ailesinden birini tanıyorsanız galiba en iyi cözüm o olucak banka hesabındanda gerı gonderıcek bence
Canım senin herşeyden önce bu eski sevgilini kafandan çıkarman lazım.. Anlıyorumki hala unutamamamışsın..
Allah yardımcın olsun bu konuda.. Para işinide kafana takma istemiyorsa istemiyordur. Sen yapacağını yaptın..
Aklını başka şeylere ver onu unutturacak..
valla geçenlerde eşimin hesabına biraz yüklü bir para yatırmaya gittim. yeni bir sistem çıkmış, bankaya talimat vermesi gerekiyormuş yoksa hesabına para yatıramazmışımdedim bugüne kadar hep yatırıyordum. bu ne saçmalık para çekmiyorum, yatırıyorum diye biraz sesimi yükselterek söyledim. Bu sefer alalım ama eşiniz sizin adınıza talimat versin, bu şekilde sorun yaşamadan yatırırsınız dedi. bu arada banka finansbank.
yani ben bile gidip hesaba yatırmada sorun yaşadım, siz gidip hesap numarasını bile alsanız yatıramayabilirsiniz. borcunuzu direk elden verin alırsa alsın, almazsada kendi bilir.
cumartesi ayrıldık daha çok taze çok sıcak acısı
farkındayım okudum herşeyi.. acını çok iyi biliyorum benimde 1 hafta oldu ve çok zor dayanıyorum. Hergün dua ediyorum bu acı bitsin diye.. paylaşım bile yapamıyorum.. sadece benim gibi burda olanların durumunu okuyorum ve tavsiyelere uymaya çalışıyorum.
çok gitti elim aramak yazmak için.. ama dayandım,
ilk gün çok kötü idi, 2.ci günde aynı, şimdi biraz daha iyi
bazen akşamları çok kötü oluyorum ama inanıyorum zamanla geçecek dayan lütfen sende benim gibi...
onu hergün düşünebilirsin ben öyle yapıyorum içimi acıtıyor, özlüyorum hoşuma gidiyor
ama zamanla geçmesini bekiyorum
Allah yardımcımız olsun
valla canım ne istiyorsan onu yap,
face aç, yada diğer şeyler
ben hergün giriyorum face ona bakıyorum, whatsapp tan bakıyorum durumlarına
hoşuma gidiyor özlemle bakıyorum
bunları yapmasam daha çok acı çekeceğimi düşünüyorum çünkü, sadece aramıyorum dayanıyorum
onunda araması önemli değil bu saatten sonra.
sadece acımın yavaşca geçmesini sağlıyorum bu sayede ve bende işe arıyor
özledikçe girip bakıyorum profiline çıkıyorumm
bende işe yarıyor umarım sendede işe yarar
böyle yaparsan hiç unutamazsın ama, benden söylemesi.
hergün her dakika ona yönelmişsin, unutacağın varsa da unutamazsın
bunları yapmasam daha çok acı çekeceğimi düşünüyorum çünkü, sadece aramıyorum dayanıyorum
haklı olabilirsin ama böyle ağır ağır geçtiğini hissediyorum ve gün gelecek hiç bakmaz olacam ona Allah'ın yardımıyla..
insanlar çok sevdiği bir yakınını nasıl kaybedince resmine bakıp özlem gideriyorlarsa bende bu yolu izliyorummm
işte ben de tecrübelerimden yardımcı olmak istedim. benim yaptığım somut olan herşeyi yok etmek, düşüncelerime de elimden geldiğince ket vurmk oldu. ve tahminimden daha kısa sürede unuttum diyebilirim.
umarım senin de öyle olur, hayat kısa belki farklı şanslar var etrafında ama sen gözünü tek bi tarafa çevirirsen görmezsin :)
bir de karşındaki şahsı takip ederken onun senin aksine hayatına devam ettiğini öğrenirsen daha büyük yıkım yaşayabilirsin.
Allah yardımcımız olsun
bana kalırsa vicdan yapmış ve bir şekilde kendini böyle rahatlatacağını düşünüyor.. ama bence yakın arkadaşına ver, böylece bir şahit de bırakmış olursun :) sonradan laf söz edebilir demişsin bir de.. bu daha onur kırıcı olur bence
sevgilisinden ayrılan arkadaşlar dayanacağız içimiz de acısa kalbimiz de acısa kafamız başımız neremiz acırsa acısın dayanmak zorundayız. iç acısı bambaşka bir olay zaten oraya girersek işin içinden çıkamayız.:44:
bir dönem ben de yaşamıştım böyle bir durumu.. ama saplantıya girmeye gerek yok kızlar.. sonuçta güçlü insanlarız ve bunun üstesinden gelebiliriz diye düşünmeliyiz :) ayrıca size bir sır vereyim kesinlikle yaşanılan o kötü ilişkiler daha sonrasında sağlam temelleri olan bir ilişki için onar (bakın birer demiyorum) basamak :) şu an diğer yarımla hayatımı bu ölçüde paylaşıyorsam bunun sebebi önceki yaşadığım ilişkiler ve kötü tecrübeler
işte ben de tecrübelerimden yardımcı olmak istedim. benim yaptığım somut olan herşeyi yok etmek, düşüncelerime de elimden geldiğince ket vurmk oldu. ve tahminimden daha kısa sürede unuttum diyebilirim.
umarım senin de öyle olur, hayat kısa belki farklı şanslar var etrafında ama sen gözünü tek bi tarafa çevirirsen görmezsin :)
bir de karşındaki şahsı takip ederken onun senin aksine hayatına devam ettiğini öğrenirsen daha büyük yıkım yaşayabilirsin.
Allah yardımcımız olsun
bu yolu denemeyi düşünmek bile acı veriyor ama teşekkür ederim denemeye çalışacam yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?