- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.496
- 773
- Konu Sahibi seymacemal
-
merhaba arkadaşlar sevgilimle ayrı olalı yani beni bırakalı 2 ay oldu 1 ay burda değildi ben whatsapdan msjla felan hakaretler ettm engeli kaldırmıştı tekrar engelledi saçma sapan sebeplerle ayrıldı ona göre haklı sebepler çok aptallık ettim ağladım yalvardım yok bitti benim kafamda diyo ama dik duramadığım içinde oldu bi çoğu 1 aydır hergün evine gidiyorum o 7 hafta hiç olmadı yani acaba diyorum yılbaşında gidip sadece mutlu yıllar demek istedim diyip mi gitsem yoksa yine ayağına giden ben olmamak için gitmesem mi lütfen bana akıl verinnn :2::2:
Yazdıkların, düşüncelerin lütfen şaka olsun.
Kesinlikle yapmamaniz gereken seyler :
Erkeklerin ayrilik devresini cok hizli yasiyorlar hemen baska kizlara kosuyorlar, spora basliyolar, yani bi bakima kendilerini kaybediyolar ve bu sürec tam 7 hafta sürüyo...
Bu 7 hafta icinde kesinlikle aramayacaksiniz, eger o ararsa mesafeli davranacaksiniz ama kirmak kavga etmek eski konulari acmak kesinlikle yasak... Kisa ve öz konusacaksiniz,, ters davranmayacaksiniz,, aradigi icin tesekkür edip ilk kapatan mutlaka siz olacaksiniz,, karsilasiyorsaniz yenik düsmeyeceksiniz dimdik duracaksiniz ve sanki eski bi arakadasinizi görmüs gibi icten samimi fakat mesafeli konusup yine ilk giden siz olacaksiniz...Yalvarmak aglamak tehdit etmek takip etmek hepsi yasak... Ortak arkadaslariniza ve bu kisiye onsuz da yasabildiginizi kendinizi toparladiginizi göstermeniz gerekiyo... Ve bunu gercekten yapmalisiniz zaman zaman ümitsizlige düsseniz de bunu kesinlikle ona ya da onu taniyanlara göstermeyeceksiniz.. Eger mümkünse kendi arkadaslariniza aglayin o duymasin bilmesin....
Yapmaniz gerek sey bol bol spor yapmak,, giyim tarzini saclarinizi yani kisacasi kendinizi tamamen degistireceksiniz sizi gördügün de inanamayacak ve bu 7 hafta icerisinde mümkün oldugunca yeni aktiviteler yapip disari cikip yeni insanlarla tanismaniz gerekiyo, erkeklerle tekrar flört etmeyi ögrenmeniz sürekli neseli olmaniz gerekiyo...
haklısın ama kaçan kovalanır derken fazla abartmakta insanı usandırır bence. fazla naz da aşık usandırır
Evet kesinlikle doğru. Ayrılan bendim ve bunun için 3 hafta aralıksız uğraştım, pişman oldum. Fakat usandırdı yani artık beni. Kendime olan özgüvenimi sarsmaya başladım, o kim ki 3 haftadır dil döküyorum. Özürümü diledim, seviyorsa yazar .. yazmazsada kedi bilir diyemeyeceğim bende 7 hafta bekleyeyim barihihihi . Bırakamam onu. Bu devirde beyefendisini bulmak zor :)
özgecim senn de durumun benden çok farksız değilmiş hani
Of canım allah yardımcımız olsun vallaSende durumlar nasıl dinlemek isterim? Benim ki kadar vasat mı? :)
valla gideni gittiği gün kalpten silmezsek halimiz vasat olurr :) biz normalde dün görüşecektik ama görüşemedik mızmızlandı bende gayet enerjik bir şekilde aaa iyii oldu benmde bir sürü işim vardı onları halledeyim dedim hiç takmadım sonrasında o beniş aradı ne yaptın nerdeisn arabayı dikkatli kullan her yer yağmur çamur demeler falan :) bende tamam tamm sen keyfine bak ben iyiyim dedim kapattım :) bu gün görüşeceğiz mücadele bitti üzülüyorum artık senn için kendine layık gördüklerin için diyeceğim çattttt bitireceğim hiç beklemediği bir anda :)
