Eski sevgiliye israrciligim

Sizce durum ne olacak?

• Döner gibi

OY: 1 4,5%
  • Dönmez gibi

OY: 21 95,5%

• Ankete Katılan
    22
off...yıl oldu 2019 hala bir erkeğin iş yoğunluğu nedeniyle ayrıldığını ya da iş yoğunluğundan ilişkinin bittiğini zannedenler var.
arkadaşlar gerçekleri bir kabullenseniz hayatınız daha kolay olacak. adam terkettiyse kafasında bitirmiştir seni güzel kardeşim,gerçek sebebi nedir bilemem.belki sevgisi bitti, belki başka birine gönlü kaydı bilemeyiz..
ama sevmeseydi bana cevap vermezdi programı kurmazdı zart zurt kendini ikna etme bunlarla.adam sana cevap veriyor çünkü aranızdaki "saygı" bitmemiş. geçmişin hatrına duydugu saygı ile cevap veriyor sadece. ötesi yok.

Acı ama gerçek. Ben sadece o kadar yıldan sonra ben üzülürken onun üzülmemesine üzüldüm... Ne yaparsam o da en azndan bi kendine gelir? Hep yalvaran kız gitmiş noldu der? (barışma isteğim yok bu arada kendisiyle artık).

güzelim bak, terketmiş değil mi? yani terkettiğin birisi için sen ne kadar üzülürdün mesela?ayrılan tarafta kayda değer bir üzüntü olmaz.o kadar yıl dediğin de 2,5 yıl yani nedir! erkekler 20- 30 yıllık eşlerini terkediyorlar taş kalpli bir şekilde..
kendine gelmesi ne demek mesela?ben şunu anlıyorum sadece, kendine gelsin bana dönsün. dönecek olsa ayrılmaz.
biliyorum severken kabullenmek çok zor bir durum.ama kendini avutmaya böyle yalanlar söylemeye devam edersen daha cok takıntı yapıp üzüleceksin.
bence kendine gelmesi gereken birisi varsao da sensin."benden ayrıldı, demekki beni sevmiyor.beni üzülmem onun umrunda değil, beni seviyor olsa ayrılmazdı.hiçkimse severken ayrılmaz nokta" bunları demelisin kendine

cok dogru diyosunuz cidden yaziklar olsun daha ayrilmadan iki gun once seni cok seviyorumlar hic ayrilmayalimlar diyen adam sonra ayrilip aramiz duzelsin diye diyodum demeyince olay cikartiyosun diyen bi m.nyak. Cidden kocaman yaziklar olsun imsana en cok dokunan da sen uzuluyorsun karsi taraf umursamiyor... Haklisiniz sevse suan bu kadar uzgun olmazdim insan sevdiginin uzuntusune dayanamaz.. tesekkur ederim

Merak ettim, 10 ay içerisinde onun hayatında birisi oldu mu? Sizin de aynı şekilde?

Merak ettim, 10 ay içerisinde onun hayatında birisi oldu mu? Sizin de aynı şekilde?
Nasil yani biz beraberken mi hayatinda birisi?.. Yani benim bildigim kadariyla olmadi... :) Insallah olmamistir ama yeni birisi olabilir mi diyorsunuz

Canim adam başka limanlara doğru yelken açmıştır bile, sen onu boşver artik kendi hayatına bak.

Canim adam başka limanlara doğru yelken açmıştır bile, sen onu boşver artik kendi hayatına bak.
Bana giderken severek de bitirebiliyor insan. Senden sonra bi kaç sene kimseyle görüşemem travma geçirdim sayende demişti... Yani ondan vazgeçtim ama başkasıyla görüştüğünü öğrensem bu hakkaten üzerdi sanırım

Canim hep öyle derler ama hiç öyle olmaz. Bir-kac haftaya yeni sevgilisiydi ortalıkta salınırken görürsen üzülmemek için söylüyorum. Kendını alıştır bunlara, bittiğini kabullen . Bir erkek kafasında bir ilişkiyi bitirmemişse ayrılsalar bile konusmak görüşmek için bahaneler arar, kaçmaz. Senınkı kaçıyor, o yüzden bel bağlama bu ilişkiye üzme kendini.

Doğru diyosunuz. İyi ki ortak bi alanımız yok birbirimizi görmek zorunda olduğumuz... Stalk falan da keseyim ki iyice gönlümden uzak olsun...

Hayır olmadı.
O kadar zordu ki o dönem.
Sonra anlatınca eşim çok ağladım çok üzüldüm. Eşimin anne babası ayrılıyor bı ara yurtta felan büyüyor.
Çok detaylar var tabi.
O da düşünmüş benim arkamda kimse yok nasıl olacak bu iş, o sıra mali müşavirlik sınavına hazırlanmış sınavı kazanınca.
O gün bugündür hiç ayrılmadık.

Adam baya soğuyarak bitirmiş. Neden geri dönsün ki? 2.5 sene sevmese bile bi alışkanlık demek insan için, alışkanlığını bile kestirip atacak kadar uzaklaşmış. Umut bağlamayın artık, işinizide kendiniz halledin.

canım inan gitmek istediyse bir kere eninde sonunda gidecek. Hepimiz tecrübe etmişizdir ben kabullendim mesela bence sen de kabullen bazen istediklerimiz olmayabiliyor en azından benimki olmadı

canım inan gitmek istediyse bir kere eninde sonunda gidecek. Hepimiz tecrübe etmişizdir ben kabullendim mesela bence sen de kabullen bazen istediklerimiz olmayabiliyor en azından benimki olmadı
Evet aynen oyle... Yani zaman her seyin ilaci. Belki seneye bunlari dusunmiycez bile. en ufak bi umut bile beslememeliyiz gelse bile terkeden adamdan hayir mi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…