- 12 Ocak 2019
- 195
- 134
- 18
- 27
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Cok sorunlu bi donem geciriyorduk... Barismistik son kez diye. Daha sonra ben ilgisiz davranisini biraz agir bi dille sorgulamis olabilirim...Kilit soru su: Neye dayanamayip ayrildi sevgiliniz sizden?
Hep ben ozur dileyen ugrasan taraf oluyordum Simdi o yazinca ben yazmasam bi aklina duser miyim en azindan?Bitmiş ama haberin olsun
Kendine kabul ettir bitmiş
Uygulamayıda götür bir bilgisayarcı halletsin
Bence adam ongündür yazmıyorsa yogunluk falan değil bariz bitirmiştirHep ben ozur dileyen ugrasan taraf oluyordum Simdi o yazinca ben yazmasam bi aklina duser miyim en azindan?
Cok sorunlu bi donem geciriyorduk... Barismistik son kez diye. Daha sonra ben ilgisiz davranisini biraz agir bi dille sorgulamis olabilirim...
Kesinlikle haklisiniz. Bana da agir gelse de bazi gercekler kabullenmeye basladim artik. Aslinds soyle oldu, ayin 17sindr islerinin bittigini o gun yazacagini soylemisti. O gundur de yazmadi 17sinde yazacak yuklemek icin. Fakat ben cevap vermeyecegim yada cok dayanamazsam baskasina yaptirdigimi soyleyecegimHiç uğraşma istese on gün içinde arardı.
Ayrılma sebebi de bahane resmen, tabi ki ilgi göstermiyorsa tepkini göstereceksin. İnsanı deli edip sakin durmanızı isteyen insanlar ruh hastasıdır.
Ben eşimle flört ederken on ay ayrı kaldık.
Fakat sebep çok çok çok farklıydı. Eşimi bekledim ama ortada bı ayrılma lafı bile geçmemişti. İkimizde açık kapı bıraktık.
Yoluna bak inan Allah daha iyilerini çıkaracak karşına.
Doğru... Zaten bu kadar kalp kırdıktan sonra dönse nolur dimi bi de o var... Benim aklımı tek karıştıran şey ayın 17sinde işlerinin bittiğini ve yazacağını söyledi. 5 gündür konusmuyoruz biz ayın 17sinde 10 gün olacak...Bence gıden adamın arkasından su dokup cabuk gelmesını dılemektense,kapıyı hızlıca ve tek hamle ıle ortmenız daha ıyı olacaktır.Zaten son kez dıye denemıs ama yapamamıssınız.Israrcı olmanızda cekıcılıkten cok ıtıcılıge sebep olur.Zamana bırakın eger sızın nasıbınız ıse er yada gec doner zaten.Kafanızı resetleyın ve onunuze bakın
En iyisini yaparsın.Kesinlikle haklisiniz. Bana da agir gelse de bazi gercekler kabullenmeye basladim artik. Aslinds soyle oldu, ayin 17sindr islerinin bittigini o gun yazacagini soylemisti. O gundur de yazmadi 17sinde yazacak yuklemek icin. Fakat ben cevap vermeyecegim yada cok dayanamazsam baskasina yaptirdigimi soyleyecegim
Mesajınız öyle iyi geldi ki anlatamam. Çok teşekkür ederim.... Böyle durumda insanı eskiye çakılı tutan şey hep umut oluyorEn iyisini yaparsın.
Hepimiz senin geçtiğin bu sevgi yolundan geçtik, diledik, istedik, çok sevdik vs vs.
Sen olması gereken gibisin, seviyorsun bitsin istememişsin.
Olmuyorsa bırak, inan Allah daha iyisini nasip edecektir.
Sen çabalamışsın o çabana karşılık vermiyorsa kendi bilir.
Bı kemik aynı yerden iki kere kırılmaz bunu unutma sakın. Ve karşıdaki de unutmamalı incittiği yerden incinir, kırdığı yerden kırılır.
Bende eşimle flört döneminde ayrıyken sen gibi zamanlar yaşadım.Mesajınız öyle iyi geldi ki anlatamam. Çok teşekkür ederim.... Böyle durumda insanı eskiye çakılı tutan şey hep umut oluyor
İyi ki varsınız. Allah'ım sizi ve evladınızı korusun... Ne yüreği güzel bi insansınız. İnşallah her şey yolunda gider sizin için...Bende eşimle flört döneminde ayrıyken sen gibi zamanlar yaşadım.
Çok üzüldüm en büyük üzüntüm oldu diyordum.
Bir arkadaşımla bir gün işimiz vardı, hallettik, oturduk bi yerde o gün bana öyle moral verdi ki sana anlatamam kendimi topladım.
Yazdıklarım iyi geldiyse çok sevindim.
İnan ki bu üzüntün üzüntü değil.
Daha sonra eşimle evlendik, çok mutlu bı evliliğimiz var.
Bı evladımız olsun diye uğraştık. Ne ameliyatlar ne ölümlerden döndüm.
Daha önce yaşadığım hiç bir üzüntü üzüntü değilmiş inan.
Sonra hamile kaldım.
Şu an da normal hamile bir bayandan %700 fazla ölüm riski ile gebeyim.
%700 ölüm riski bile beni üzmüyor biliyormusun.
Sakın kendini üzme cnm. Hayat güzel gökyüzü masmavi, kuşlar uçuyor.
valla ne yalan söyleyeyim kapmıştımprogramı başka şekilde kurmaya bakın derim. ben olsam ayrıldığım ve bana barışalım diye yalvaran sevgilimle görüşüp de program vs kurmazdım. ondan bile umut kapacaksınız belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?