- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
bence ayrılık için yeterli bir sebep değilmişMerhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
Erkek arkadaşın mantıklı çocukmuş. Senin güven problemin olduğunu anlayıp ilişkiyi noktalamış. Sen de yeni bir ilişkiye başlamadan önce güven problemini çözmeye çalış.Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
benimde bakmışlıgım oldu ama ilişkimiz ilerledikçe merakımda azaldı bide insan kendisini biliyoda karşı taraftan emin olmak çok zor..sonuç ayrılık oldu ama mutsuz olan tek benmişim gibi geliyo, onada söyledim sana degil kendi yetersizligime üzüldüm merakına engel olamadım diye..bence ayrılık için yeterli bir sebep değilmiş
neyse olmuş bitmiş
ama insanın doğasında merak vardır
ne yaptı nasıl benden iyisini buldumu
bu düşünceler etkili olmuştur
aramasında
bence kadın olarak bizlerin merakı göz önğüne alınmalıydı
yani sen aratmazmıydın eskş erkek arkadaşını
abartmışsın gibi geldi bana
neyse nitekim
olan olmuş
bende onu söyledim beni huzursuz ettigine memnun oldunmu dedimBi türlü anlamıyorum erkekleri !! baktında nldu ?
merakmış peh
öylemi düşünüyosunuz benim çok zoruma gitti bu olayBakmasaydı iyiydi tabiki de ama yeterli sebep değil bence
biliyo zaten bu mevzu aramızda konuşulup haledilmişti ama ben eskiden baktıgını sanıyodum ekimde bakılmış meger..en çok zoruma giden o olduayrilmak yerine neden bakmasini istemedigini guzelce anlatsaydin..
güvenmeyi bilmedigim için oda ayrılma taraftarı oldu hayırlısı olsun iki taraf içinde..Böyle bir sebepten ayrılmışsanız ve o da kabul etmişse isabet olmuş.Doğru karar bence
oda dürüst oldugunu söyleyip üste çıkmaya çalıştı dürüst olcagına hiç bakmasaydın keşke dedimayrılmak için bahane olmuş yoksa bi şekilde tatlıya bağlanırdı.
Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?