik izne çıkıyor" durumu işte
ben de nedense atasözleri - güzel sözler kitabı gibi oldum
canım kendine zaman ver, "kıskanmam normal, ama geçecek" diye düşün
Yani el ele tutusmasindan sa otesi olurdu muhtemelen ama cok tutucu bir yer yasadiklari.Insan 2 yillik sevgilisiyle tabi elele tutusur ama bitmis gitmis artik irgalamayin bosuna..
Canım zaten artik bu zamanda o heyecanlarin ilkini yaşayacak birini bulmak zor. Geçmiş gitmiş ilk yasamasa ne olur . su an seninle yaşıyor iste. Sakin bunları konuşma tartışma yaratma derim sevgilinle.Aslinda sorun tam olarak şu, benim beraber ilk yaşadığımız heyecanlarin onun icin ilk olmama ihtimali beni cok sinir ediyor. Oyle ne biliyim başkasını sevme ihtimali yokmuş gibi gelirdi bana.unutmayi basaririm inşallah
Olsun foruma renk katiyor yazdiklarin :) o degil de aklima ne geldi keske soyadini sorsaydim bi resmine bakardim en azından
Yani el ele tutusmasindan sa otesi olurdu muhtemelen ama cok tutucu bir yer yasadiklari.
Güzel kardeşim, 3 yıllık ilişkin var. 3 yıl önce yaptığın her şeyi şimdiki aklın olsa yapar mıydın? 3 yıl önceki düşüncelerinle şimdiki düşüncelerin bir mi? 3 yıllık ilişkim var diyorsun, çocuğun eski sevgilisi çok eskide kalmış. Adam seni gidip onunla mı aldatıyor? Takma böyle şeyleri. Birkaç güne geçer bence bu durum. Olacağı olsaymış onunla olurmuş ama şimdi seninle. Yahu 3 yıldır seninle. 3 ay demiyorsun ki, 3 yıl diyorsun. Bak işine gücüne. Yaşadığın ilişkinin kıymetini bil, yediğine içtiğine şükret. Boşver eskileri, kendini de onu da yıpratırsın.
Durduk yere tribe girdim ben de senin yazdıklarını okuyunca acaba önceki sevgilisine ne diyordu, çok mu sevmişti falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?