Eski sevgilisini unutmaya çalışanlar..Bizim de bir topiğimiz olsun

bu kadar aydır çıkmadı. yaş da 20 değil ki karşıma kimler kimler çıkacak olsun ericson'un gelişim dönemlerine göre 2 yıl sonra genç yetişkinlikten yetişkinliğe geçiyorum

ohooo aferin boyle dusun hadi bakalim. Bitti hayatin bundan sonra da ask mask yok. En son hakkini o cekip giden, deger kiymet vermeyenle harcadin, bundan sonra yalniz bi kadin olcaksin. Bu mudur ya? Blackk!! 27 sin bu sene 28 olcaksin?! Bu ne karamsarlik. Karsina hemde oyle birileri cikar ki, bu zamana kadar kimseyle evlenmeyip, onunla tanismayi bekledigin icin Allah'a sukredersin!

Boyle karamsar olma
Hersey cok guzel olacak inan buna. Sen daha yolun basindasin. Yasadin gordun, aski da, aciyi da. Bundan sonraki iliskin daha iyi olacak cunku tecrubelisin artik

Atlantisim, sevmek ne zamandir enayilik oldu? Sen onu sevdin, o da sana boyle yapti, kim enayi acaba? Sen mi kacirdin elinden mukemmel birseyi, yoksa o mu kacirdi elinden ona deger verip, seven, onu dusunen, onun icin kendisinden veren bi kadini? Burda sen degil, o kaybetti canim benim. Enayi falan degilsin. Cok klasik olucak ama gonul bu ota da konar b.. da sozunu hatirlatmak zorundayim sana sanirim

Yeni bi ask ? Bilmiyorum, sana bahsettigim su kisiyle cok yakinim bu aralar. Mutluyum cok, o da mutlu. Arkadasiz sadece halen ama bu haldeyken hersey o kadar guzel ki bi isim vermekten korkuyorum. Zaten henuz net biseyler itiraf edilmis degil ama o da bende birbirimizi mutlu ediyoruz iste ((=

O da yaraliydi biliyor musun? Gecen nisan ayinda ayrilmisti kiz arkadasindan, aldatildigi icin.. Ama o basindan beri cok gucluydu.. Ben degildim. Butun zor zamanimda yanimda o vardi. Ben onu bunca ay nasil gorememisim hayret ediyorum. Gerci gordum, ve her zaman biliyordum ilerde biseyler olabilecegini cunku o cok iyi biriydi, ve yakisikli da ama yine de, ex e takilmaktan, pek ustunde durmuyordum. Simdi hersey daha guzel ama ((= Allah im cogaltsin, sizlere de versin insallah (=

belli zaten bu neşenin kaynağı eğer hayırlı ise, üzmeyecekse seni ve sonu olacaksa umarım güzel bir başlangıç yaparsınız jerryim çok sevindim senin adına şu heyecanın bile o kadar güzel ki.

benim 4 yıllık ilişki yaşadığım kişi de aldatılmıştı kalbi kırıktı tanıştığımızda kimi zaman unutamadı gibi paranoyalarım olsa da çok kısa sürede geçti ve beni öyle çok sevdi ki kendimi prenses gibi hissederdim onun yanında o aklıma geldi sen anlatınca bence insanların ilişkilerinin nasıl bittiği de çok önemli genelde hep kendini tekrarlıyor çünkü yaşananlar. mesela benimki hep başkalarını arıyordu önceki ilişkilerinde de bağlanmadığı için kimseye ve arkadaşlarına taptığı için kimseyi umursamıyordu. ben de aynısını yaşadım.

Son düzenleme:

Haklisin, o yuzden artik iliski dusundugum bi insanin onceki iliskilerinin nasil bittigi benim icin onemli bi faktor. Onceleri hic dikkat etmezdim ama yasadiklarimdan sonra gordum ki bu kendini tekrarlayan onemli birseymis. Bu benim ex, iki eski sevgilisinden de skildigi icin ayrilmisti dusun.. Simdiki aklim olsa onu hayatta kabul etmezdim de, yasamasaydim da sanirim simdiki aklim olmazdi ((= O yuzden sukur ki yasadim ve bilinclendim.

