- 3 Mart 2014
- 227
- 156
- 53
- Konu Sahibi seymacemal
-
bu adamdan hayır gelmez. bir erkek öyle mutlu mesut pozlar vermeye başladı mı gerçekten mutlu olmaya başlıyor demektir. gerçekten seven adam dayanamaz arardı. off bu yazdıkların beni yine geçmişe döndürdü. o kadar çok ağladım ki o resimlerine bakıp. öyle mutluydu ki o da resimlerinde. hep gezmiş hep eğleniyor. bir erkek numaradan öyle mutlu pozlar veremez. bence bir an evvel yoluna bakmaya çalış. bu adamı sakın bekleme.. sana sadece zaman kaybettirir inan bana.
:18::18::18::18: oldukca acı oldu..aynen okadar cok aglıyorum acı cekiyorumki o sözleri okudukca resimleri gördükce vede paylaştıgı şarkıları dinledikce ..yaşadıgıma inanamıyorum.com zor cidden nefes almak zor geliyor bogazıma düğümleniyor
peki sizce araya böyle bir zaman girmiş ve oldukca yıpranmış bir ilişkide ve, ayrı kaldıgınız bu süre içinde okadar sinir ve aglama krizlerine girmişken cok acı cekmişken tekrar baslaması mantıklı birşeymi? ...beklemek yerine onun dönme ihtimalinide bir kenara koyup, unutmaya calışıp, o dönse bile bu ilişkiyi başlatmamak daha mı mantıklı olur..çünkü herkes aynı acıyı yaşadıktan sonra tekrar yaşamaktan korkar ve bitmişken bitmelimi ,yoksa başlasa tekar bile birşeylerin düzelme ihtimali varmı sizce?
siz ne yapmıştınız aynı şeyi yaşadıgınızda ? tekrar başladınızmı? başlamadıysanız ne düşündünüz ? başladıysanız, düzeldi mi birşeyler?
Ben böyle bi kitap aldim verdim o kadar para aslinda döndürmek icin bisey yapmiyorum ama sunu söylemekte yarar var bu kitap sayesinde kendimi toparladim ona bagli olmadan mutlu olmayi ask acisinin kisa sürede atlatmayi basardim haaa bi de söyle bi durum var o bosluga alismak yeni birisine acilabilmek cok uzun sürüyo zaten kitabi okurken de farkina variyorsun o insani gercekten istiyormusun diye ben istemedigimin farkindayim ama icimden atmak aliskanlik ve bunlardan vazgecmek cok zor... Eger istersen kisaca özetleyebilirim sana ve bu kitaba o kadar para vermek zorunda kalmazsin
Kesinlikle yapmamaniz gereken seyler :
Erkeklerin ayrilik devresini cok hizli yasiyorlar hemen baska kizlara kosuyorlar, spora basliyolar, yani bi bakima kendilerini kaybediyolar ve bu sürec tam 7 hafta sürüyo...
Bu 7 hafta icinde kesinlikle aramayacaksiniz, eger o ararsa mesafeli davranacaksiniz ama kirmak kavga etmek eski konulari acmak kesinlikle yasak... Kisa ve öz konusacaksiniz,, ters davranmayacaksiniz,, aradigi icin tesekkür edip ilk kapatan mutlaka siz olacaksiniz,, karsilasiyorsaniz yenik düsmeyeceksiniz dimdik duracaksiniz ve sanki eski bi arakadasinizi görmüs gibi icten samimi fakat mesafeli konusup yine ilk giden siz olacaksiniz...Yalvarmak aglamak tehdit etmek takip etmek hepsi yasak... Ortak arkadaslariniza ve bu kisiye onsuz da yasabildiginizi kendinizi toparladiginizi göstermeniz gerekiyo... Ve bunu gercekten yapmalisiniz zaman zaman ümitsizlige düsseniz de bunu kesinlikle ona ya da onu taniyanlara göstermeyeceksiniz.. Eger mümkünse kendi arkadaslariniza aglayin o duymasin bilmesin....
Yapmaniz gerek sey bol bol spor yapmak,, giyim tarzini saclarinizi yani kisacasi kendinizi tamamen degistireceksiniz sizi gördügün de inanamayacak ve bu 7 hafta icerisinde mümkün oldugunca yeni aktiviteler yapip disari cikip yeni insanlarla tanismaniz gerekiyo, erkeklerle tekrar flört etmeyi ögrenmeniz sürekli neseli olmaniz gerekiyo...
Merabalar paylaşımı coook geç gordum ancak sormak istiyorum kitabı aldınız mi yanı ise yarayıp yaramadığını merak ediyorum çünkü bende almayı planliyorumarkadaşlar eski sevgiliyi döndürme yolları diye bır kıtap var bu sıtede gördüm. Eski Sevgiliyi Geri Kazanma: bu kitabı ünlü bir yaşam koçu yazmıs ve kitabı uyguladaıgınızda sonuçlar genelde olumlu oluyormus.bu kıtabı alıp okuyan yada tanıdıgı bırılerı almıs olan varmı acaba.kıtab 72 tl baya pahalı geldı almadan önce danısmak ıstedım.sıteye bakın lutfen yorumlarınızı beklıyorum.
Gercekten aşık olmussan onun yerine başkasını koymak zaman alır belkide hic koyamazsinGideni niye döndüreyim yolundan. .
giden gitsin ki, gelene yer açılsın. .
hiç öyle bir gayem olmazdı. .
Gercekten aşık olmussan onun yerine başkasını koymak zaman alır belkide hic koyamazsin
Gidene elbette kal denmez yalvarip degerimizi dusurecek değiliz ama giden neden gitti bi muhasebesi yapılmalı bence emek varsa bi ilişkide ve güzel şeyler yaşanmışsa amaann biterse bitsin demek yanlış olur. Gercekten seveni bulmak çok zor...Valla gidene dur demem. .
kalan sağlar bizimdir. .
onsuz olmaz diye bir şey yok. .
gayet oluyor ve yaşanıyor. .
bence. .
Gidene elbette kal denmez yalvarip degerimizi dusurecek değiliz ama giden neden gitti bi muhasebesi yapılmalı bence emek varsa bi ilişkide ve güzel şeyler yaşanmışsa amaann biterse bitsin demek yanlış olur. Gercekten seveni bulmak çok zor...
KesinlikleHakeden ve gerçekten seven insan durup dururken bırakıp gitmez ..
Hemfikirim. . Seveni bulmak zor. .
sevmek güzel şey ama sevilmek bambaşka güzel vesselâm. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?