Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları

:18::18::18::18: oldukca acı oldu..aynen okadar cok aglıyorum acı cekiyorumki o sözleri okudukca resimleri gördükce vede paylaştıgı şarkıları dinledikce ..yaşadıgıma inanamıyorum.com zor cidden nefes almak zor geliyor bogazıma düğümleniyor

ben baktığım zaman bir hafta hayalet gibi dolaşıyordum. yaşam sevincim sonuna kadar çekiliyordu. anlatamam bu duyguyu.. yaşamayan bilmez.. insanın en çok zoruna giden, gülümsemesi.. sahte bir gülüşü anlarım. o içten gülmüştü. neyse yazmak istemiyorum gece gece canımı sıkmak istemiyorum.

profiline baktığın sürece düzelemezsin. kendini engelle bir şekilde.

kesinlikle değil, ama sevdiğin insanla olma ihtimalin varken acı çekmekte mantıklı gelmiyor bana :) hani başlayacağı varsa bile mutsuz olucam nasılsa diye başlamamak mantıksız.. yine de en kötü ihtimale hazırlamak lazım kendimizi, yaşanabilecek acılara karşı hazırlıklı olabilmemiz için. sonuçta %100 garantisi yok döneceğinin:/ ama sen gerçekten seviyorsan ve dönerse, kabul etmemek yerine kabul edip birşeyleri düzeltmeye çalışmak gerektiği kanısındayım. aşk denen şey kolay bulunmuyor o hisler herkese duyulup herkesle bişeyler paylaşılamıyor ne yazıkki, en azından ben aşkın o kadar basit olduğunu düşünmüyorum. hep mutlu olacak değiliz ya, tabiki acı çekicez. aşk bu! ben aynı şeyi yaşadığımda abartmadan gurursuz bir kız imajına bürünmeden atabileceğim adımları atıp beklemiş ve olumlu bi sonuç almıştım:)) çok zorluydu benim ilişkim, evet tekrar başladık ve hala da beraberiz.. ve hala da düzeltmeye çalışıyorum bişeyleri ama çabalayacak gücüm var... en azından sevdiceğim yanımda...

7 haftada dönmediyse bidaha sittin sene dönmez, ayrıca seven adam değil 7 hafta bir gün bile duramaz o yüzden böle şeylere para vereyim falan demeyin. benden sölemesi

ilk sevgilimde olsa çok sevmişte olsam ilk defa karşılıklı aşk yaşamışta olam. DÖNMESİN İSTEMİYORUM !

Eski erkek arkadaşım ayrıldıktan 8 ay sonra doğum günümde mesaj attı,doğum günümü kutladı ,annemin rahatsızlığının geçip geçmediğini sordu , çok şaşırdım.Bir daha görüşmemeyi isteyen oydu, şimdi ne yapmalıyım ? Aklım çok karıştı :44:

Son düzenleme:

kitabin adi ne :) ?

Kızlar bu kitaba sahip olanlara soruyorum. Uzun bi iliski bitince ve ayrilinca karsi taraf yeni birini bulursa da kitapta sansiniz var diyormus.Biraz taktikleri yazarmisiniz cok merak ediyorum kitabi da alamiyorum suan

Canım üstunden zaman gecmis ama cevaplarsan sevinirim.Kitapta eğer yeni bir sevgilisi varsa ve sizin iliskiniz uzun surmusse ne yaziyor canim taktik olarak biraz anlayirmisin kitabi da alamiyorum

Merhaba kizlar, yazdiklarinizin bir çogunu okudum ve Allah sabir versin diyorum. Gercekten zor bir mesele çunku. Benim de 1 bucuk yillik bir iliskim vardi 3 4 gun once bitti. Ama hata ondaydi, yani nefret ettigim bir kiz arkadasi vardi onunla benden gizli konusup, dogum gunu hediyemi beraber secmisler. Zaten 1 bucuk haftadir kavgaliydik (uzatan bendim) bu olay da ustune gelince ayrilik mesaji attim ama bayagi duygusal. Tartisarak ayrilik karari aldik. Gitme demedi yani, ayrilir ayrilmaz 1 gun sonra yeni instagram hesabi acip tum kizlari takio etmis, benden onceki eski flortunu bile. 2 3 kez ayrildik bunu ne zaman yapsa nerdeyse yani mesaj attim nasil boyle bir sey yaparsin diye. Ama bu kez karar verdim atmayacagim kizlar. Bir de ayni okuldayiz, dusunun! dun de arkadasima ona yaptigim sevgili kitabini, fularimi, eldivenlerimi falan yollamis. Ikimiz icin aldigim tisortu de. Diger hediyeler yoktu sanirim. Ben de sinirlendim gittim onune firlattim poseti tabi. Ben de yarin bende kalan onun kolyesi, usb si ve hirkasini goturucem. Ama ayrilmasaydik da goturucektim yani. onun esyalari, usudugumde falan verir hep ben de geri getiririm. Yani yakinlarima sorunca senden ayrilmak icin gun sayiyormus, sen de unut falan dediler. TAbi ben hâlâ ozluyorum ve seviyorum ustelik goruyorum ! Sizce gercekten benden artik vazgecmis midir? Yani bana donsun istiyorum, tabi biraz surunmeki ama boyle bitmesini de istemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum

Merabalar paylaşımı coook geç gordum ancak sormak istiyorum kitabı aldınız mi yanı ise yarayıp yaramadığını merak ediyorum çünkü bende almayı planliyorum

Gideni niye döndüreyim yolundan. .
giden gitsin ki, gelene yer açılsın. .
hiç öyle bir gayem olmazdı.
.

Valla gidene dur demem. .
kalan sağlar bizimdir. .
onsuz olmaz diye bir şey yok. .
gayet oluyor ve yaşanıyor. .
bence. .
Gidene elbette kal denmez yalvarip degerimizi dusurecek değiliz ama giden neden gitti bi muhasebesi yapılmalı bence emek varsa bi ilişkide ve güzel şeyler yaşanmışsa amaann biterse bitsin demek yanlış olur. Gercekten seveni bulmak çok zor...

Hakeden ve gerçekten seven insan durup dururken bırakıp gitmez ..
Hemfikirim. . Seveni bulmak zor. .
sevmek güzel şey ama sevilmek bambaşka güzel vesselâm. .

Öldürmenin diye okudum, nasıl ya oldum bir an
Eski sevgiliyi öldürmenin garanti yolları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…