- Konu Sahibi seymacemal
-
aynen öyle yaptim gecen hafta biraz faceden yazistik nasilsin filan gibisnden iliskiyle yasananlarla ilgili konusmadim bugün mesajima cevap verdi smslestik bulusmak icin hazir olmadigini söyledi basa dönmek istemiyorum dedi hala biseyler var ve korkuyo belli bende israr etmedim peki dedim öyle istiyosan simdi ondan bekleyecegim bakalim
Ayrildiktan 3 ay sonra bunu uygulamaya baslasak nasil olur
benim icin umut kalmamis yazik
aman cok ta umrumdaydi
iki haftadir hic konusmuyorum. kaldi geriye 5 hafta, sonra yine kapisina paspas olurum
saka tabii kihic isim olmaz
ona mi kaldim ben be
bence orda en az zaman dılımı 7 hafta dıye anladım.7 haftanın olmasının nedenı aranızda yasanan sıkıntıların unutulması tekrar dıle gelmemesı.yanı ne kadar gec olursa daha ıyı olur :)))))
bence sende denemelısın.
Valla ben karar veremiyorum gururum kiriliyo ya böyle onu pesinde pas pas gibi hissediyorum ama internette bi yerde okumustum 3 ay zamanimiz varmis 3 ayi gectikten sonra hersey bitiyormus artik
3 ay sonra aşk bıtıyormuymus dogru demıs 3 aya kadar bırısı aramasa sormasa bende unutmus dıye dusunurum o zaman kadar yoluma bakarım.ama mehmet bana ara verdık gıbı dusun bana dusunme zamanı ver falan demıstı.bılmıyorum ne kadar dogru konustu ama benı faceden falanda sılmıs engellemıs falan.ama hayatına başka bır kız alacagını sanmıyorum cunku ılk sevgılısıyım ve ayrılırkende sordum başka bırısımı var dıye kesınlıkle sadece boşa cıkmak ıstıyorum hıc sevgılım olmasın boşta kalayım kafamı topayayım falan dedı sıkıldım bunaldım falan dedı.ben 7 hafta beklerım sonra mesaj atarım napıyosun nasılsın dıye zaten yazarsa yazar cevap yazmassa daha bende bıtırım zaten kafamda yapcak bısey yok artık(((((((((((
onun kararina suan saygi duymak zorundasin 4 5 hafta sonra benimki de engelleri kaldirdi o zaman bi yük kalkiyo onzundan sende biraz kendine zaman ayir bu dönemde sende kesin cok yipranmissindir bende öyle oldum cünkü bu dönem kendini gelistirmek icin ugras yeni bi sen yarat bak hayattan daha zevk alacaksin cekiciligini kazan tekrar kendine iyi gelecek ilk iki hafta zor oluyo ama sonra alismaya basliyosun ben suan cok rahatim o kabul etmese de sen bilirsin diyebildim onsuz da oluyomusum ama iste onunla da baska oluyo insan o duygulari özlüyo kendine mutlaka zaman ayir spor filan yap yoga mesela cok iyi geliyo yazmak özellikle cok daha iyi geliyo ve bi iliskiden neler ekledigini düsün bunlari simdi anlaman zor olur ama zamanla kavriyorsun desigim gibi ona da saygi duymayi ögrenmen cok önemli o simdi sacma sapan hareketler yapacaktir boslukta cünkü bunun icin seni engellemesi aslinda cok daha iyi daha az aci cekersin böylelikle ve bi bakmissin kendiliginden engelleri kaldirmaya baslamis
Valla ben karar veremiyorum gururum kiriliyo ya böyle onu pesinde pas pas gibi hissediyorum ama internette bi yerde okumustum 3 ay zamanimiz varmis 3 ayi gectikten sonra hersey bitiyormus artik
Bentoprak isimli bir uye bu konu ile ilgili detayli bilgi vermisti.
Ayni kitaptanmi bilmiyorum, ama mantikli taktikler vardi..
Bentoprak isimli bir uye bu konu ile ilgili detayli bilgi vermisti.
Ayni kitaptanmi bilmiyorum, ama mantikli taktikler vardi..
arkadaşlar eski sevgiliyi döndürme yolları diye bır kıtap var bu sıtede gördüm. Eski Sevgiliyi Geri Kazanma: bu kitabı ünlü bir yaşam koçu yazmıs ve kitabı uyguladaıgınızda sonuçlar genelde olumlu oluyormus.bu kıtabı alıp okuyan yada tanıdıgı bırılerı almıs olan varmı acaba.kıtab 72 tl baya pahalı geldı almadan önce danısmak ıstedım.sıteye bakın lutfen yorumlarınızı beklıyorum.
Ben de en az 1 ay eskimek isteyen eşimle hiçbir iletişimde bulunmamayı düşünüyordum ,7 hafta
yapayım bari yapmışken:) Ama , ben 1haftadır hiç görüşmedım ve o kadar mutlu oldum ki ayrılık
yüzünden tartısma yok,
hesap kıtap yok,
napıyor dıye dusuncelerim bitti
kendıme yöneldım resmen cok huzurluyum
ve 7 hafta sonunda degıl sımdı dönse sımdı bıle almam onu geri,
demek kı bu 7 hafta aslında kendımıze dönmek ve o dönmese de
kendımızı sevmemızı ögrenmek ıcın verılmıs bır sure..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?