- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi siyahsweat
-
Acı ama gerçek. Ben sadece o kadar yıldan sonra ben üzülürken onun üzülmemesine üzüldüm... Ne yaparsam o da en azndan bi kendine gelir? Hep yalvaran kız gitmiş noldu der? (barışma isteğim yok bu arada kendisiyle artık).off...yıl oldu 2019 hala bir erkeğin iş yoğunluğu nedeniyle ayrıldığını ya da iş yoğunluğundan ilişkinin bittiğini zannedenler var.
arkadaşlar gerçekleri bir kabullenseniz hayatınız daha kolay olacak. adam terkettiyse kafasında bitirmiştir seni güzel kardeşim,gerçek sebebi nedir bilemem.belki sevgisi bitti, belki başka birine gönlü kaydı bilemeyiz..
ama sevmeseydi bana cevap vermezdi programı kurmazdı zart zurt kendini ikna etme bunlarla.adam sana cevap veriyor çünkü aranızdaki "saygı" bitmemiş. geçmişin hatrına duydugu saygı ile cevap veriyor sadece. ötesi yok.
Asla yazmayıp önünüze bakarak.Ne yaparsam o da en azndan bi kendine gelir? Hep yalvaran kız gitmiş noldu der? (barışma isteğim yok bu arada kendisiyle artık).
tesekkur ederim kesin yapilacaklar listemdeAsla yazmayıp önünüze bakarak.
Acı ama gerçek. Ben sadece o kadar yıldan sonra ben üzülürken onun üzülmemesine üzüldüm... Ne yaparsam o da en azndan bi kendine gelir? Hep yalvaran kız gitmiş noldu der? (barışma isteğim yok bu arada kendisiyle artık).
cok dogru diyosunuz cidden yaziklar olsun daha ayrilmadan iki gun once seni cok seviyorumlar hic ayrilmayalimlar diyen adam sonra ayrilip aramiz duzelsin diye diyodum demeyince olay cikartiyosun diyen bi m.nyak. Cidden kocaman yaziklar olsun imsana en cok dokunan da sen uzuluyorsun karsi taraf umursamiyor... Haklisiniz sevse suan bu kadar uzgun olmazdim insan sevdiginin uzuntusune dayanamaz.. tesekkur ederimgüzelim bak, terketmiş değil mi? yani terkettiğin birisi için sen ne kadar üzülürdün mesela?ayrılan tarafta kayda değer bir üzüntü olmaz.o kadar yıl dediğin de 2,5 yıl yani nedir! erkekler 20- 30 yıllık eşlerini terkediyorlar taş kalpli bir şekilde..
kendine gelmesi ne demek mesela?ben şunu anlıyorum sadece, kendine gelsin bana dönsün. dönecek olsa ayrılmaz.
biliyorum severken kabullenmek çok zor bir durum.ama kendini avutmaya böyle yalanlar söylemeye devam edersen daha cok takıntı yapıp üzüleceksin.
bence kendine gelmesi gereken birisi varsao da sensin."benden ayrıldı, demekki beni sevmiyor.beni üzülmem onun umrunda değil, beni seviyor olsa ayrılmazdı.hiçkimse severken ayrılmaz nokta" bunları demelisin kendine
Merak ettim, 10 ay içerisinde onun hayatında birisi oldu mu? Sizin de aynı şekilde?Hiç uğraşma istese on gün içinde arardı.
Ayrılma sebebi de bahane resmen, tabi ki ilgi göstermiyorsa tepkini göstereceksin. İnsanı deli edip sakin durmanızı isteyen insanlar ruh hastasıdır.
Ben eşimle flört ederken on ay ayrı kaldık.
Fakat sebep çok çok çok farklıydı. Eşimi bekledim ama ortada bı ayrılma lafı bile geçmemişti. İkimizde açık kapı bıraktık.
Yoluna bak inan Allah daha iyilerini çıkaracak karşına.
Nasil yani biz beraberken mi hayatinda birisi?.. Yani benim bildigim kadariyla olmadi... :) Insallah olmamistir ama yeni birisi olabilir mi diyorsunuzMerak ettim, 10 ay içerisinde onun hayatında birisi oldu mu? Sizin de aynı şekilde?
