Eski sevgilisiyle samimi resimleri

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
mrb herkeze.. şuan belkide tek akıl verebilcek sizlersinizdir bana.. konuya giriyorum lütfen yorumlarınızı esirgemeyin .. yaklşık 1senedir birlkteyiz benden önce 3 senelik bir ilişkisi vardı.. bana herzamn eski sevgilnden bişe kalmasın herseyı at bilgisayrındakilerde kalmasın der dururdu.. köpek aldık o çalışırken ben bakıyorum şuan evi temizlerken laptop çantasında 2 cd buldum .. şeytan dürttü resmen açtım baktımki eski sevgilisini örn: ayşem diye dosya açmış bi açtım bütün resimleri var.. tatilde, bizim gittiğimiz cafelerde, öpüşürken.. beynimden vurulmuşa döndüm şuan napmam gerekiyo nasıl hareket etmem gerekiyo bilmiyorum daha msj faln atıp söylemedim bile ne yapmalıyım gözümün önünde tek tek hepsi.. bütün hayallerim yıkıldı nefes almakta güçlük çekiyorum şuan lütfen yorumlarınızı esirgemyn evlenicektik ya onu planlamaya başlamıştık kahretsin nasıl olur böyle bişe oturdum kaldım koltukta hareket etcek dermanım yok resmen

Gerçekten erkekleri anlamak çok zor...Neden size farklı şeyler söyleyip farklı davranırlar anlayamıyorum..Öncelikle sakin olun,üzülmeyin,rahatladıktan sonra konuşun mantıklı bi açıklama yapar dicemm ama bunda mantık göremiyorum açıkcası..

o gece cıkıcak ısten 12 gbı ben köpek oldugu ıcın sımdı cıkıp gtmek ıstemyrm sadece bidaha yüzünü görmek istemyorum ondan önce cıkıp gidicem bilgisayrı öpüşen resmlerini bırakıp cıkıcm evden geldıgınde anlar zaten .. aldatılmak sadece bırlıkteykenmı olur bilmiyorum gözümün önünden nasıl gider o resimler

Unutmuştur belki.
Bence onunla açık açık konuşun, hemen kötü düşünmeyin. Üzmeyin kendinizi.
Ben kafayı yerdim öyle fotoğraflar görsem herhalde sizin halinizi düşünemiyorum.

Tek çareniz konuşmak. Konuşun. Ama konuştuklarınızı bizlerle paylaşın ki size en doğru kararı vermeniz de yardımcı olalım. Çünkü olayların içinde karar vermek ve düşünmek zordur. Bazen dışarıdan birinin bakışına, görüşüne ihtiyaç duyulur.

İyi fikir gerçekten. Bırakın öyle gidin. Ne hata yaptığının farkına varacaktır.

Bence kesinlikle konusmasina izin verme bile, palavra olacaktir hepsi.. Bunun mantikli bi aciklamasi yok.. Senin eskiye dair her seyi atmani beklerken kendisinin fotograflari saklamasi kabul edilir bi sey degil.. Duygusal sadakatsizlik de sadakatsizlik sonucta.. Illa fiziksel bir sey olmasi gerekmiyor.. Cd'yi de kir oyle git hatta evden..

unutmuş desem herzamn kullandıgı laptop cantası unutmasna ımkan yok .. msj attı 2 kere cvp vermedım uyuyomu aşkım kızımızla dedi lanet olsun ona aşkım diyen ağzınada yazan ellerinede.. öpüşürkenki resmlerini ekranda bırakıp cıkıcam evden görsün neyin canımı acıttığını

daha önce böyle bir hataları oldumu ?

olduysa şayet çok uğraşma derim ayşesiyle başbaşa kalsın mutluluk dile.

olmadıysa şayet bu benim mantığım seni bilemem.Her insan hayatta hata yapabilir seni seviyordur ve birazda olsa kırıntıları kalmıştır eskisinin.
Bence açık açık konuş tepkini göster ve onun seni sevdiğine inanıyorsan ŞANS ver.Ama çok ucuz bir şans olmasın hatasını anlasın.

cd ler kır evin ortasına at giriş yapısını açtıgı gibi görsün çık git telefonlarınıda kapat...
hatalı... affettirmesi gerek ve çok büyük özür dilemeli...
Evde oturup onu bekleme.. her halükarda unuttum, dolapta cd buldum ne cd si bakacaktım bakamadım hala , aaa resimlermi varmış içinde.... falan filan diye kandıracak seni..

