Eski sevgilisini unutmaya çalışanlar..Bizim de bir topiğimiz olsun

seni o Kadar iyi anlayabiliyorum Ki benzeri seyler yasadim ben pes ettikce o daha cok sarildi ve tam gúvendigim anda arkasina bile bakmadan gitti galiba bu erkeklerin hepsinin ayni beyinleri de ayni calisiyo... Elimizden gelecek bisey yok maalesef... Acimizi yasayarak bitirecegiz ama hayattan umudumuzu asla kesmeyecgiz Hersey guzel olacak

yeni başlık umut vaat edici değil

Hımm anladım.. :)
Benimki tamamen bitti ama aklımdan tam olarak atabilmiş değilim, bana uyuyor sanırım :)

çok üzüldüm..hikayeni okurken bir arkadaşımız vardı, elifzeynep, onu hatırladım. eğer bu satırları okuyorsa umarım iyidir ve onu çok özledik.

sevgili soulmate, ne diyebilirim, içim sızladı okurken. bir insanla birlikte büyümek..7 yıl.. az değil. onun herşeyine tanık olmak yıllar içinde birlikte olgunlaşmak..bir ilişkiyi filizlendirmen onu büyütmen emek vermen.. ve sonra ona başkasının sahip olması..çok tarifsiz bir acı. özel sebeplerin neydi bunları bilemiyorum ama bir ilişkinin bitmesi için illa arada bir başka kadın olması gerekmiyor. insan severek de gitmek zorunda kalıyor. ama ben şunu öğrendim, bir erkek gerçekten sevdiği kadının gitmesine asla izin vermez. sen severek ayrıldık demişsin. belki siz istisnasınızdır. ama genel anlamda eğer çok çok büyük sorunlar yoksa erkek sevdiği kadının gitmesine izin vermez. bak ben de severek ayrıldım. "ayrıldık" demiyorum. çünkü o gitmeme izin verdi. onu nasıl sevdiğimi bile bile elimi bıraktı. o sevmemiş demek ki. sana söylemek istediğim demek ki senin birlikte yaşlanacağın insan o değilmiş. senin kaderinde o yokmuş. bir yere kadar hayat kontrolümüzde gibi görünse de aslında olayların bizim ne kadar da dışımızda geliştiğini biliyoruz. sen elinden gelen herşeyi yapmışsın. bütün yüreğinle sevmişsin. onun hep yanında olmuşsun. artık bu noktadan sonra gelişenler senin dışındaydı. yapabileceğin bir şey yoktu. o da bir seçim yapmış. bugün başka bir insanla evli olması onun seçimi. mutlu ya da mutsuz olur bilemeyiz, ama eğer seni haketmediğin bir şekilde yarı yolda bıraktıysa, bunun acısı bir gün ondan çıkacaktır. tıpkı şu sözdeki gibi:

canı yanan sabretsin, canı yakan canının yanacağı günü beklesin.

Erkekler aşağı yukarı aynı odundan yontulmuş olabiliyor :) Bazen odunlarımız birbirine cok benziyor al birini vur otekine

kızlar sizin yazdıklarınızı okurken acaba hepimiz aynı adamlamı çıktık diye düşündüm resmen.bu saatten sonra kime güvenicez artık.

kızlar sizin yazdıklarınızı okurken acaba hepimiz aynı adamlamı çıktık diye düşündüm resmen.bu saatten sonra kime güvenicez artık.

sanırım değişen değerlerle birlikte erkeklerde yeni bir gen türedi: ş.refsizlik geni

Merhabalar
Bende yeni geldim aranıza.2 gündür aynı soru benim de kafamın içinde dolaşıp duruyor.Nasıl olacak nasıl unutacağım yaptıklarını bundan sonra nasıl birine güveneceğim gerçekten bilmiyorum.Gerçekten çok kötü durumdayım

