Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları

7 hafta sonunda yeni bi insanla tanisiyomussun gibi basla flirt et bu cok önemli 7 hafta zamanin var flirt etmeyi ögren mutlaka ben yapmadim ve cok pismanim suan yapmadigim icin

iyiymiş en azından mesaj yazmıs bu ılerleyen zamnlarda buluşabılır anlamına gelıyor:))))

Ayrildiktan 3 ay sonra bunu uygulamaya baslasak nasil olur

benim icin umut kalmamis yazik
aman cok ta umrumdaydi

iki haftadir hic konusmuyorum. kaldi geriye 5 hafta, sonra yine kapisina paspas olurum

saka tabii ki hic isim olmaz

ona mi kaldim ben be

bence orda en az zaman dılımı 7 hafta dıye anladım.7 haftanın olmasının nedenı aranızda yasanan sıkıntıların unutulması tekrar dıle gelmemesı.yanı ne kadar gec olursa daha ıyı olur :)))))
bence sende denemelısın.

Valla ben karar veremiyorum gururum kiriliyo ya böyle onu pesinde pas pas gibi hissediyorum ama internette bi yerde okumustum 3 ay zamanimiz varmis 3 ayi gectikten sonra hersey bitiyormus artik

Valla ben karar veremiyorum gururum kiriliyo ya böyle onu pesinde pas pas gibi hissediyorum ama internette bi yerde okumustum 3 ay zamanimiz varmis 3 ayi gectikten sonra hersey bitiyormus artik

3 ay sonra aşk bıtıyormuymus dogru demıs 3 aya kadar bırısı aramasa sormasa bende unutmus dıye dusunurum o zaman kadar yoluma bakarım.ama mehmet bana ara verdık gıbı dusun bana dusunme zamanı ver falan demıstı.bılmıyorum ne kadar dogru konustu ama benı faceden falanda sılmıs engellemıs falan.ama hayatına başka bır kız alacagını sanmıyorum cunku ılk sevgılısıyım ve ayrılırkende sordum başka bırısımı var dıye kesınlıkle sadece boşa cıkmak ıstıyorum hıc sevgılım olmasın boşta kalayım kafamı topayayım falan dedı sıkıldım bunaldım falan dedı.ben 7 hafta beklerım sonra mesaj atarım napıyosun nasılsın dıye zaten yazarsa yazar cevap yazmassa daha bende bıtırım zaten kafamda yapcak bısey yok artık(((((((((((

onun kararina suan saygi duymak zorundasin 4 5 hafta sonra benimki de engelleri kaldirdi o zaman bi yük kalkiyo onzundan sende biraz kendine zaman ayir bu dönemde sende kesin cok yipranmissindir bende öyle oldum cünkü bu dönem kendini gelistirmek icin ugras yeni bi sen yarat bak hayattan daha zevk alacaksin cekiciligini kazan tekrar kendine iyi gelecek ilk iki hafta zor oluyo ama sonra alismaya basliyosun ben suan cok rahatim o kabul etmese de sen bilirsin diyebildim onsuz da oluyomusum ama iste onunla da baska oluyo insan o duygulari özlüyo kendine mutlaka zaman ayir spor filan yap yoga mesela cok iyi geliyo yazmak özellikle cok daha iyi geliyo ve bi iliskiden neler ekledigini düsün bunlari simdi anlaman zor olur ama zamanla kavriyorsun desigim gibi ona da saygi duymayi ögrenmen cok önemli o simdi sacma sapan hareketler yapacaktir boslukta cünkü bunun icin seni engellemesi aslinda cok daha iyi daha az aci cekersin böylelikle ve bi bakmissin kendiliginden engelleri kaldirmaya baslamis

Bilmiyorum cok korkuyorum sankı hıc barısmıcak gıbı hıssedıyorum.yada hıc konusmıcak gıbı.suan beklemedeyım belkı 7 hafta sonra neler olcak hep beraber görücez umarım herşey hepımız ıcın guzel olur:))))))))

7 hafta yaklasık 1bucuk aydan fazla yapıyor yanı 2 aya yakın 3 ayda unutuyorsa bu aradakı zaman dılımı cok kısa gıbı geldı(((((((
ya 7 haftada unutursa((((((((((

Bentoprak isimli bir uye bu konu ile ilgili detayli bilgi vermisti.
Ayni kitaptanmi bilmiyorum, ama mantikli taktikler vardi..

