eski sevgilisini düşünmeden edemiyorum

amaaan taktığın konuya bak canım ya, Allah başka dert vermesin

Keşke baştan dinleseydiniz onun anlattıklarını şimdi en azından içinizde kurt olmazdı. Benim 2.5 senelik bir ilişkim var artık 3e doğru gidiyor. Hiç unutmam çıkacağımız o akşam bir cafede oturup tüm geçmişimizi konuştuk. Önceleri bnde benm geçmişimi bilen insanla yapamam ben diye düşünürdüm (kötü bir geçmişim yok yanlış anlaşılmasın) hani sadece karşımdaki kişinin aklında izler bırakmamak için. Fakat karşılıklı tüm geçmişi bilmek hem iyi hem kötü. İyi yanı şu nelere yaşadığını ve o kızın onu kaybetmeye yönelik neler yaptığını biliyorsun ve buna göre sağlam adımlar atıyorsun, kötü yanı biraz ya yine depreşirse sevgisi diye düşünüyorsun ama öyle olmuyor.Sen onun eski yaşadıklarını sana gelirken ki engeller gibi gör. Ve ben her zaman şunu söylerim eşimizin/sevgilimizin/nişanlımızın eski kız arkadaşlarına teşekkür etmeliyiz ki onların aslında ne istediklerini apaçık görmelerini sağlayıp bizi seçmelerini sağladıkları için. Hiç takma kafana zaten bence o soğumuş soğuyacağı kadar. ALLAH mutluluk versin. Ve her zaman erkek arkadaşınla arkadaş gibi ol. Benden sana tavsiye. Çünkü ben öyle yaptım yeri geldi arkadaşı oldum eskiyi dinledim, yeri geldi sevgilisi oldum geleceği planladık. Sanki normal arkadaşınmış gibi davran ama farklı yeri olduğunu unutma. (Bende çok kıskancımdır ama sonuç bu)

Çok haklisiniz, uzun ilişkilerin temeli hep buna dayaniyor sanırım. Yani sadece sevgili olarak devam etmiyor demekki. Çünkü insan sevgilisiyle dertleşemez olmaz, saklaman gereken kusurlar hep vardir ama arkadaş dost öyle değil. Zaten aslinda o kizla ilgili her şeyi dinledim bilinebilecek her şeyi. Korkum da ona geri dönmesi olmadi hiç, ona ihtimal vermedim güvenim tam Allaha sükür , ama dun gece bayağı içime dert olmuştu yani nasi o kadar cok sevmis birini içimi acıtıyor bu. Takinti gibi aslında, ama bugun daha iyiyim aklima gelmiyor o kadar. Teşekkürler yorumlariniz için :)

Rica ederim ne demek :) bende bu tarz şeyler geçirdim ve hala bir konu olsa arada ondan da bahseder belli bir zaman sonra batıyor biraz insana tabii ama yine de dinliyorsun. Gerçekten arkadaşca olmak önemli. Karşındaki kişinin sadece daha değerli olduğunu bil yeter. Ve içini hiç acıtmasın, emin ol seni daha çok seviyordur sende tam tersine (çok başının üstüne çıkarmadan tabii) pohpohla biraz erkekler buna bayılıyor biz kızlarda tabii :))) ALLAH daha mutlu etsin tatlım benimm. Hepimizin geçmişte sevdiği insanlar oluyor. Ama GEÇMİŞTE :)) sen geleceğine yönel. ALLAH birbirinize yazmıştır inşALLAH sizi :)

Ayy tıpkı ben bende cok düşünüyorum canım bi türlü çözüm bulamadım. Kızla konusmada etmese bile aklımda hep bi soru işareti. Diyorum bazen kızın o kadar yaptıgı şeye ragmn nasll sevebilmiş diye.
Benimde var böyle bir konum bi çok tavsiye aldım aklıma getirmemeye calısıyorm ama elimde olmuyor.

bunu okuyunca benimde içime bir şey düştü sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…