o gece cıkıcak ısten 12 gbı ben köpek oldugu ıcın sımdı cıkıp gtmek ıstemyrm sadece bidaha yüzünü görmek istemyorum ondan önce cıkıp gidicem bilgisayrı öpüşen resmlerini bırakıp cıkıcm evden geldıgınde anlar zaten .. aldatılmak sadece bırlıkteykenmı olur bilmiyorum gözümün önünden nasıl gider o resimler
unutmuş desem herzamn kullandıgı laptop cantası unutmasna ımkan yok .. msj attı 2 kere cvp vermedım uyuyomu aşkım kızımızla dedi lanet olsun ona aşkım diyen ağzınada yazan ellerinede.. öpüşürkenki resmlerini ekranda bırakıp cıkıcam evden görsün neyin canımı acıttığını
unutmuş desem herzamn kullandıgı laptop cantası unutmasna ımkan yok .. msj attı 2 kere cvp vermedım uyuyomu aşkım kızımızla dedi lanet olsun ona aşkım diyen ağzınada yazan ellerinede.. öpüşürkenki resmlerini ekranda bırakıp cıkıcam evden görsün neyin canımı acıttığını
o kıza karşı bişeylerin kalmadığını biliyorum en ufak kavgamızda bile yalvar yakar kapımda olur ama bu kolayca hazmedeceğim bişe değil gözümün önünden gitmyo bu saatte actım rakı içiyorumki hiç içmeyen ben belki uyuşurum arkdşım gelip alıcak akşama dogru hiçbişe söylemicem ona gelsin ve kendi görsün ben yokken geleceği göremiyorum bile.bana sakın eskı sevglnle oldugn yerlere gtyelm dyen ınsan bızm gttgmz yerde resımelrı var hemde öpüşüp koklaşırken midem bulanıyo resmen haketmedim bukadarını
cd ler kır evin ortasına at giriş yapısını açtıgı gibi görsün çık git telefonlarınıda kapat...
hatalı... affettirmesi gerek ve çok büyük özür dilemeli...
Evde oturup onu bekleme.. her halükarda unuttum, dolapta cd buldum ne cd si bakacaktım bakamadım hala , aaa resimlermi varmış içinde.... falan filan diye kandıracak seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?