Ya ben sana hep sormak istiyorum ama cekiniyorum ozelindir diye. O 4 senelik sevgilinin evlenme teklifini neden kabul edemedin?

içinizden kötü şeyler söylemeyecekseniz cevap vereyim ama önce söz istiyorum ona göre

heyecan kalmamıştı bir de felsefe, siyaset, sanat üzerine konuşamıyorduk ben de son dönemlerde bunun eksikliğini duyuyordum ondan ayrılınca da bu adam bana gelip 10 tane filmden, klasik müzik bestecilerinden söz edince ve ruh ikizi olduğunu kaderimizin olduğunu iddia edince dedim buldum demek aradığımı ilahi adalet işte, bende tecelli etti ( izlediğini söylediklerini izlememesi, okuduğunu iddia ettiği kitapların yazarları hakkında bile bilgi sahibi olmaması, sürekli müze gezdiğini iddia ederken ilk kez benimle gitmesi de hayatın cilvesi olsa gerek)

Hic kotu bisi dusunmedimm
Canim ortak noktalarinin olmadigi, ve muhabbetinden zevk alamadigin biriyle olmak zor. Ben eski iliskimi dusununce diyorum ki zaten ilerde bi sekilde bitermis. Yani tikanirmisiz cunku hic bi ortak noktamiz yoktu. Muhabbet cok onemli. Ama sen 4 senede ohale gelmissin. Benim ex maksimum 1 yil dayanabilmis haha

muhabbet dediğin nedir ki jerry gönüller bir olsun yeter şaka bir yana sahiden geçmişte hayata bakışımın son derece sığ olduğunu ve kısıtlı süre geçerli olabilecek paylaşımlar uğruna çok büyük değerlerin tarafımdan yitirildiğini fark ediyorum. evet o çaba gösterip bana ayak uydurabilirdi maalesef ayrıldıktan sonra okuduklarımla tanıştı ve bambaşka biri oldu. kendisi de yazıyor artık denemeler vs. derinleşti, hayata bakışı, kavrayışı farklı oldu ama zaten zamanla bunlar olurdu, evlenseydim eğer aynı ev içinde birbirimizden etkileşimimiz de fazla olacaktı. o bana çok şey kattı ben en büyük katkılarını görememişim. mesela içimdeki çocuğu açığa çıkardı çok gülerdik, eğlenirdik gezerdik. en önemlisi aşırı sorumluluk sahibi biri haline gelmişti. ailesi bana saygı duyardı, benim için gerekirse ailesine de karşı çıkar bizi savunurdu ki şimdiki evliliklere baktığımda en büyük sorunun bu noktada gerçekleştiğini görüyorum. kıskanmazdım çünkü yanımda bile asıldıkları olurdu öyle ters davranırdı ki ben bile korkardım. aksi biriydi dışarı karşı, mesafeliydi, ama benim yanımda bambaşkaydı çocuk gibiydi. güven, sadakat, aşk, sevgi, samimiyet aslında her şey vardı bende sadece zamanında bunu anlayacak kafa yoktu.

Son düzenleme:

Simdi bunlari fark etmen birseyleri degistirebilir mi sence? Evlilik teklifini tekrarladigindan bahsediyordun. Ama sende bittiyse, fark etmen neye yarar?

Ne güzel bir konu olmuş.Tam bana ve bugünüme göre..Çok sağolun..

3yıllık mazisi olan eximle ümit vermesi üzerine tekrar görştüm(sancılı birşekilde 3 ay sürdü ).Ve havamı tekrar aldım.Benim hakkında karasız kalması sonucu ,hayalindeKİ kız olmamamdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım içim kan ağlayarak..Değişti,artık beğenmez oldu beni..
Ogünkü son konuşmamızda''ayrıldık mi biz''diyordu inanmayarak..18 gün sessizlikten sonra dayanamadım,bugün aradım.Benle ayrıldığına memnunmuş.Beni unutmuş,aklına gelmiyormuşum.Kız arkadaş edinmiş.Kesin bukadar kısa sürede netten bulmuştur.Çok güzelmiş.Beni yeterince çekici bulmuyordu ya artık.Evlenebilirmiş,cinsel beraberlik dahi yaşıyormuş.Ben sarılmıyormuşum(!)O kız ona sarılıyormuş''O sana vücuduyla sarılmış ben ruhumla sarıldım''dedim..Sevdiğimden de emin değilmiş(!)
Fiziksel olarak güzel olması yetecek mi sana ''dedim,yeter güzel olunca ''dedi.Hayat bu lafı sana yedidir ''dedim,tabi hoşuna gitmedi...Eyvallahı yok gibi konuştu.İlk defa hayatında biri olduğunu söyledi,oyüzden zoruma gitti..,

Gerçekten bu lafı yedirir değil mi ona;hayat

Zor Allah'ım ,zor bu işler..Allah'îm yardım et..Bir daha beni kimsenin elinde aşk belasına rezil etme..İçime sinen; hayırlı ,iyi ,mert birini nasib et..Hepimizin acıları dinsin inşallah..Zihnimizden silsin bu aşkı veren..

