eski sevgilisini düşünmeden edemiyorum

Ya bi kural var bi kere, bu mu benden daha guzel diye bakilan hic bi kız senden daha guzel degildir yani her türlü bi kusur bulurum

bir de tersini düşün
ya herşeyin ilkini seninle yaşayıp
sonra, acaba hepsi aynı mı, başka neler var diye merak edip, farklı zevkler tatmak isteseydi?
şimdi en azından birşeyler biliyor, o deneyimden sonra senin değerini de anlıyordur

ooo geçmiş btmiş gitmiş O muhabbet sen nıye şimdi peşine düştün onun .
Çok gereksiz düşünmen.Şu an yanında ve seni seviyor mu Evet. O mazide kalmış bir olay. Ayrıca kızı o kadar sevdi diye buna takılınır mı. demek ki adam sevmeyi biliyo ve seni daha çok sevecek belki de . İnşAllah diyorum ve konuyu böyle baglıyorumm :)

Birde şu kafama takıldı neden hala ondan haber alıyor ki yani arkadaşları durup dururken mi gelip seni kötülüyor diyormuş ?

Bilmiyorum ki nerden duymuştur. Gidip soracagini zannetmem güvenim tam. Arkadaslari oyle eskilerden konu açmış vs olamaz mi ki,

Evet ya belki de onun yerine 10 sevgilisi olsa daha mi iyidi hepsinden 1 haftada sıkılmış bırakmış olsa. Orasi da oyle tabi guzel bagladiniz teşekkür ederim :)

ama boşa dememişler "insanın başına ne gelirse meraktan gelir" diye
bu kız hakkaten nickinin hakkını veriyor

Bilmiyorum ki nerden duymuştur. Gidip soracagini zannetmem güvenim tam. Arkadaslari oyle eskilerden konu açmış vs olamaz mi ki,

Olabilir tabiii. Zaten sorma sakın.. Ya geçmiş geçmişte kalmıştır öemli olan şimdi ki zaman bence hiç daha fazla irdeleme düşünme konuşma benim 4-5 yıl önce ki halimsin hee

Canım zaten artik bu zamanda o heyecanlarin ilkini yaşayacak birini bulmak zor. Geçmiş gitmiş ilk yasamasa ne olur . su an seninle yaşıyor iste. Sakin bunları konuşma tartışma yaratma derim sevgilinle.
Doğru, haklisiniz. Aslinda buralara yazacak kadar da cok sey yaşamış da degil sıkıntıdan kafama o kadar cok taktim ki buyuttum büyüttüm gözümde. Direk benim işsizligim oluyor işte tatil diye kafama takacak bişeyler ariyordum resmen

Olabilir tabiii. Zaten sorma sakın.. Ya geçmiş geçmişte kalmıştır öemli olan şimdi ki zaman bence hiç daha fazla irdeleme düşünme konuşma benim 4-5 yıl önce ki halimsin hee
Yok artik asla sormam yani çünkü en son bu konuyu şöyle acmistim "simdi sana sonkez birsey soracagim ve bidaha konusmayalim artık bunu hiç duymak istemiyorum.. la baslayan keske o kadar net olmasaymişim ya

E sen de bu oglanla evlenmezsen bi eski sevgilin olacak, sonraki sevgilin kafayi mi yiyecek bunlari dusunup? Ne sacma

Olsun foruma renk katiyor yazdiklarin :) o degil de aklima ne geldi keske soyadini sorsaydim bi resmine bakardim en azından
Iyikide sormamissin soyadını. ..Sonra burda konu acanlar gibi sevgilimin eski kiz arkadaşını tekip etmekten kendimi alamıyorum diye...Durduk yere kafani agritma boşver geçmiş gitmiş sen şimdiye bak ..Bidahada ona bu konuyu açma sakın bitmiş gitmiş şeyi ne deşip üstünü kirletiyorsun....

Yok ya gercekten buraya yazdiktan sonra beynimin normal işlevine döndüğünü hissettim neye kafami taktığımı yani. Ne kadar bos islerle ugrasacak kadar issiz dolaniyormuşum ortaliklarda. Soyadini da sakayla karışık yazmiştim öyle, yoksa istemem ya cidden. Birde kızın soyadını hatirlar filan ayri bi kavga konusunu

Bence o kızı hiç aklına bile getirme bir erkeğin ilk değil adı üstünde en son sevdiği olucaksın...gözlerinin en son adresi sen olduğuna eminsen konuyu irdeleme ki hiç yoktan çocuğun aklını o kıza yöneltme...birlikteliğinizin tadını çıkarmaya bakın..burda yazan kızların dediği hangimiz eşlerimizin ilk sevdiğiyiz ki...geçmiş adı üstünde geçmiş önemli olan gelecek...

3 yıldır birliktesiniz. 2 yıl da onunla birlikteymiş. 1 sene de ara koyarsan 6 yıl toplamda. sevgilin şimdi 25 yaşında olsa o kıza bunları yaptığı yaşlar 19-20... (bu 30 yaş için de 24-25 vb.)
1 sene bile hayata bakış açımızı değiştirebiliyor.ve o yaşlarda bunları yapmasıyla bu zamanda sana olan davranışlarını kıyaslama sakın...
eşimle ilk başladığımızda ben 13-14 eşim 19-20 yaşındaydı; o zamanlar dakika kampanyaları vs. yok tabi haftada 1 gün konuşabiliyorsun; günde 1-2 mesaj ve çağrılaşma... yıllar sonra (bu arada bir şekilde hayatlarımızda başkaları oldu) ben 20- o 26 yaşındayken yeniden karşılaştığımda (sevgiyi göstermesi-hayata bakışı) başka biri, bundan 3 yıl sonra nişanlanırken daha da başka biri vardı karşımda... hayatı bilen, hayattan beklentileri oturmuş; daha olgun (erkekler her zaman biraz çocuktur).

aslında iyi bir şey daha önce ilişkisinin olması; ilk sen olsaydın başkalarını merak edecekti (kadın beyniyle erkek beyni aynı çalışmıyor).
evlenmeyi düşünmesiyle uygulaması çok farklı; evlenmeyi herkes düşünebilir; ama evlenecek kadar sevmemiş demek ki...

Ne kadar takintilisiniz
herkesin sizden önce hayati vardi
bu takintilarla kendinize zarar verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…