Gayet de güzel bi düşünce..

Aranızdaki ilişkiyi de bilemiyorum ama bi daha hiç aramayadabilir.

Herşeye hazırlıklıysan yap..

Tabi sakin olup konuşmayı da tercih edebilirsin ama..

Zor bi durum bilemiyorum açıkçası

aynen böyle yap canımm telefonlarınıda kapa ulaşamasın sana

o kıza karşı bişeylerin kalmadığını biliyorum en ufak kavgamızda bile yalvar yakar kapımda olur ama bu kolayca hazmedeceğim bişe değil gözümün önünden gitmyo bu saatte actım rakı içiyorumki hiç içmeyen ben belki uyuşurum arkdşım gelip alıcak akşama dogru hiçbişe söylemicem ona gelsin ve kendi görsün ben yokken geleceği göremiyorum bile.bana sakın eskı sevglnle oldugn yerlere gtyelm dyen ınsan bızm gttgmz yerde resımelrı var hemde öpüşüp koklaşırken midem bulanıyo resmen haketmedim bukadarını

evett cd leri kırmadan çıkma o evdenn.. eve gelmesini de bekleme.

Kuzum ne diye içiyosun yaa bırak açıklasın.

Bozduğu gibi düzeltsin herşeyi sen kendini niye hırpalıyosun?..

Allahaşkına düzgün giden ilişkilerinizi saçma sebeplerden anlamadan dinlemeden mahvetmeyin, eliniz ayağınız titremesin hemen sakin olun yaa. Geçmişte yaşanmış bitmiş bişe. Davulun sesi uzaktan hoş tabii herkes sallıyor evden git felan diye. Gitme hiçbir yere!!!Dimdik dur sevdiğinin yanında aldatmamış bişi yapmamış ya. Unutmuş olamaz mı?? Açıklamasını bekle sonra pişman olursun. Ben şuan sözlüyüm deli gibi aşığım ama evde eskiden kalan resim vs olabilir yani, bu benim aşkımın miktarını felan belirlemez ki. Erkekler çok fazla dikkat edemezler bizim kadar. Kalmıştır kıyıda köşede. Otur evinde Allahaşkına arkadaşım, gelince de hanımefendi gibi konuş. Bunu yapabileceğine eminim.

Son düzenleme:
Eğer evden çekip gidersen ve ortada bir yalan varsa, ona güzel bir bahane uydurmak için zaman tanımış olursun. Ben olsam gelmesini beklerdim ve olayı yüzüne söylerdim. Tatmin edici bir nedeni varsa zorlanmadan anlatır zaten ama gerçekten bile bile sakladıysa bence durumu toparlayamaz, belli eder. Sonra gitmen gerekiyorsa, gidersin zaten. En azından kafan daha net olur.

Son düzenleme:
Ya canım kendini bırakma öyle hemen. Evlilik planları yaptığın adamdan bahsediyorsun. Konuş tabi önce. Muhtemelen bilerek sakladı ve sana da unuttum falan diyecek :)) inan erkeklerin hepsi aynı. Sana sil eskiden birşey kalmasın der, bahsi bile geçmeyecek der ama kendi resimleri bile saklar. Erkek milleti kısaca. Sen sakin ol ve aklındaki herşeyi eve gelince sor sevdiğine :) Sevgi emek ister...

bence bu arkadaşımızın dediği iyi fikir bunu da yapabilirsin ya da kendi dediğin gibi o resimleri açık bırakıp gidebilirsin

Sen şuan kendine yakıştırmamalısın bile böyle bi hareketi. O kızla kendini bir tutmamalısın. Resimleri görmek şuan sana çok ağır gelebilir ancak onları yaşadığında seni tanımıyordu bile bunu sakın unutma. Sen ondan önce hiç öpüşmedin mi?? Evet öpüştün. Ama sende onu tanımıyordun. Anladığm kadarıyla güzel sıcak bi ilişkin var. Lütfen bunu bozma. Aynı şeyi bi arkadaşımda yaptı ve sonra çok pişman oldu. Sevgilini zor durumda bırakma, güçlü dur. Evden gitmen çözüm değil. Gene kır CDleri ama evde ol. Ve tek bişey söyle, sanırım bunları unutmuşsun, başka varsa onları da sen kır asla görmek istemiyorum bir daha de. O zaman senin gücüne, hayran olur emin ol. Kaçıp gitmek konuşmadan etmeden yargısız infaz yapmak güçsüzlüktür. Bunu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…