- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi sekerparee
-
İlk önce sanane dedi,sonra ben ısrar ettim söylemesi için..Netten bulmuş olabilir.O sitelerde üyeleliği olduğunu biliyorum ayrılık dönemlerinde..Görüyordum üyeliğini,adından aratınca bile çıkıyordu..
Güzellik yönünde ekisiğim pek olmamasına rağmen yetemedim ona
eğer ilişkin başlarsa yeni bir konu aç, sancılı ayrılık sürecini atlatıp mutluluğu yeniden yaşayanlar minvalinde bir başlıkla
bizim de hedefimiz o yeni konuya transfer olmak olsun
bu da pek aşkla bakıyor gibi gelmedi yalnız bana. aşk anlayışımız buysa eğer neden böyle adamları bulup da aşklarına inandık bence sorgulamamız da gereksiz
aşk sahiden hastalık şu anlattığınız kişiye baktığımda 3 cümlesi yetiyor karakterini ortaya sermekte. böyle bir adamdan ayrıldığınız için ancak şükredilir ama kendimiz objektif değerlendiremiyoruz maalesef. aynı durum ben ve diğer arkadaşlarımız için de geçerli tabi.
bir erkeğin aradığı tek şey güzellikse zaten kadınları haz objesi olarak görüyordur, nitekim sizinki de cinsellikten dem vururken niyetini de açıkça dile getirmiş. her güzelin bir alternatifi vardır ömrünüzü arkadaşlık sitelerini haz arayışlarını tatmin edecek katalog gibi kullanan bir erkekle geçirmek istemezdiniz eminim ki. dünyanın en güzel kadını da olsanız bir yerde sürekli aynı kişiyi görmek onu sıkacaktır ve yenilerini arayacaktır bunun sonu yok ki. sadaka verin bence kurtulduğunuz içineğer sevebiliyorsanız, hem de böyle birini bile sevebilmişseniz siz zaten güzel bir insansınızdır. acı çekmek, sevmek bunlardır insanı güzel kılan, insan yapan.
Atlantis'ciğim,evlenecek kız arıyor nette bile olsa.Hem sadık hem güzel ,hem seven,hem iyi huylu,hem çalışan,hem yemek yapan bir kızla evlenmek istiyor.Bunlardan güzellik yönünde(!) kalıyorum doyumsuza..Uzun boylu sarışın seviyormuş,büyük htimalle yabancıyla evlenirmiş ben olmazsam''Bu sözleri arada benim deşelemem arada kendi isteğiyle tekrarlaması ve bunun beni daraltması ,boğması üzerine ayrıldım...
Atlantis'ciğim,evlenecek kız arıyor nette bile olsa.Hem sadık hem güzel ,hem seven,hem iyi huylu,hem çalışan,hem yemek yapan bir kızla evlenmek istiyor.Bunlardan güzellik yönünde(!) kalıyorum doyumsuza..Uzun boylu sarışın seviyormuş,büyük htimalle yabancıyla evlenirmiş ben olmazsam''Bu sözleri arada benim deşelemem arada kendi isteğiyle tekrarlaması ve bunun beni daraltması ,boğması üzerine ayrıldım...
Hepsini birarada bulamaz ki..Bunu bildiği için çok güzel olması yetecek demekki..Bu onu mutsuz ederse ne yapacak bakalım..
Atlantis'ciğim,evlenecek kız arıyor nette bile olsa.Hem sadık hem güzel ,hem seven,hem iyi huylu,hem çalışan,hem iyi yemek yapan bir kızla evlenmek istiyor.Bunlardan güzellik yönünde(!) kalıyorum doyumsuza..Uzun boylu sarışın seviyormuş,büyük htimalle yabancıyla evlenirmiş ben olmazsam''Bu sözleri arada benim deşelemem arada kendi isteğiyle tekrarlaması ve bunun beni daraltması ,boğması üzerine ayrıldım...Yetemedim.Halbuki onla çok mutlu olabilirdik bu kadar doyumsuz olmasa..Onu temiz ,çıkarsız bir sevgiyle sevmiştim..Güzel anılarımız hatrına bir sevgi ve acı var,şuanki sanki o değil..
Hepsini birarada bulamaz ki..Bunu bildiği için çok güzel olması yetecek demekki..Bu onu mutsuz ederse ne yapacak bakalım34 yaşında ama bildiğin ergen ve ilk kız arkadaşıyım ,daha hayatı tanımıyor.Sen de ellerde rezil olacaksın benim gibi ''dedim..
Insallah. Ama yalniz acmam. sizin de hemen o konuya transferinizin olacagindan emin olmam lazim. anca beraber kanca beraber
Aramiza hosgeldin...
tabi Ki unutlmayacak bizim yanimiza ders olarak kalacak yasadiklarimiz... 7 yil icinde olmayacagini anladigin zamanlar mutlaka olmustur ama pes etmek istememissin iste burada sakli Hersey Allah bir cok kez olmayacagini olaylarla karsimiza cok guzel ve net cikariyo fakat biz kor olup devam ediyoruz... Kader iste olmayinca olmuyo....
canım benim üzüldüm gerçekten ahın tutar elbet o da huzursuzdur bir şeylerden.inş karşına çok iyi çok çok güvenilir bir insan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?