- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
yapıyoruz tabi onun açısından belki basit bi meraktı ama ben aldatılmış gibi hissettim kendimi o derece üzüldüm@VivaLaJuicy Bence de gerekeni yapmış zaten..
Hepimiz meraktan ''Yanlış da olsa'' yeri gelmiştir aynısını yapmıyor muyuz?
Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
Suratı kıpkırmızı oldu utancından mahcupluğu gözümün önünde yazarken öylesine baktığı söyledi zaten suratındaki ifadeden anlaşılıyordu merak yani hatta kızın adını bende o zaman öğrendim 24 yaşındaydı eşim o zaman ilk ilişkisi ve 1 hafta sürmüş ortak kararla ayrılmışlar adını öğrendik den sonra ben bakarım meraktan o da evli eşim de...Hatta kızın adı Kuran-ı Kerim de çok geçer okurken ben bıyık altı gülerim.önemli olan samimiyet sen onun samimiyetine güveniyorsan sorun yok bence canımoda aynısını söyledi hatta çok üzgündü yanıma geldiginde ama sogudum galiba baya bi sarstı beni bu olay toparlanmamız zaman alıcak sanırım..
işte bende bi kızın bakmasıyla erkegin bakması aynımı onu bilmiyorum ya özlediginden bakıyosa fikri beni çok üzüyor..
ona göre sadece merakmış bende sizin gibi düşünüyorum affedersemde zaman alıcak
bende öyle sanıyodumda konuşmak istedi yanıma geldi kıyameti kopardım tabi pişman gibi görünüyo ama bidaha nasıl inancam güvencem bilmiyorum
bende kıyameti kopardım o merak duygusuna bile tahammül edemedim canım
ilişkimiz beş aylık kız erkek arkadaşımı terketmiş ve bana bu olaydan iki ay sonra falan gelmiş bende herşeyi kafaya takıyorum bu yüzden
peki baktıgını gördügünüzü söylediginizde ne tepki verdi
Bahsettiğiniz olayı yaşadım da yaşattım da.. Benim duyduğumda, söylediğim de aynı eski erkek arkadaşınız sarfettiği cümle oldu. Ama kesinlikle sadece bir merak değil.. Ki böyle birşeyin merakı da olmaz zaten. Eski sevgilinin nesini merak edersin, sen yokken mutlu mu yoksa acı mı çekiyor diye merak edersin. Bu da tam anlamıyla unutamamışlığın resmidir. Bende unutamadığım dönemlerde bakıyordum eski sevgilimin profiline, yakalandım meraktan bir nedeni yok dedim. Şimdi yaklaşık 1.5 senedir girip te bakmıyorum o hislerimi şu an ki ile karşılaştırdığımda görüyorum ki, meraktan değilmiş :) Şu an sözlüme deliler gibi aşığım ve eski ilişkilerim ne aklıma geliyor, ne de merak ediyorum.. Silüetleri bile silindi aklımdan. Direkt kestirip atması da size duyduğu aşk ve bağın zayıflığını gösterir zaten. Ayrılmanız iyi olmuş boşver önünüze bakın.Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
baya bi zaman oldu cevap vermeyeli ama..işte onun için sadece basit bi merakmış bunu bana anlatamazmış artık bakmıcakmış söz verdi faceinide sildi inşallah aynı sorun olmaz bidahaBahsettiğiniz olayı yaşadım da yaşattım da.. Benim duyduğumda, söylediğim de aynı eski erkek arkadaşınız sarfettiği cümle oldu. Ama kesinlikle sadece bir merak değil.. Ki böyle birşeyin merakı da olmaz zaten. Eski sevgilinin nesini merak edersin, sen yokken mutlu mu yoksa acı mı çekiyor diye merak edersin. Bu da tam anlamıyla unutamamışlığın resmidir. Bende unutamadığım dönemlerde bakıyordum eski sevgilimin profiline, yakalandım meraktan bir nedeni yok dedim. Şimdi yaklaşık 1.5 senedir girip te bakmıyorum o hislerimi şu an ki ile karşılaştırdığımda görüyorum ki, meraktan değilmiş :) Şu an sözlüme deliler gibi aşığım ve eski ilişkilerim ne aklıma geliyor, ne de merak ediyorum.. Silüetleri bile silindi aklımdan. Direkt kestirip atması da size duyduğu aşk ve bağın zayıflığını gösterir zaten. Ayrılmanız iyi olmuş boşver önünüze bakın.
Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
Bu sebepten sende ayŕılmışsa akĺı hala ondadır güven meselesi falan değilMerhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
Bende arada bakiyorum oylesine sonrada iiiiyyy tipe bak ben nasil bunu sevmisim hala bir baltaya sap olamamis diyip kapatiyorum. Ne yani bendemi duygusal olarak ona karsi bisey hissediyorum ? Hissediyor olsam hayatimdaki kisiyle degil onunla olurdumMerhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?