neden ayrıldınız ve ayrılalı ne kadar oldu

neden ayrıldınız ve ayrılalı ne kadar oldu

Aslında hikayeyi başından anlatsam daha iyi olacak gibi.İşyerimle bağlantılı olan bir firmaya gitmiştim ben Nisan 2012 sonu gibi.Orada tanıştık biz.Sonra dolaylı yollardan araya birilerini koydu ve görüşmeye başladık.İlk zamanlar çok güzeldi herşey.Rüyadayım sandım.İlk defa birine güvendim aşık oldum çok sevdim.Daha 3.hafta da bana evlenme teklifi etti.Babası vefat ettiği için amcasıyla tanıştırdı.Ailevi problemleri vardı bayağı.Sonra bigün uzaklaşmaya başladı benden.Telefon aramaları azaldı mesajlar azaldı.Temmuz başında Bodrum'a amcasının yazlığına tatile gitti.Gitmeden benimle buluşmak istemedi.O kadar aradım msj attım neredeyse hiç birine cevap vermedi.Sonra birgün dayanamayıp açtı telefonu buz gibi soğuk bir sesle söylediği tek şey kafam karışık bana biraz zaman ver oldu.Tamam dedim kafanı toparla konuşuruz.3 gün hiç aramadı gecenin bir köründe mesaj attı bitsin bu soğukluk yazmış.Tamam dedim bitsin aramızdaki gerginlik sen dönünce konuşuruz uzun uzun.Ertesi gün yine msj attım cevap gelmedi.Tatilden döndü yine aramadı.Bir hafta sonra faceteki resimlerimizi kaldırdı.Bende tamam dedim bitti artık.Aramadım sormadım 2 ay o arasın dedim.17 eylül doğum günüydü.Dayanamadım mesaj attım doğum gününü kutladım.Teşekkür etti.Sonradan işte yine mesajlaşmalarımız başladı.Niye diye sordum.Verdiği cevap hep aynı kafam çok karışıktı,dengemi kaybettim.En sonunda bigün buluşmaya ikna ettim.Kendine geldi sandım.Buluştuk konuştuk sanki hiç ayrılmamışız gibi elimi tuttu.Sonrası yine aynı dengesizlikler aramamalar sormamalar buluşmamalar.Hep bi umut bekledim.Gelecek dedim seviyor dedim.Defalarca sordum ona duyguların mı değişti niye soğuksun bana diye.Gelen cevap hep aynı öyle birşey yok nereden çıkarıyosun.Benim problemlerim çok işim yeni kafam karışık kendimi toparlayamıyorum.Dengemi kaybettim.Kendime bi gelsem sana söyleyecek çok şeyim var düzelecek herşey zamana bırakalım v.s. v.s.
Sonra bir gün artık dayanamadım herşeyi söyledim ona bana artık bir cevap ver ne istiyosun sen.Beni yanında istiyo musun diye.Şu an hiç birşey isteyecek durumda değilim dedi.Ben bir ilişki yaşayabilecek durumda değilim dedi.Tamam dedim o zaman herkes kendi yoluna.17 Aralık'ta kesin olarak ayrıldık.Geçen hafta çalıştığı yere gitmek zorunda kaldım.Oradaydı o kadar insanın içinde merhaba demeden geçemedim.Sırf onu küçük düşürmemek için.Merhabalaştık ben gelince aldı montunu dışarı çıktı.Ve asıl bomba dün sabah face'i açıp onun profiline baktığımda gördüğüm şey kardeşi tarafından eklenmiş bir kız isteme videosuydu.
Beynimden vurulmuşa döndüm.Aylarca oyaladı beni.Düzelecek dedi.En son söylediği şey ben bir ilişki yaşayacak durumda değilim di.Ama 2 ay sonra evlenme kararı almış adam.Bu reva mıdır ya. Ben nasıl güvenicem bundan sonra birine.Defalarca sordum ona sormasam neyse dicem ama bir insan bile bile nasıl yapar bunu.Nasıl yedekte tutmaya çalışır karşısındakini.Kafam uyuşmuş durumda.Çok kötüyüm çok.

Blackk in soylediklerine ek olarak fazla soyleyebilecegim birsey yok ama inanin ki cok uzuldum. 7 koca yildan sonra evlilige bir kac hafta kala sizden ayrilmis.. Bu nasil bir yikim hissedebiliyorum. Sonra da hemen evlenmis. Demek adam evlenmek istiyormus, evlilige hazirmis ama bunca yili beraber gecirdigi kisiyi istememis. Sevseydi birakmazdi. Seven insan sevdiginin gozyasina dayanamaz. Hic mi vicdanlari sizlamiyor ben anlamiyorum? Ailesi bir helallik almak icin bile aramamis.. 1.5 senedir unutamamaniz normal.. Buyuk bir şok olmali.. Zamanla insallah bu konuya duyarsizlasirsiniz. Ve umarim gecmisi iyi ki olmamis dedirtecek biriyle en kisa surede karsilasirsiniz..

