Eskı sevgılısını eşi ve cocuklarıyla gorenler...

hayal114

Sonsuz şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
4.249
2.710
173
meraba kızlar eskı sevgılınızı esıyle cocuklarıyla gorsenız ne hıssederdınız ? yada gorduysenız neler hıssetınız..konu bu ıste.. bakalalım ne cevaplar gelıcek

Son düzenleme:
ben birebir görmedim ama face.de gördüm önce evlendiğini gördüm ilk şoku orda yaşadım içim burkuldu daha sonra çocuğu olduğunu gördüm işte bu çok tuhaf şeyler hissettirdi bana üzüntü desen değil acı desen değil sadece bir kırıklık gibi birşeydi bakakaldım sadece. ve direkt facede engelledim bidaha bakmayım diye. bana çok çektirdi ama beddua etmiyorum sonuçta bebeği var artık

Ayy benim durumum çok komik!!!
Adamı rüyamda gördüm,aradım anlattım,3 gün sonra evleneceğini söyledi.
1 sene geçmeden bir bardaydık,arkadaşlar onunla aynı ortamda olduğumuzu söylediler,tam arkamdamdaymış,dönüp bakmadım ayıp olmasın diye.
Ertesi gün eşiyle karşımdan geliyorlardı,yolumu değiştirdim.
İnanın bir tek bile kötü hissim yok sadece onun zor duruma düşmesini istemedim o anda,yanındakileri tanıyorum,herkesle konuşup ona yüz çevirsem daha ayıp olacaktı.
Selam versem daha da abzürd bir durum oluşacaktı.

Son düzenleme:

Ahahahah sizin duruma bayıldım:) Yanlış anlamayın komik bir durum çıkmış ortaya

bende gecen gun yolda eve dogru yuruyordum. elınde bebek arabası yanında esı vardı.bırden dondum bası onde yuruyordu basını kaldırdı ve bana baktı saskın saskın ;bende hıc bır sey yokmusu takmıyormus gıbı hızlı hızlı yurudum.he kırmadı benı hıc hıcde beddua etmedım kader degılmıs dedım unuttum gıttı. zaten bende evlıyım.ama bırden yolda gorunce bır tuhaf oldum kıskançlıkmı acaba...

zaten faceyı hıc soyleme hangısının kac cocugu var kızmı erekekmı hepsını ogrendım sayesınde,zaten sonrada takıp etmekten vazgectım facemı de kapattım merak edıyorum elımde degıl.

Evlenmeden onceki sevgilimi cok uzun yillar sonra gecenlerde bir yurtdisi ucusumda rastladim,onun yaninda ailesi vardi ama o hic cekinmeden hemen yanima geldi, cok gergindi, hatirimi sordu...dogrusu ben hic etkilenmedim..isin ilginci ayni sitede oturdugunu soyledi, yani komsuymusuz ama haberimiz yokmus..hayat iste boyle surprizlerle dolu....

kıskançlık olduğunu sanmıyorum olan olmuş bitmiş geçmişte kalmış bu duyguların normal bence çünkü bişeyler yaşanmış zamanında paylaşılmış birlikte. sadece bizi gülümsetecek anılar kaldı geriye...

eger bır seyler dogru dürüst yasandıysa ve ayrılırken ask sevgı bıtıp ayrıldıysan etkılenmıyor olabılırsın. bende etkılenmem hatta bırı varkı karsıma cıksada hal hatır sorsam dıyesım bıle var cunku arkads olarak ayrılmıstık sevgım tamammen bıtmıstı.ama severek ayrıldıysan acı cekmıssen gorunce etkılenmemek ınsanın elınde degıl ıcı burkuluyor sankı ınsanın garıp bır duygu...

valla tatlım kıskanclık degıldır belkı.ama her anıya da gulumseyemıyorum he yok eger gulumsuyorsam zorumdanama yınede hayatta hersey yasanmaya deger

Son düzenleme:
şimdiye kadar hiç görmedim..
ama görsem beni pek te ilgilendirmez açıkçası..
eğer umurumda olsaydı ona "eski" sıfatını koymazdım değil mi

artık hiçbirşey hissetmediğim adamın o durumunada hiçbirşey hissetmem..

ben karısıyla birlikte görmüştüm.
içimden 'yazık olmuş kadına' dedim.

Son düzenleme:
ilginc konu olmus birini severek ayrildim birini herseyi bitirip ayrildim severek ayrildigimi gorsem kestiremiyorum bile neler hiss edecegimi sanki birsey hiss etmem gibime geliyor ama bitirip ayrildigim eski sevgilimi gecenlerde facede gordum hal hatir sorduk kizi varmis hicbirsey hiss etmedim benimde bebeklerimin oldugunu ogrenince tuhaf oldu sevindim duygulandim falan yazdi ama bilmiyorum ben birsey hiss edemedim sadece sevindim adina

hiç görmedm hiç karşılaşmadım ama görsem bile hiç bir şey hissetmem şöyle bi bakar kafamı çeviririm umrumda olmaz ne güzel çocukları olmuş evlenmiş der geçerim bana ne ya

facebook sayesinde öğrendim ben de. Sonra da hesabımı kapattım zaten. Sorun kıskançlık veya unutamama değil belki ama ben neden daha evlenmedim ve çocuğum yok diye düşünuyo insan..

bu durumla karsılaşmayan her ne kadar bırsey hıssetmem desede karsılasınca ıcı burkuluyor ınsanın farklı bır duygu hele bırde bırseyler yasanmadan yarım kalmıssa...he kımını gordum evlendıgıne mutlu oldum kımıne bununla nasıl evlenmısler dedım.ama yınede degısık duygular olusuyor ınsanın ıcınde...

Duygular bır ısyandır kımı zaman cıglık kımı zamn gözyaşı,düğüm düğüm bırşeyler sıralanır boğazına ağlamak ıstersın ağlayamazsın,sevgıdır acıdır umuda duyulan umutsuzluktur.bütün dünya sığmıştır gözüne alabildiğine ucsuz bucaksız zamansızlıklar içinde,zamanın ıcınde zamana cagrıdır ıcındekı,ıstersın ama zordur sılıp atmak herşeyi,herşey yalnızlığındır yalnızlık herşey hiçbir şeyin kalmadığı zaman umudundur yalnızlık.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…