Eski sevgilisiyle samimi resimleri

yani saklama amacım olsaydı orayamı saklardım bu evın heryerı senın kntolunde annemın evınde saklardım ben daha ilk gün herseyı attım ona ait bu cdnınde orda oldgnu bılmıyodum dedı kızlar barıştık ama ben guvenmyrm artk ona

canım o görüntülerden sonra böyle hissetmen çok normal, muhtemelen 1-2 hafta hala soğuk hissediceksin ona karşı ama düzelicek zamanla.. hem sende eminsin zaten eski sevgilisine karşı hiçbirşey kalmadığının, şuan ona nasıl başkası dokunmuş öpmüş benden başka diyosun ama zamanla bunlarıda unutucaksın.. şuan kimin yanında sevgilin? senin; bunu düşün güç vericektir sana

Yanlış anlama ama arkadaşım sen böyle davranmakla sadece diğer kıza prim veriyorsun,aklında olmayanı aklına sokuyorsun.Boş ver oldukça rahat davran sıkıştırma sakın onu bu konuda üstüne gitme,bıktırma.9 senelik evli bir bayan olarak öneriyorum sana bunu.Erkekleri ne kadar sıkıştırırsan o kadar yalana ve kıvırma yoluna gidiyorlar ve kendilerini dışarı atmaya çalışıyorlar her fırsatta.Benim eşim onu kıskanmıyorum diye yakınır mesela çünkü kıskansamda belli etmem mantıklı ve sakin davranırım.Ki şöyle bir durum var erkekler gerçekten çocuk gibiler ve flörtü seviyorlar çok üstünde durma o kızı sevse onunla olurdu madem seninle ve yalvarıp geri geldi güvensizlikle kendini onu ve ilişkinizi yıpratma.Ona ve kendine saygını yitirirsin sonunda.En iyisi ona hayatındaki tek ve en önemli kadının senin olduğunu iyice göster ama bunu cadılıkla değil uyumla yap.Zaten o kızın resmini sakladıysa bile pişman olacaktır senin iyi tutumların karşısında.Benden naçizane tavsiyedir evlilikten dolayı yol büyüğün olarak :82:

ona karşı bişe hissettiğini sanmıyorum çünki biz çok daha yeniyken kız ağlayarak arıyodu dön bana diye istese ozamn giderdi diyorum, bana aşık falan değildi ozamn

çok doğru yazmışsın bende aynı fikirdeyim hatta köpeğimiz var onu çok sevdıgınde şaka yollu aşkım kıskanıyorm ama derim hayatm sende bi kızlardan kıskanmıyosun beni bu nasıl iş der .. bende hayatta belli etmem o knuda bilirim çünkü yoksada aklına düşer. ama bu knu farklıydı tepkimi gösterdim yeterince uğraştığını görünce barıştım ama konuyu kapattım açmamda bidaha yanlz bugün işteyken sürekli içime kurt düşüp durdu eskiden hiç böyle olmazdım ona yansıtmıyorum ama bende böyle hissetmek istemyiorum çok güveniyordum ona bu olaydan önce

insanin bilgisayar cantasindaki cd'den haberinin olmamasi cok ilginc...
bana gore inanilmayacak bir sey...
sallamis resmen...

canıım birşey söyliycem. şimdi cdnin içinde dosyalar var dimi. o klasörün tarihine bak ne zaman eklenmiş o fotoğraflar cd.e. Eğer birlikteliğnizden sonraysa diycek hiç bişey yok. arkana bileee bakmadann kaç. koşarak uzaklaş. ama birlikteliğinzden önce eklenmişse o fotoğraf şöyle bir düşüncem var ki : cd tekrar yazılabilir formatta olabilir. üstüne farklı dosyalar yazdırmış olabilir. bunu mutlaka yap. eğer durum sanılan gibiyse hiç boşuna zaman geçirme. evlilik diyorsun bak bir de. ya ilerde daha farklı şeyler olursa. tabiki inkar edecektir falan ama dedğimi yaparsa eğer inkar edilecek hiç bir şeyi kalmaz.

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

bana da inandırıcı gelmedi.
sürekli kullandığı çantanın içindeki cdyi nasıl bilmez
söylediğine inandın ya da inanmadın barıştınız güven olmadan ilişki yürümez ki.
aklında hep acaba olacak.

sende eski sevgilinle çekilmiş foto yada cdlerini onun görebileceği bir yere koy görüncede unuttum dersin bakalım o sana nasıl tepki vericek daha sonra özellikle yaptığını açıklarsın böylelikle hem tepkisini ölçmüş olursun hemde senin yaşadığın duyguyu oda yaşamış olur kıstasa kıstas ben olsam öyle yapardım
ayy
çok kötümüyüm neyim

Hihiii..Okumaya hoş geliyor..
Da...
Erkek adam şimdi..
Ters bişi olmasın..

o eerkek adamda biz neyiz cnm onlrı biz alttan alıcaz bize sıra gelince erkek adam tersi olur diye korkucaz

Sana yapmaman gerekn birşeyi söylerken kendisi nasıl aynı şeyi yapablrr bu tamamen sadaktsizlk olmasada ynede büyük bir hataa tmm eskide kalmş onlar yaşannlar bunn bir değeri yok fotoraflrda olnrn bir önemi yok öpşmşse bile bu eskden olan birşey dikkt çeklmesi gereken yer hala neden sakladğı .. o kız şimdi nerde peki erkk arkdşna yakın biryerlerdemi 3 senlk bir ilşki yaşanmş azda olsa kalmştr kafasnda birşeyler onla ilgili tamamen unutulsa veya nefret gibi birşey olsa kesnlkle atlırdı onlar ama blemyrm illaki onu seviyor anlmnada gelmez bu ve brşey dha var neden herzman ynnda götrdüğü birşeyi ogün evde brkmş yani senn görmenimi istedi ayrılık iiçn bir bahanemi yarattı yoksa bu tmmen unutlmşlk ve rstnltımı bnuda anlmk zor sen ocdleri kır ve evden çık gt bakalmm cdleri kırdğn için sna ne diyecek sna kızacakmı yoksa affttrmek için uğraşckmı bu çıkmazn cevbı ordaa hala ukala cvplr veriyorsa hiç üsteleme brk ne hali varsa görsn dha yolun başndsn evllik karrlrınıda br kenra koy bnce en azndn bu kşyle ilgili bunu ypan seni illki üzer bir gün çnkü tüm kalbyle sna yönlse bnu yapamazdı senn o eve grip çıktğını bile bile o cdyi evde bulndurmak büyük ukalalık aptallık ben olsam ne kdr sevsemde affedeemm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…