Off butun moralim bozuldu.. Bu nedir ya? Resmen oyalamis durmus sizi. Ya zaten yogunum, yok efendim yeni ise basladim kafami toparlayamiyorum, bilmem ne.. Bunlarin hic biri bahane degil. Hepimizin gun icinde 24 saatimiz var, napiyorlar ki Allah ini seversin 24 saatin 17 saatini full mesgul mu geciriyorlar? Hic.. Bahane.. Yeni ise baslamista kafasi karisikmis.. Bundan sacma bahane mi olur? Ben 3 is degistirdim, hic boyle bir sorun yasamadim. Insan birini severse iki eli kanda olsun onu hatirlar, ondan guc ve destek almak ister.. Insan sevdiklerine en cok boyle zamanlarda ihtiyac duyar.. Sizinki sizi hic sevmemis. Oyle bi hevesmis, hevesini almis sonrada skilip kacmis. Bir kac kez size iliski hakkinda olumsuz birseyler soylemis ama hemen baskasiyla evlenmeyi dusunen bi adam icin oldukca yetersiz laflar etmis. "Zamana birakalim.. Duzelecek.. SUANDA hic birsey isteyecek durumda degilim.." tam olarak net olmadigi gibi size yalan da soylemis. Aramalarina devam ediyormus. Demek o anda tam olarak emin olamamis diger kizdan, belki de kiz kabul etmedi vs sizi oyalamis durmus.

Birinin bahanesi mantiksiz geliyorsa demekki ortada yalan var.. Neyse, inan cok uzuldum. Allah sabir versin sana..

yok canim sen bizi bekleme :)) en azindan ben bi daha kolay kolay bulasmam böyle islere :))) bu aralar platonik takilicam daha rahat ve tatli oluyo hem karismiyo bogmuyo seni hem karsilikli bi beklenti yok...herkes hayatini yasiyo ne güzzel :)

Yok canim bende kendimi hemen bir iliskiye atacak kadar hazir hissetmiyorum. Nasil paronayak bi hale geldiysem..
Hic birseyden emin olunmaz elbette ama tam olarak mutlu olabilecegime inanmadan hic birseye baslamak istemiyorum. Hayirliysa olsun, hayirsizsa bozulsun, sadece arkadas kalalim insallah. Ben suan mutluyum, huzurluyum, su halim bozulmasin.. ((=

Aklımızda bulunsun bundan sonra aramamasını sormamasını ortadan kaybolmasını yok işlerim yok ailemle sorumlar var yok kafam karısık vs diyorsa hemen tamam kes deyip bitirmek ve asla bir daha dönmemek. Çünkü gidişat belli yani bunların tarz aynı

Aynen!! Kesinlikle benimde burada okudugum konulardan cikardigim sonuc budur! Ne kadar sevsen de basip gideceksin ya. Askta gurur olmazmis.. Laf.. Karsilikli bi sevgi saygi ve ask varsa zaten gurur yapacagin bisey olmaz..

Saolasın teşekkür ederim.Nasıl atlatacağımı bilmiyorum.Dün akşam gördüklerimden sonra dayanamadım.Gayet uzun bir mesaj yazdım ona.Kalıbının adımı değilmişsin.Şerefsizin teki çıkacağını nereden bilebilirdim.Beddua etmiyorum sana mutsuz ol da demiyorum.Allaha havale ettim seni.Bu kadar gönlümü kırdın bu kadar oyaladın oynadın benimle biliyorum ki yanına kalmayacak.Şimdi çok mutlu olabilirsin.Çok tebrik ederim dedim.Verdiği cevap şu : yazdıkların için sana kızmak isterdim ama iyi düşün bu olayı bu yazdıkların yakından uzaktan beni ilgillendirmez yazmış.Bende benim gördüklerim bunlar.Defalarca sordum sana en azından kafamda biri var diyebilirdin hep oyaladın aynı zamanda da diğer tarafta da yerini yaptın dedim.Verdiği cevap: Hayatıma girdiğin günde kimse yoktu çıktığın günde benim içim rahat ne olduysa senden sonra oldu sen varken hayatımda biri olduysa rabbim sabaha çıkmayı nasip etmesin demiş.Bende en son cevap olarak Çok yazık inanmıyorum sana daha 2 ay önce ne söyledin bana şimdi evlilik kararı alıyosun.Buna inanmamı bekleme.Vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun.Ben seni Allaha havale ettim.Ne halin varsa gör dedim.

Böyle işte aylardır beklediğime mi yanayım,enayi yerine konulduğuma mı yanayım,hayallerime mi yanayım.
İlk defa tamam budur dedim ben bu kişi için.26 yaşındayım ve ilk defa evlilik hayali kurdum.Düzelecek dedim ama insan oğlu çiğ süt emmiş işte.Bundan sonra ne olur bilmiyorum.Ama rabbimden tek istediğim yanına kalmasın.Bana yaşattığı hayal kırıklığını yaşasın anlasın.

