kızlar evde beklımmı gidimmi napm bişe söyleyin kafam allak bullak nefes alcak takatim yok
kızlar evde beklımmı gidimmi napm bişe söyleyin kafam allak bullak nefes alcak takatim yok
bu kadar eskiye takık bir adam eskiye dair sende ne varsa atmanı isteyen ve eski ortamlara gitmek istemeyen biri bence kendi atamadığı için bukadar takık ve senden atmanı istiyor kendisi yapamadığı için sende sorun etmiş belli ama ilk sevgilisinide aklından cıkaramadığıda belli eğer kız terk etmişse onu ona koşa koşa gitme ihtimalide yüksek nitekim erkek işte sakladığı duyguları var % 100
aradım aşkım gelirmsn dedm dukkanda kımse yok dedı kapattm yuzune hala arıyo beklemicem sanırım kafam yerıne gelınce cıkıp gıdıcem
bencede cd yi ona bırakma 1 tane fotoyu pc ye al masa üstü yap cd yi zaten atmaya kıyamamış bu adam onamı bırakacaksın ben olsam kırmıştım şimdiye.
aradım aşkım gelirmsn dedm dukkanda kımse yok dedı kapattm yuzune hala arıyo beklemicem sanırım kafam yerıne gelınce cıkıp gıdıcem
Çoktan barışmışlardır herhaldearkadaşlar,cdyi kırıp evden çık,telefonunu kapat,kendini geri çek gibi mantıklı tavsiyelerde bulunup yorulmayın artık.. baksanıza konu sahibi,aşkını eve çağırıyo
şmdi kendı evıme geldım ondan cıkmıştm . aradım basımı vurdum gel dedım yerıne bı muduru cagırms cıkmıs gelms tabi herkezn yapcagı gbı uste cıktı zaten ben cok kotuydum hıc ıckı ıcmeyen bı ınsanım çok kötü oldum ben agladıkca o yalvardı sen benm grdiğim sitelerin bile geçmişine bakan ınsansın yalvarırım bılsem nye tutım orda annemlerın evınde bırakırdım dedi (2 aydır kendı evı var arada tek yasıo ) baya bı kavga snra gir duşa götürcem eve yeter be bende insanım dedi şok oldum resmen dıslerımı fırcalattı dış fırcamı sonra çöpe attm madem onu çöpe attn al esyalarınıda dedı 1 2 esofman ttarzı seyım vardı verdı onume okdar nötrmki şuan hiçbişey hissetmiyorum uyuştum arabadan inerken öptü nolur yapma bunu bıze dedı fotografları untamam ayrılalm de kabul ederm ama ben okdr karaktersız bı ınsan değılım asla öle bse saklamam dedi 1 gun 1 hafta 1 ay dusun ıstedgn zamn ben yanındayım dedı bnde sen olsan napardın dedım indm arabadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?