Eski sevgilisiyle samimi resimleri

Ben böyle bir adam ile evlenmezdim o diğer kıza aşkı kalacak evlilik monotonlaşınca gerçek yüzünü gösterecek!

Yani umutsuzca konuşmak istemem ama mesela, burda bi konu açılmıştı, adam, karısını eski sevgilisiyle terk etme planları yapıyodu.

Umarım erkek arkadaşının mantıklı bi açıklaması vardır ama ne kadar acıtsa da bazı şeyleri yol yakınken öğrenmek sonradan öğrenmekten çok daha iyidir..

kızlar evde beklımmı gidimmi napm bişe söyleyin kafam allak bullak nefes alcak takatim yok

Şu rakı işini bırak önce,bu saatte hava da sıcak Allah korusun içme artık.
Dediğin gibi fotoları masaüstü yap cdleri ortaya çıkar bırak git.
Sonra da bir süre kendini çek.
Cidden seviyorsa gerekenleri yapar kendini ispat eder.
Evde Bekleme,beklemen tatmin olmak istediğini açıklamayı şimdi yap seni affedeyim demek istediğini gösteriyor.
Ayşe'siyle bırak onu,o zaten gerekeni yapacaktır veya yapmayacaktır.
Sadece bekle..

Son düzenleme:
bu kadar eskiye takık bir adam eskiye dair sende ne varsa atmanı isteyen ve eski ortamlara gitmek istemeyen biri bence kendi atamadığı için bukadar takık ve senden atmanı istiyor kendisi yapamadığı için sende sorun etmiş belli ama ilk sevgilisinide aklından cıkaramadığıda belli eğer kız terk etmişse onu ona koşa koşa gitme ihtimalide yüksek nitekim erkek işte sakladığı duyguları var % 100

aradım aşkım gelirmsn dedm dukkanda kımse yok dedı kapattm yuzune hala arıyo beklemicem sanırım kafam yerıne gelınce cıkıp gıdıcem

Ben de bunu düşünmüştüm ama kelimeleri toparlayıp yazamamıştım açıkçası.

Kendi aynı durumda olduğu için senden de korkuyor...

En iyisi ne yap biliyo musun?
Fotoğrafları cdden pcye aktar at bi klasöre aç o klasörü pcyede açık bırak.
O cdyide al yanına.
Ve pcnin yanına ona bi not bırak.
içinden geleni yaz.
Bu tek bi cümlede olabilir 10 cümlede..
Ona sen karar vericeksin.
Ama cdleri ona bırakma.

Telefonunuda 2.3 saatliğine kapat.
Biraz kendinle kal sakinleş ve dogru düzgün düşün.
O evde durma.
O evde durursan hata yaparsın.

aradım aşkım gelirmsn dedm dukkanda kımse yok dedı kapattm yuzune hala arıyo beklemicem sanırım kafam yerıne gelınce cıkıp gıdıcem

Arkadaşım tavsiye istiyorsun veriyoruz yine bildiğini okuyorsun.
Çek git,git oksijen al biraz.
Git bir parkta bahçeden otur beynine hava gitsin.
Bırak top onda olsun artık.
Anlamadım ki niye arıyorsun adamı..
Gelsin anlatsın seni ikna etsin diye..

bencede cd yi ona bırakma 1 tane fotoyu pc ye al masa üstü yap cd yi zaten atmaya kıyamamış bu adam onamı bırakacaksın ben olsam kırmıştım şimdiye.

Aradin gelebilir misin dedin de.musait olmayabilir?bos yere kendini uzme.cik git evden bence.cunku gelene kadar zaten sinir kupune donersin.cd elri de kir anlar zaten.hemde o kizdan birsey kalmamis olurbende biz sevgiliyken sevgilimin 2 sevgilisininde fotosu vardi.ama bilgisayrinda tum fotolarin icinde.hepsni sildim tripte attim.unutmus sonucta.ama sonucta sevgilinin gecmisi seni ilgiliendirmez.seninde foton olabilir mektup olur not olur unutmus olacagin.tribini at ama uzatma bence.

bencede cd yi ona bırakma 1 tane fotoyu pc ye al masa üstü yap cd yi zaten atmaya kıyamamış bu adam onamı bırakacaksın ben olsam kırmıştım şimdiye.

Evet 1 fotoyu masa üstü yap diğerlerinide klasöre aktar.
Kırma ama sakın.
Cdyi ona bırakma.
Al yanına ve o evden cık git.
Bide not bırak dedigim gibi.

Son düzenleme:

arkadaşlar,cdyi kırıp evden çık,telefonunu kapat,kendini geri çek gibi mantıklı tavsiyelerde bulunup yorulmayın artık.. baksanıza konu sahibi,aşkını eve çağırıyo

arkadaşlar,cdyi kırıp evden çık,telefonunu kapat,kendini geri çek gibi mantıklı tavsiyelerde bulunup yorulmayın artık.. baksanıza konu sahibi,aşkını eve çağırıyo
Çoktan barışmışlardır herhalde
"Aşkım o fotoları oraya öcüler koymuş" falan..
"Değil mi tatlım bende öyle düşündüm de forumdaki kızlar kafamı karıştırdı"
Koy bir sek daha

Hiç bize ihtiyacın varmış gibide gelmedi bana. Herkes bişiler yazıyor okumuyorsun bile, üstüne hala kızlar yardım edin diyosun, kimseye cevap bile vermeden. İnsanlar vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışıyor. Sevgilinden saygı bekliyorsun ama sende ne kadar var?

Bişey olmaz, Ben de mektup yakalamıştım.. 2 tokat atmış artist giBi çıkıp gitmiştim.. sonra haksız duruma düşen Ben oldum mektupları gözümün önünde yaktı... ama o iki tokatı asla unutmadı..

şmdi kendı evıme geldım ondan cıkmıştm . aradım basımı vurdum gel dedım yerıne bı muduru cagırms cıkmıs gelms tabi herkezn yapcagı gbı uste cıktı zaten ben cok kotuydum hıc ıckı ıcmeyen bı ınsanım çok kötü oldum ben agladıkca o yalvardı sen benm grdiğim sitelerin bile geçmişine bakan ınsansın yalvarırım bılsem nye tutım orda annemlerın evınde bırakırdım dedi (2 aydır kendı evı var arada tek yasıo ) baya bı kavga snra gir duşa götürcem eve yeter be bende insanım dedi şok oldum resmen dıslerımı fırcalattı dış fırcamı sonra çöpe attm madem onu çöpe attn al esyalarınıda dedı 1 2 esofman ttarzı seyım vardı verdı onume okdar nötrmki şuan hiçbişey hissetmiyorum uyuştum arabadan inerken öptü nolur yapma bunu bıze dedı fotografları untamam ayrılalm de kabul ederm ama ben okdr karaktersız bı ınsan değılım asla öle bse saklamam dedi 1 gun 1 hafta 1 ay dusun ıstedgn zamn ben yanındayım dedı bnde sen olsan napardın dedım indm arabadan

bu adam dengesiz mi ya :26:

basta yalvardı snra bianda yeter be dedi.. sıfırım şuanda ya hiçbişe hissetmiyorum kullandgım tel onundu çıkarken hattımı ckarmaya calısıodum aldı elımden cıkardı hattı cantama attı bilmiyorum lanet olsn geçen zmanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…