Ayy benim durumum çok komik!!!
Adamı rüyamda gördüm,aradım anlattım,3 gün sonra evleneceğini söyledi.
1 sene geçmeden bir bardaydık,arkadaşlar onunla aynı ortamda olduğumuzu söylediler,tam arkamdamdaymış,dönüp bakmadım ayıp olmasın diye.
Ertesi gün eşiyle karşımdan geliyorlardı,yolumu değiştirdim.
İnanın bir tek bile kötü hissim yok sadece onun zor duruma düşmesini istemedim o anda,yanındakileri tanıyorum,herkesle konuşup ona yüz çevirsem daha ayıp olacaktı.
Selam versem daha da abzürd bir durum oluşacaktı.
ben birebir görmedim ama face.de gördüm önce evlendiğini gördüm ilk şoku orda yaşadım içim burkuldu daha sonra çocuğu olduğunu gördüm işte bu çok tuhaf şeyler hissettirdi bana üzüntü desen değil acı desen değil sadece bir kırıklık gibi birşeydi bakakaldım sadece. ve direkt facede engelledim bidaha bakmayım diye. bana çok çektirdi ama beddua etmiyorum sonuçta bebeği var artık
bende gecen gun yolda eve dogru yuruyordum. elınde bebek arabası yanında esı vardı.bırden dondum bası onde yuruyordu basını kaldırdı ve bana baktı saskın saskın ;bende hıc bır sey yokmusu takmıyormus gıbı hızlı hızlı yurudum.he kırmadı benı hıc hıcde beddua etmedım kader degılmıs dedım unuttum gıttı. zaten bende evlıyım.ama bırden yolda gorunce bır tuhaf oldum kıskançlıkmı acaba...
Evlenmeden onceki sevgilimi cok uzun yillar sonra gecenlerde bir yurtdisi ucusumda rastladim,onun yaninda ailesi vardi ama o hic cekinmeden hemen yanima geldi, cok gergindi, hatirimi sordu...dogrusu ben hic etkilenmedim..isin ilginci ayni sitede oturdugunu soyledi, yani komsuymusuz ama haberimiz yokmus..hayat iste boyle surprizlerle dolu....
kıskançlık olduğunu sanmıyorum olan olmuş bitmiş geçmişte kalmış bu duyguların normal bence çünkü bişeyler yaşanmış zamanında paylaşılmış birlikte. sadece bizi gülümsetecek anılar kaldı geriye...
ben karısıyla birlikte görmüştüm.
içimden 'yazık olmuş kadına' dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?