- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 683
- 41
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
gerçekten enteresan biri sevgiliniz sürekli karıştırmıyor allahtan adınızı.. dediğim gibi üstünde durmayın es geçin..soyadımı da sık sık karıştırıyor
söz konusu eskı sevgılının adı olunca hiç hoş olmuyor durum
buna evet de hayır da diyemiyorum. sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz neticede. ama daha önce de mesai ark. adıyla seslendiği oldu demişsiniz. demek ki bu adam kafası dolu olunca ya da hızlı hızlı konuşurken dalgınlıkla başka bi isim söyleyebiliyor. hala düşünüyor diyemem yani.onu düşündüğü anlamına gelmez mi?
Genelde Aşkım diye hitap ediyor o Yüzden adımı nadiren Söylergerçekten enteresan biri sevgiliniz sürekli karıştırmıyor allahtan adınızı.. dediğim gibi üstünde durmayın es geçin..
Herşeyi karıştıran biri normalde isim hafızası biraz Zayıf kabul ediyorum ama yine de bana eski sevgilisinin adıyla hitap etmesi hoş olmadı buna bozuldum Fazlasıylabütün cevaplarını okudum hangi cevabı duymak istiyorsun bilmiyorum ama isim soyisim karıştıraan bir adam ha mahmut demiş ha filiz demiş umursamam çünkü belli ki bu konuda bir sorunu var
2 yıllık sevgilisiniz,evlenmek üzeresiniz ve sana önceki sevgilisinin adıyla hitap etti diye 10 sayfadır benzer şeyleri soruyorsun.belki o an filizle ilgili bir şey çağrışım yaptı,bir bakış,bir gülüş,bir eşya vs vs olabilir.
bence bu durumdan aklı hala filiz de diye çıkarım yapmak doğru değil.
Evet öyle yapıyor bazen de yşne de hoş değil yabuna evet de hayır da diyemiyorum. sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz neticede. ama daha önce de mesai ark. adıyla seslendiği oldu demişsiniz. demek ki bu adam kafası dolu olunca ya da hızlı hızlı konuşurken dalgınlıkla başka bi isim söyleyebiliyor. hala düşünüyor diyemem yani.
Seviyor musun peki hala eskiyi ?Aklından geçmiştir eski sevgilisi. Ben 5 yıllık evliyim, hala zaman zaman aklıma gelir. Sevdiğimden, unutamadığımdan filan değil ama uzun bir ilişki yaşandığında birşeyler onu hatırlatır mutlaka. Atıyorum güzel bir yemek yapıp annemde bu yemeği sever diye aklından geçirmek gibi. Altında aşk mesk aramayın derim
Merhaba ben daha önce de konu açmıştım 2 yıllık bi ilişkim var ve evlenmek üzereyiz sonbahara evleniyoruz nasipse bugun bi konuda Konuşurken hızlı hızlı konuşma esnasında bana ''şöyle konuşma filiz'' dedi kalakaldım sonra da filiz kim dedim filiz demedim ben falan demeye başladı neden böyle bi hata yapmış olabilir onu mu seviyor ya da o zaman neden benimle?
Böyle bi olay benim başımdan da geçti eski erkek arkadaşım yeni nişanlısına benim adımı söylemiş tabi kızda haklı olarak senin gibi kavga çıkarmış benim eski erkek arkadaşımla hiç bir münasebetim yoktu olamazdı da sonra kız benim yanıma geldi ona tüm samimiyetimle aramızda hiçbirşey olmadığını söyledim ama o sevgilisiyle o kadar çok kavga etti ki en sonunda ayrıldılar ben kızla hala görüşürüm çok iyi bi kız ama o dönem çekişkilerinden kurtulamadı ve kötü düşüne düşüne ilişkisi bitti. Sana tavsiyem sakın yapma bunu. Sevgilin seninle birlikte olduğuna göre seni seviyordur filizi sevseydi şuan onunla olurdu dimi? Tamemen bi yanlışlık bu ve unut gitsin o kızı böyle sorgu sual yaparak hatırlatmış oluyorsunMerhaba ben daha önce de konu açmıştım 2 yıllık bi ilişkim var ve evlenmek üzereyiz sonbahara evleniyoruz nasipse bugun bi konuda Konuşurken hızlı hızlı konuşma esnasında bana ''şöyle konuşma filiz'' dedi kalakaldım sonra da filiz kim dedim filiz demedim ben falan demeye başladı neden böyle bi hata yapmış olabilir onu mu seviyor ya da o zaman neden benimle?