Hayatindayken baska birini dusunmesinden ziyade, seni hic dusunmemis olmasi ve bunu sana net bi sekilde ifade etmemis olmasi bana gore asil sorun. Hemen bir - iki ay icinde baskasiyla evlenecek hale gelen adam sizi cok net hayatindan cikarabilirdi en basinda. Simdi boyle soyleyerek o vicdanini rahatlatti. siz ne deseniz bos.. Hic bence daha fazla konusmayin. Ne ise yarayacak ki? Yuzugu cikarip size haksizlik yaptigi icin evlilikten cayacak degil, simdilik hic olmazsa henuz agzini bozmus halde degil, ama daha fazla mesajlasmaya devam ederseniz kalbinizi daha da cok kirabilir. Allah'a havale edin. Zaten basindan beri problemli bir iliskiymis. Sanki iyi gununuzden cok kotu gununuz varmis gibi gorundu gozume. Iyi anlari gozunuzde abartmayin.. Kalbinizi de kimseye kapatmayin. Mutlaka kalbinizi hak edecek biri vardir.

ş.refsizin önde gideniymiş. gitsin gidebildiği yere kadar. sana tavsiyem bir daha asla onun sayfasına bakma. kesinlikle bakma.

nisanda tanışmışsınız sanırım temmuz başında da sorunlar başlamış. size rüya gibi gelen zamanlar aslında 2-3 aylık çok kısa bir zaman dilimi ve hemen ardından ne kadar sorumsuz, ani karar değişiklikleri olan, sözüne güvenilmez biri olduğunun sinyallerini vermeye başlamış. şu anda çok duygusal yaklaşıyor ve olayları dışarıdan değerlendiremiyorsunuz ama yazdıklarınız çerçevesinde şunu söyleyebilirim; bir erkek 1 ayda da evlenmeye karar verebilir asla olmaz diye bir genelleme yapmak istemem ama neden o kararı verdiği önemli. ya hayatının kadınını bulmuştur ve tüm hayatı, beklentileri değişmiştir ya da ani heyecanlar yaşayıp aniden vazgeçebilecek kadar dengesiz ve kaypaktır. sizinki ikincisine uyuyor. sizden sonra da aniden evlilik kararı vermiş, belki doğrudur siz hayatındayken o insan yoktur çevresinde ama takılmanız gereken asıl nokta onun zihniyeti. bilemezsiniz ki o kişiyle de bu iş neticelenecek mi ya da evlense de ne gibi sorunlar yaşayacak. esas mesele onun ne istediğini bilmeyen, kararsız biri oluşu. böyle bir ilişki sürse de sizi çok yıpratırdı hatta evlenseniz de bir anda çekip gidebilirdi. bir erkek sorumluluk sahibi olmalı, vicdanı olmalı vicdanı olan insan dürüst olur birini oyalamaz, yanımda dursun yalnız kalmayayım diye bir öyle diğer gün aksi yönde konuşmaz yaptıklarının bilincinde olur. bahsettiğiniz kişinin davranışları olgun bir insana yakışır gibi değil. dengesiz biriyle benim de birlikteliğim oldu çok daha uzun süreli ve yıpratıcıydı üstelik, sürekli onu anlamaya dengesizliklerini kendi içimde rasyonalize etmeye çalıştım bu yalnızca benden götürdü maalesef çünkü insanları değiştiremiyoruz evlilik yoluna da girdik ve sonu haliyle hüsran oldu. yalnız değilsiniz, bu tip erkekler de maalesef çoğunlukta. gün gelecek kurtulduğunuza şükredeceksiniz o zamana kadar da duygularınızla değil mantığınızla ilişkinizi gözden geçirin, kiminle beraber olduğundan ziyade hayatını nasıl yaşadığını verdiği kararların ne kadar ani ve değişken olduğunun farkına varmaya çalışın. umarım kısa sürede atlatırsınız. hakkınızda hayırlısı olsun.

Acını yaşa sonuna kadar sonra unut ancak böyle geçiyor. Bakarsın hala mutludur hayatına güzelce devam ediyordur ama seni hiç etkilemeyecek hale gelmesini bekle..

Zaten dün akşamdan sonra bişey yazmam artık.İçimdekiler bana ağırlık yapsın istemedim.Düşündüğüm aklımdan geçen herşeyi bilsin istedim.Yarın birgün başına birşey geldiğinde yada mutsuz olduğunda üzerinde benim ahım olduğunu bilsin istedim.Evlilikten caysa ne olur bu saatten sonra.Gitsin yoluna ne hali varsa görsün.Bu olaydan sonra zaten kafamda bütün taşlar yerine oturdu.Herşeyin sebebi çıktı ortaya.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Bilmiyorum ben aslında insanlara bu kadar çabuk güvenip kendimi kaptıran biri değilim.Ama beklediğim insanın o olduğunu hissettim.Bi baktım kendimi kaptırmışım.Ailevi problemlerine iş problemlerine o kadar inandırdı ki beni bazı şeyleri görememişim.Aslında şimdiden şükrediyorum kurtulduğuma.Allahın sevgili kuluymuşum ki bunları bana erken gösterdi.Bu evlilik meselesi olmasaydı eğer ben bu saflıkla hala inanırdım ona.Sizlerle konuştukça kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…