belirttim canım da mevzuyu inada döndürdü ben ödeyecem ne derse desinSizi terk ettiği için aklı sıra bunun diyetini ödüyor...Kesin bir dille ve kararlılığınızı belli edecek şekilde ödemek istediğinizi belirtin ya da tc no dan gönderin ve mesaj atarak bunun son diyaloğunuz olduğunu belirtin. :26: bilemedim ben de pek...
tabi canım erkek milletine güven mi olurAyrıldıysanız düşman değilsiniz. Bir yerde kahve içmeye çağırın ve nakit olarak eline teslim edin. Şimdi istemiyorum dese de ileride paramı vermedi diye arkanızdan konuşacaktır.
800 tl kadar kaldıÇok bir para mı kaldı?
Kalan borcun ne kadar?
Hangi banka ise o banka şubesine gidin TC si verin yardımcı olucaklardır herhalde. Dekontuda kendisine postalayın olsun bitsin..
yani az para değil bencede millet o parayla ev geçindiriyor
yani canım bende onu dicektim asgari ücret nerdeyse bence bankaya git bi tc sini söyle belki yardım ederler kesinlikle öde ama bana kalırsa sonra laf çıkarır filan üzülürsün
bir daha muhatap olmak istemiyorsanız; onun iletişim bilgileriyle LÖSEVe bağış yapın. en geç 2 gün içerisinden LÖSEV tarafından kendisine tşk msjı gelecektir. dekont göndermekle falan da uğraşmayıp bir daha da iletişime geçmenize gerek kalmayacaktır.
madem istemiyor, hayır kurumuna bağışla dekontu da mail olarak gönder.
şimdi sen göndereceksin, o geri göndermeye kalkacak, bari bir hayır işlenmiş olsun.
bi de görüşmek için sürekli bunu gündeme getirdiğini düşünebilir
erkek milleti bu, laf söz çıkarır paramı aldı geri vermedi der. hiç güven olmaz. paraları kıymetlidir. hele ayrılık olunca işin rengi değişir. ne yap et parasını ver arkadaşım. sonra mağdur olan sen olma.
bir daha muhatap olmak istemiyorsanız; onun iletişim bilgileriyle LÖSEVe bağış yapın. en geç 2 gün içerisinden LÖSEV tarafından kendisine tşk msjı gelecektir. dekont göndermekle falan da uğraşmayıp bir daha da iletişime geçmenize gerek kalmayacaktır.
Ohhh ödesin o zaman bırak boşver.
Borc borctur sen öde ilerde o para buyuk para olur seni lafiyla ezerr ben kimsenin lafinin altinda kalmayi istemem sizde istemesiniz eminim
ayrılan o olduğu için vicdanını rahatlatıyor aklı sıra.
hiç olmadı zarfla posta kutusuna at elbet mektup sanıp alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?