Bana giderken severek de bitirebiliyor insan. Senden sonra bi kaç sene kimseyle görüşemem travma geçirdim sayende demişti... Yani ondan vazgeçtim ama başkasıyla görüştüğünü öğrensem bu hakkaten üzerdi sanırımCanim adam başka limanlara doğru yelken açmıştır bile, sen onu boşver artik kendi hayatına bak.
Canim hep öyle derler ama hiç öyle olmaz. Bir-kac haftaya yeni sevgilisiydi ortalıkta salınırken görürsen üzülmemek için söylüyorum. Kendını alıştır bunlara, bittiğini kabullen . Bir erkek kafasında bir ilişkiyi bitirmemişse ayrılsalar bile konusmak görüşmek için bahaneler arar, kaçmaz. Senınkı kaçıyor, o yüzden bel bağlama bu ilişkiye üzme kendini.Bana giderken severek de bitirebiliyor insan. Senden sonra bi kaç sene kimseyle görüşemem travma geçirdim sayende demişti... Yani ondan vazgeçtim ama başkasıyla görüştüğünü öğrensem bu hakkaten üzerdi sanırım
Doğru diyosunuz. İyi ki ortak bi alanımız yok birbirimizi görmek zorunda olduğumuz... Stalk falan da keseyim ki iyice gönlümden uzak olsun...Canim hep öyle derler ama hiç öyle olmaz. Bir-kac haftaya yeni sevgilisiydi ortalıkta salınırken görürsen üzülmemek için söylüyorum. Kendını alıştır bunlara, bittiğini kabullen . Bir erkek kafasında bir ilişkiyi bitirmemişse ayrılsalar bile konusmak görüşmek için bahaneler arar, kaçmaz. Senınkı kaçıyor, o yüzden bel bağlama bu ilişkiye üzme kendini.
Tabi canim hiç gerek yok kendi zamanını boşuna tüketme.Doğru diyosunuz. İyi ki ortak bi alanımız yok birbirimizi görmek zorunda olduğumuz... Stalk falan da keseyim ki iyice gönlümden uzak olsun...
Hayır olmadı.Merak ettim, 10 ay içerisinde onun hayatında birisi oldu mu? Sizin de aynı şekilde?
Yok ben diğer arkadaşa sormuştum:)Nasil yani biz beraberken mi hayatinda birisi?.. Yani benim bildigim kadariyla olmadi... :) Insallah olmamistir ama yeni birisi olabilir mi diyorsunuz
canım inan gitmek istediyse bir kere eninde sonunda gidecek. Hepimiz tecrübe etmişizdir ben kabullendim mesela bence sen de kabullen bazen istediklerimiz olmayabiliyor en azından benimki olmadıArkadaslar herkese merhaba. Bi arkadasimin onerisiyle bu siteye danismak istedim.
Sevgilimle 2.5 yil gecirdik gerek iyi gerek kotu. Daha sonra dayanamadigini ayrilmak istedigini soyledi. Dayanamayip sacma tepkiler verdim barisalim tekrar deneriz diye israrlar ettim ise yaramadi. Daha sonra benim bilgisayarima hep onun kurdugu bana lazim olan bi uygulama vardi. Msj cektim onu tekrar yukleyebilir misin diye.Olur ama islerim bu ara yogun(cidden yogun bu kisim dogru).. ayin *bir tarih* yapabilecegini soyledi. Cok yiprandim hic beklemezdim bitecegini... O gunden beridir de yazmadim 10 gun olacak hala yazmiyor. o tarihte arkadaslarim yazsa da cevap verme kendin hallet seni elinde gormesin artik yeter diyorlar. Icimden bi ses, daha dogrusu caresiz bir ses sevdigi icin yukleyecek islerinin yogunlugu gecince barisacaksiniz diyor.. sevmese ugrasmazdi msjlarina cevap vermezdi diyor... Kizlar uzuluyorum hic bitmez sanmistim...
o da benimle yasit..S siyahsweat Siz 20 yaşındaymışsınız, o kaç yaşında?
Evet aynen oyle... Yani zaman her seyin ilaci. Belki seneye bunlari dusunmiycez bile. en ufak bi umut bile beslememeliyiz gelse bile terkeden adamdan hayir mi gelircanım inan gitmek istediyse bir kere eninde sonunda gidecek. Hepimiz tecrübe etmişizdir ben kabullendim mesela bence sen de kabullen bazen istediklerimiz olmayabiliyor en azından benimki olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?