kızlar benimde böyle bir konuda sıkıntılarım var neyazık ki ,düşünmeden kendimi alamadıgım abuk subuk şeylerde çare aradığım, meraktan yerimde duramadıgım..erkek arkadasımla 1 yıldır tanışıyoruz ve ilk aylarda ben sevmiyordum ve hiçbir gelecek düşünmüyordum sevgili olmuyordum ama peşimden cok koştu.ve elde etti bu 1 yılın 8 ayını sevgili olarak gecirdik ikimizde cok aşıktık benim için cok güzel şeyler yaptı sürprizler bilmemneler vede herhangi bir kavgamızda küssem bile kahrolurki velevki birkac sefer ayrılmak istedim(korkutmak için) cok agladı ve herseferinde barıştık.birkaç seferde o ayrılmak istedi ama en fazla 2 gün sürüyordu arıyordu yada ben arayıp günlünü alıyordum...herneyse gecenlerde ufak bi kavga ettik benim baska sebeplerle gergin oldugum bir günde oda baska sebeplerle gergindi ve telefonda kapıştık sonra yine bitsinmi bitsin olduk ..ben sinirden heryerden engelledim watsapp facebook instagram bilmemne..(birçok kavgamızda o yada ben bunu yaparız)....birkaç günsonra sakinleşince engelleri actım ve aradım .baktım aramamı engellemiş..facebooktan yazdım engelimi ac diye cevap vermeden engelledi.....benim engelini actıgım yerlerden o engelledi...ve hiçbir cevap vermedi.üstüne üstük facebookta herkese acık paylaşımlar yapıyor kısaca içerigi 'herşey bitti unutuyorum artık düşman bile degiliz 'anlamına gelen özlü sözler..ve 3 hafta içinde gezmedigi yer kalmadı ürgüp antalya ,daga cıkmış kayaga,suanda istanbulda falan....gülerekten cok mutlu pozlarla fotolar cekiniyor... :18::18::18::18::18::18::18::18:
sizce sadece canımı mı acıtmak istiyor...3 haftadır aramıyor ...gecen mesaj attım yazdıklarıma cevap vermeyerek engellemesinin beni ne kadar üzdüğünü ve bitirmek istiyorsa agzıyla söylemesi gerektigini bunu saygılı bir şekilde üstelemeden kabul edecegimi ama kulagımla duymak istedigimi söyledim ...cevap vermedi sadece engellerimi tekrar actı...birkaçgündür acık....ama aramıyorda....cıldırıcam......sizce dönermi ne yapmalıyım....?????arakdaslarımın objektif olamayarak beni savunduklarını ve gaza gtirdiklerini düşündügüm için bu site aklıma geldi lütfen yardım edin banaaa lüttfennn
canım senin canını acıtmaya çalıştığı ve peşinden koşturmak istediği belli. kim haklı kim haksız bilemem ama ayrılmak istemiyorsan sen de öyle triplere girme. engelleri kaldırmışsa bi süre bekle, bence arayacaktır. çok dayanamazsan da bir kere ararsın, açmazsa da yapıcak bişey kalmamıştır bekleme moduna girersin. ama açıkçası ben bittiğini düşünmüyorum yoksa bu tripere girmezdi aklınca seni pişman etmeye çalışıyor. SABIRLI OL
3 hafta akıllandırmak için çok uzun degilmiözlese dayamazmıs gibime geliyor bir yandan..korkuyorum .ama en az onun kadar guruluyum arayamam ben..zaten ona ulaşmaya calısarak üstüme düşeni yapmış oldum sanki degilmi?
