eski sevgiliye borç

belirttim canım da mevzuyu inada döndürdü ben ödeyecem ne derse desin
Ayrıldıysanız düşman değilsiniz. Bir yerde kahve içmeye çağırın ve nakit olarak eline teslim edin. Şimdi istemiyorum dese de ileride paramı vermedi diye arkanızdan konuşacaktır.
tabi canım erkek milletine güven mi olur
Çok bir para mı kaldı?
Kalan borcun ne kadar?
800 tl kadar kaldı

Hangi banka ise o banka şubesine gidin TC si verin yardımcı olucaklardır herhalde. Dekontuda kendisine postalayın olsun bitsin..

Hangi banka ise o banka şubesine gidin TC si verin yardımcı olucaklardır herhalde. Dekontuda kendisine postalayın olsun bitsin..

evet tc no ile halledebilirim sanırım benim içinde böylesi daha kolay olur
ben bu kadar düşman olduğunu sanmadığım için gelip vereyim dedim
böyle bir tepki beklemiyordum
gerçekten beklemiyordum.

yani az para değil bencede millet o parayla ev geçindiriyor

yani canım bende onu dicektim asgari ücret nerdeyse bence bankaya git bi tc sini söyle belki yardım ederler kesinlikle öde ama bana kalırsa sonra laf çıkarır filan üzülürsün

yani canım bende onu dicektim asgari ücret nerdeyse bence bankaya git bi tc sini söyle belki yardım ederler kesinlikle öde ama bana kalırsa sonra laf çıkarır filan üzülürsün

para hazır ödemek için bekliyorum öğle arası işten izin alabilirsem çıkacam iş tempolu biraz yoğun çalışıyorum sabah 7 de aradım işe gitmeden vereyim diye çok öfkeli bana hala burnunun dikine gidiyorsun laftan anlamıyorsun felan dedi bende yete artık kırılacak incinecek tek noktam kalmadı dedim ben seni üzmüyorum senden birşey istemiyorum diyor git hayır kurumuna ver diyor sanki bağış yapıyorum adama borcumu ödüyorum dedim git gide sinirlendiriyorsun dedi

madem istemiyor, hayır kurumuna bağışla dekontu da mail olarak gönder.

şimdi sen göndereceksin, o geri göndermeye kalkacak, bari bir hayır işlenmiş olsun.

bi de görüşmek için sürekli bunu gündeme getirdiğini düşünebilir

Son düzenleme:
erkek milleti bu, laf söz çıkarır paramı aldı geri vermedi der. hiç güven olmaz. paraları kıymetlidir. hele ayrılık olunca işin rengi değişir. ne yap et parasını ver arkadaşım. sonra mağdur olan sen olma.

bir daha muhatap olmak istemiyorsanız; onun iletişim bilgileriyle LÖSEVe bağış yapın. en geç 2 gün içerisinden LÖSEV tarafından kendisine tşk msjı gelecektir. dekont göndermekle falan da uğraşmayıp bir daha da iletişime geçmenize gerek kalmayacaktır.

evet bu daha iyi fikir, dekontu göndermektense...

dünle bu sabah konuştuk sadece önce bankadan göndereyim bi baktım tekrar gönderiyor hayır kurumuna veririm

yok öleceğimi bilsem veririm o parayı ben onun şimdi bu gurur ayaklarını yemem zaten az çok tanıdım onu

önce para bir kendi tarafına geçsin eğer geri gönderirse bağış yaparım bende önce ona vereyim şimdi ayrılık acısıyla ötüyor sadece

Borc borctur sen öde ilerde o para buyuk para olur seni lafiyla ezerr ben kimsenin lafinin altinda kalmayi istemem sizde istemesiniz eminim

Borc borctur sen öde ilerde o para buyuk para olur seni lafiyla ezerr ben kimsenin lafinin altinda kalmayi istemem sizde istemesiniz eminim

asla istemem tabi ki erkek milleti ya ne yapacağı belli olmaz bunların daha düne kadar canıydım bir dakika da gözümün yaşına aldırmadan bıraktı.

ayrılan o olduğu için vicdanını rahatlatıyor aklı sıra.
hiç olmadı zarfla posta kutusuna at elbet mektup sanıp alacak

Canım senin herşeyden önce bu eski sevgilini kafandan çıkarman lazım.. Anlıyorumki hala unutamamamışsın..
Allah yardımcın olsun bu konuda.. Para işinide kafana takma istemiyorsa istemiyordur. Sen yapacağını yaptın..
Aklını başka şeylere ver onu unutturacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…