Nereden emin olabilirim ?Ben de eşime sevgiliyken eski sevgilimin adıyla hitap etmiştim. Bunun o kişiyi sevmekle alakası yok arkadaşım sadece alışkanlık. Bildiğin ileriye ket vurma. Takılma sakın
Sen eski sevgiline karşı bşy hissetmiyordun ama belki o sana bşy hissediyor olamaz mıydı ?Böyle bi olay benim başımdan da geçti eski erkek arkadaşım yeni nişanlısına benim adımı söylemiş tabi kızda haklı olarak senin gibi kavga çıkarmış benim eski erkek arkadaşımla hiç bir münasebetim yoktu olamazdı da sonra kız benim yanıma geldi ona tüm samimiyetimle aramızda hiçbirşey olmadığını söyledim ama o sevgilisiyle o kadar çok kavga etti ki en sonunda ayrıldılar ben kızla hala görüşürüm çok iyi bi kız ama o dönem çekişkilerinden kurtulamadı ve kötü düşüne düşüne ilişkisi bitti. Sana tavsiyem sakın yapma bunu. Sevgilin seninle birlikte olduğuna göre seni seviyordur filizi sevseydi şuan onunla olurdu dimi? Tamemen bi yanlışlık bu ve unut gitsin o kızı böyle sorgu sual yaparak hatırlatmış oluyorsun
Hayır zaten o benden ayrılmıştı sekiz sene sürmüş bi ilişkiydi ve ikimizinde duyguları tamamen bitmişti öyle olmasaydı zaten beraber olmaya devam ederdik.Sen eski sevgiline karşı bşy hissetmiyordun ama belki o sana bşy hissediyor olamaz mıydı ?
8 sene mi o zaman ya hala seni seviyor ya da ağız alışkanlığı ama hangisi olduğuna nasıl emin Olacağım ?Hayır zaten o benden ayrılmıştı sekiz sene sürmüş bi ilişkiydi ve ikimizinde duyguları tamamen bitmişti öyle olmasaydı zaten beraber olmaya devam ederdik.
Kesinlikle ağız alışkanlığı bak beni dinle bu konuyu sevgilinle aranda problem etme filizi unut sevgilin seni sevmiyor olsa neden seninle beraber olsun ki bi mecburiyetimi var8 sene mi o zaman ya hala seni seviyor ya da ağız alışkanlığı ama hangisi olduğuna nasıl emin Olacağım ?
Ayrıca hatırlatman bile çok yanlış8 sene mi o zaman ya hala seni seviyor ya da ağız alışkanlığı ama hangisi olduğuna nasıl emin Olacağım ?
Ben hatırlatmadım o adımı karıştırınca ister istemez hatırlamış oldumAyrıca hatırlatman bile çok yanlış
Evet işte bende bunu düşünüyorumİş arkadaşlarının ismi karıştırılabilir çünkü onlarla vakit geçiriliyor.
Mesai arkadaşlarının isminin karıştırılmasıyla, uzun zaman önce bitirilen eski sevgilinin ismini söylemek aynı şey mi?
Mesela bende iş arkadaşlarımın ismini karıştırabiliyorum başkalarına hitap ederken çünkü onlarla vakit geçiriyorsun hatta günün çoğunu. Ama uzun zaman önce bırakılan eski sevgilinin ismi nasıl söylenir ki o kadar uzun zaman sonrası?
Mecburiyeti yokta eğer uzun zaman ö ce bitmiş birinin adıyla nasıl seslenir ki ben anlamıyorumKesinlikle ağız alışkanlığı bak beni dinle bu konuyu sevgilinle aranda problem etme filizi unut sevgilin seni sevmiyor olsa neden seninle beraber olsun ki bi mecburiyetimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?