uzun süredir birlikteyseniz, kalbi çok kırılmışsa ve gururlu da bi tipse 3 hafta çook normal bi süre.. evet en azından ulaşmaya çalıştın sen, dediğim gibi bi hafta falan daha bekle olmadı bi ararsın.. sıkma canını eğer gerçekten seviyorsanız bitmeyecektir, er ya da geç gelicektir
birde onunla aynı şehirde yaşamıyoruz ben ankaradayım dün buraya gelmiş ve burdaki arkadaslarıyla takılıyor dün facede herkese acık yer bildirimi yapmış..çıldırdım..delirdim..ya ...anlamak ne kadar zor bir erkegi..napmaya calışyıgı belli degil..gururdan benimi döndürmeye calısıyor..yoksa bu kadar cok gezerek ve arkadaslarıyla vakit gecirerek unutmayamı calışıyor ...bana ne ima etmeye calışıyor.....içimden mesaj atmak geliyor seni parcalarım diye
çok teşekkür ediyorum bu arada .:)))))))
zamanında aynı acıyı yaşadığım için bu kadar net konuşabiliyorum canım :) sadece unutmaya çalışıyo olsa senin gözüne sokmazdı emin olcanı çok yanmış belli.. özlemesini bekle
kızlar benimde böyle bir konuda sıkıntılarım var neyazık ki ,düşünmeden kendimi alamadıgım abuk subuk şeylerde çare aradığım, meraktan yerimde duramadıgım..erkek arkadasımla 1 yıldır tanışıyoruz ve ilk aylarda ben sevmiyordum ve hiçbir gelecek düşünmüyordum sevgili olmuyordum ama peşimden cok koştu.ve elde etti bu 1 yılın 8 ayını sevgili olarak gecirdik ikimizde cok aşıktık benim için cok güzel şeyler yaptı sürprizler bilmemneler vede herhangi bir kavgamızda küssem bile kahrolurki velevki birkac sefer ayrılmak istedim(korkutmak için) cok agladı ve herseferinde barıştık.birkaç seferde o ayrılmak istedi ama en fazla 2 gün sürüyordu arıyordu yada ben arayıp günlünü alıyordum...herneyse gecenlerde ufak bi kavga ettik benim baska sebeplerle gergin oldugum bir günde oda baska sebeplerle gergindi ve telefonda kapıştık sonra yine bitsinmi bitsin olduk ..ben sinirden heryerden engelledim watsapp facebook instagram bilmemne..(birçok kavgamızda o yada ben bunu yaparız)....birkaç günsonra sakinleşince engelleri actım ve aradım .baktım aramamı engellemiş..facebooktan yazdım engelimi ac diye cevap vermeden engelledi.....benim engelini actıgım yerlerden o engelledi...ve hiçbir cevap vermedi.üstüne üstük facebookta herkese acık paylaşımlar yapıyor kısaca içerigi 'herşey bitti unutuyorum artık düşman bile degiliz 'anlamına gelen özlü sözler..ve 3 hafta içinde gezmedigi yer kalmadı ürgüp antalya ,daga cıkmış kayaga,suanda istanbulda falan....gülerekten cok mutlu pozlarla fotolar cekiniyor... :18::18::18::18::18::18::18::18:
sizce sadece canımı mı acıtmak istiyor...3 haftadır aramıyor ...gecen mesaj attım yazdıklarıma cevap vermeyerek engellemesinin beni ne kadar üzdüğünü ve bitirmek istiyorsa agzıyla söylemesi gerektigini bunu saygılı bir şekilde üstelemeden kabul edecegimi ama kulagımla duymak istedigimi söyledim ...cevap vermedi sadece engellerimi tekrar actı...birkaçgündür acık....ama aramıyorda....cıldırıcam......sizce dönermi ne yapmalıyım....?????arakdaslarımın objektif olamayarak beni savunduklarını ve gaza gtirdiklerini düşündügüm için bu site aklıma geldi lütfen yardım edin banaaa lüttfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?