Son düzenleme:
kızlar çok üzgünüm moral verin bana bitti bugün

Ne zamandir konuyu okuyorsun gordum ((=
Bu ask denilen sey bir hastalik galiba. Aslindaki karsindaki insanla alakasi yokmus gibi duruyor. Tamamen sen kendi kendini asik ediyorsun sanki. Cunku ben senin yazdiklarini okudugumda asik olunacak bi insan goremedim karsinda. Sanirim sende yazdiklarini bi baskasinin agzindan duysan, boyle bi insanin nesine asik olmus ki dersin. Ama hastalik gibi basina geliveriyor. Ask adres sasiyor, hak eden, hak etmeyen herkeste bu duygular harcaniliyor iste...

Ayrilmissiniz.. Hani cok yorum yapilcak bi yani yok. Ayrilmaktan beteri karsinizdaki sizi kirmaktan hic cekinmeyecek hale gelmis. Sozlerinin sizde actigi yaralari tahmin edebildigine eminim, ama bu ona engel olmuyor. Hic iletisime girmemeniz sizin kendi psikolojik sagliginiz icin en iyisi.. Zaten bi iliskisinin oldugunu falan da soylemis. Konustukca sizi uzmekten baska hic birsey yapmaz..

biten bir ilişki yeniden başladığında sonu çoğunlukla hüsran oluyor. sen böyle bir adamla iyi 3 yıl devam edebilmişsin. şu adamın laflarına bak, ne kadar yüzeysel ne kadar aşağılayıcı. o bulduğu kızla sanma ki mutlu olacak. o zihniyetteki adamın anca gözü doyar belki, hani kız güzelmiş ya!! ama ruhu hep yarım kalır. hep eksik. keşke aramsaydın diycem ama hepimiz aynı hatayı yaptık, bundan sonra sakın arama, sakın iletişim kurma. o adam seni ancak üzermiş, iyi ki defoup gitmiş

kızlar çok üzgünüm moral verin bana bitti bugün

sana iyi haber, bunlar iyi günlerin aradan biraz zaman geçince daha beter oluyosun tabii benim kadar aptallık derecesinde bağlı ve aşıksan böyle hala unutamayıp 8 ay sonra burda konu açarsın

seni teselli etmek için söylemiyorum ama hiç bir tereddütün olmasın ki hayat ona yedirir o sözlerini. senin ahını almakla da alakası yok neyine güvenirsen onu yitirirsin, kimi küçük görürsen aynı duruma düşersin hayatın tuhaf bir dengesi var. her zaman adalet yerini buluyor. yazdım ben de işte eski sevgilimle sorun ettiğim ne varsa sonraki ilişkimde eksik tamamlandı sansam da öyle büyük bir darbe yedim ki o gün değer verdiklerimin bir hiç olduğunu bugün anladım aradan 2 yıl geçtikten sonra.

ayrıca sevgili bulsa bu kadar büyük bir görgüsüzlükle anlatacağını da sanmıyorum elbette acaba yalan mı söyledi diye bir kuşku olmasın içinde bu kadar düşkün bir erkekle zaten olmamalısın, ondan gelecek bir hayır yoktur ama sözleri de pek sağlıklı ve mantıklı gelmedi.

İlk önce sanane dedi,sonra ben ısrar ettim söylemesi için..Netten bulmuş olabilir.O sitelerde üyeleliği olduğunu biliyorum ayrılık dönemlerinde..Görüyordum üyeliğini,adından aratınca bile çıkıyordu..
Güzellik yönünde ekisiğim pek olmamasına rağmen yetemedim ona İlk zamanlar evlenmek için nasıl can atıyordu.Benim aklıma zorla kendi girmiştiKendince emek vermişti,O emeği çöpe atmak da içine dokunuyordu..

Son düzenleme:
neden bitti kırık kalpler kulübümüz gün geçtikçe genişliyor ne acı

aslinda konulari soyle siralamaliydik bence
Sevgilisinden ayrilali 3 ay ve az olanlar
ESKI sevgilisinden ayrilali 3 - 5 ay arasi olanlar
En son iliskisi en az 5 ay once bitmis olanlar

Duygular ve dusunceler cok fark ediyor cunku

Son düzenleme:
aslinda konulari soyle siralamaliydik bence
Sevgilisinden ayrilali 3 ay ve az olanlar
ESKI sevgilisinden ayrilali 3 - 5 ay arasi olanlar
En son iliskisi en az 5 ay once bitmis olanlar

Duygular ve dusunceler cok fark ediyor cunku

eğer ilişkin başlarsa yeni bir konu aç, sancılı ayrılık sürecini atlatıp mutluluğu yeniden yaşayanlar minvalinde bir başlıkla

bizim de hedefimiz o yeni konuya transfer olmak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…