benım bahsettıgım kıtaptanmı bahsedıyorsun ılk yorumda kırmızı yazıya tıklarsan kıtabın ısmı yazıyor dırek sıtesıne yonlendırılıyorsun.pekı canım bu kıtabı okuduysan bıraz bılgı verırmısın.

izninle şunu demek isterim :
her insan kendini vazgeçilmez sanır, sanki başkasının hayatını o tamamlıyormuş gibi tavır takınır, az veya çok ama hepimizde mevcut olduğu su götürmez bir gerçek.
terkedilmişsek beni nasıl bırakır diye mağdur psikolojisine gireriz, terkedersek belki daha iyisi bulunur haklılığında oluruz.
ama somut bir sonuç var : bitmiş.
yani ister 72 tl ver ister 172 ya da 1072 giden gitmiş.
paralı arkadaşlığın dantel adlandırılması olan yaşam koçu da o kitabi yazana kadar kimbilir ne tecrübeler yaşadı ve kendin de yazmışsın genelde diye yani %100 değil.
geçmiş olsun, önüne bak, çaban geçmişin devamı için değil gelecek adına olsun...

Hicbirsey yapmamak, her katil cinayet isledigi yere mutlaka doner o zaman hemen hazir paket durursaniz hic sansiniz yok ama kendinden emin hatta umursamaz olursaniz en azindan hep aklinda kalirsiniz sonra bakarsiniz donmek ister.

Ben de en az 1 ay eskimek isteyen eşimle hiçbir iletişimde bulunmamayı düşünüyordum ,7 hafta
yapayım bari yapmışken:) Ama , ben 1haftadır hiç görüşmedım ve o kadar mutlu oldum ki ayrılık
yüzünden tartısma yok,
hesap kıtap yok,
napıyor dıye dusuncelerim bitti
kendıme yöneldım resmen cok huzurluyum

ve 7 hafta sonunda degıl sımdı dönse sımdı bıle almam onu geri,
demek kı bu 7 hafta aslında kendımıze dönmek ve o dönmese de
kendımızı sevmemızı ögrenmek ıcın verılmıs bır sure..

aslinda cok mantikli hatta kitapta da yaziO yani ilk basta ondan vazgecip kendimizi ayaga kaldirmamiz gerekiO yani kendine odaklan ben bunu 7 hafta da basardim kendime Yöneldim sonra onunla iletisime gectim ve tekrar reddedilmek gururumu kirdim daha da bi hirs girdi artik ask filan degil bu hastalik gibi oldu nasil ciksam icinden diye düsünüyorum :)))

cnm değmez bence bırak zamana o koşsun peşinden bende yaptım bu dediklerini ama inan ki gelse bile eski değeri yok gözümde bugun tam 1 yıl olmuş ayrılığımın yıl dönümü çok acı çektim ah ettim halada ediyorum çünkü canımı çok fazla yaktı ama artık kılımı kıpırdatmam çünkü bu 1 yıl içinde anladım ki seven gitmez giden dönmez dönsedec artık eski değer sevgi aşk kalmaz hep korku olur yine bırakır mı diye bu korkuylada hayat geçmez hem belki birisine değmiştir bedeni ruhu kalbi değer mi hem parana yazık hemde onuruna gururuna bırak seni seven hep yanında kalır zaten allahım gönlüne göre versin cümlemizin amna sen dik dur ayrılığını yaşa inqan bu kitaplara ihtiyacın kalmadan yaşayacağın günlerde gelcek belki çok yakın:)hım ne dersin

merhaba arkadaşlar sevgilimle ayrı olalı yani beni bırakalı 2 ay oldu 1 ay burda değildi ben whatsapdan msjla felan hakaretler ettm engeli kaldırmıştı tekrar engelledi saçma sapan sebeplerle ayrıldı ona göre haklı sebepler çok aptallık ettim ağladım yalvardım yok bitti benim kafamda diyo ama dik duramadığım içinde oldu bi çoğu 1 aydır hergün evine gidiyorum o 7 hafta hiç olmadı yani acaba diyorum yılbaşında gidip sadece mutlu yıllar demek istedim diyip mi gitsem yoksa yine ayağına giden ben olmamak için gitmesem mi lütfen bana akıl verinnn :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…