eski sevgiliyi faceten aratma..

Ben kaç ay öncesinde baktığını ortaya çıkartıp kavga gürültü falan oldu..
Benimde tahammülüm yoktur eski sevgilisiyle herşeye..
O kız geçmişte kaldıyssa geçimişe gömmek lazım..
Şimdiye taşımaya gerek yok..
Eğer anlaşma sağlanıyo olsaydı ayrılık olmazdı..
Sağlansa bile seve seve ayrılık olduysa o zamanda yeni biri hayata alınmamalı.
Bence eskiye bakmak şimdiki kişiyi kandırmaktır..
Sevilmeyen biri merakta edilmez bence..
Ne b.k yiyosa yesin..
Geçmişte kalmış..
Birde bana dicek ki; meraktan bakıcam
-B.k bakarsın derim..
Ne diye bakıcak ki..
Niye yani..
Mantığı ne..
Beni o kadar merak ediyomusun derim..
Ayrılıktan kaç yıl sonra merak eder misin derim..
Ayrılman iyi olmuş..
Sen baksan o kabul edicekmiymiş onuda merak ettim bak şimdi

Suratı kıpkırmızı oldu utancından mahcupluğu gözümün önünde yazarken öylesine baktığı söyledi zaten suratındaki ifadeden anlaşılıyordu merak yani hatta kızın adını bende o zaman öğrendim 24 yaşındaydı eşim o zaman ilk ilişkisi ve 1 hafta sürmüş ortak kararla ayrılmışlar adını öğrendik den sonra ben bakarım meraktan o da evli eşim de...Hatta kızın adı Kuran-ı Kerim de çok geçer okurken ben bıyık altı gülerim.önemli olan samimiyet sen onun samimiyetine güveniyorsan sorun yok bence canım

Bahsettiğiniz olayı yaşadım da yaşattım da.. Benim duyduğumda, söylediğim de aynı eski erkek arkadaşınız sarfettiği cümle oldu. Ama kesinlikle sadece bir merak değil.. Ki böyle birşeyin merakı da olmaz zaten. Eski sevgilinin nesini merak edersin, sen yokken mutlu mu yoksa acı mı çekiyor diye merak edersin. Bu da tam anlamıyla unutamamışlığın resmidir. Bende unutamadığım dönemlerde bakıyordum eski sevgilimin profiline, yakalandım meraktan bir nedeni yok dedim. Şimdi yaklaşık 1.5 senedir girip te bakmıyorum o hislerimi şu an ki ile karşılaştırdığımda görüyorum ki, meraktan değilmiş :) Şu an sözlüme deliler gibi aşığım ve eski ilişkilerim ne aklıma geliyor, ne de merak ediyorum.. Silüetleri bile silindi aklımdan. Direkt kestirip atması da size duyduğu aşk ve bağın zayıflığını gösterir zaten. Ayrılmanız iyi olmuş boşver önünüze bakın.

baya bi zaman oldu cevap vermeyeli ama..işte onun için sadece basit bi merakmış bunu bana anlatamazmış artık bakmıcakmış söz verdi faceinide sildi inşallah aynı sorun olmaz bidaha

Bu sebepten sende ayŕılmışsa akĺı hala ondadır güven meselesi falan değil

ben baktıgımda meraktan bakıyorum hicbir duygum olmuyor icimde aklım falanda onda degil ama kadınlarla erkekler dahamı farklı bu konuda bilemiyorum kadınlar daha meraklı olabiliyor boyle seylere erkekler daha yuzeysel baktıysa sebebi ozlemiş oldugu icin mi oluyor ..illa oyledirde diyemiyorum cunku burdada cogu kişi ben bakmam merak degil duygu vardır gibi seyler soylemiş ama bende tam tersi

Bende arada bakiyorum oylesine sonrada iiiiyyy tipe bak ben nasil bunu sevmisim hala bir baltaya sap olamamis diyip kapatiyorum. Ne yani bendemi duygusal olarak ona karsi bisey hissediyorum ? Hissediyor olsam hayatimdaki kisiyle degil onunla olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…