eski sevgiliyi faceten aratma..

herkese ece seçkin den hoşuna mı gidiyor şarkısını armağan ediyorum. iş yerinde video siteleri yasaklı anneme gidince bir ara atarım.

Ben evliyim bazen bakıyorum eski sevgilimin profiline geçen düğün fotolarını gördüm mutlu oldum ne var bunda bu kadar büyütmeyin bir dönem hayatımızın bir parçası olmuş insanı merak etmenin neresi yanlış?

Madem bilenler biliyor iyi olmuş bence.
Ekim ayında sizin bu tek taş muhabbetleri falan yok muydu, telefonla aramasına sinirlenmedin de, (sinirlenemezsin zaten o ayrı) facebooktan aramasına mı dellendin?

Valla ben de bakıyorum, sonuçta öyle ya da böyle hayatımıza girmiş insanların şimdi neler yaptığını, bizden sonra hayatlarında neler olduğunu merak etmemiz normal.

Ki erkek arkadaşınız da sizden saklamamış. Ayrılmayı gerektirecek kadar büyük bir olay değil bence.

senden ayrıldıysa zaten boşversene, duygusal bişey değilDİR? olup olmadığını bilmiyo mu?

Ama kendi kabul etmiş baktığını bu bence hafifletici sebep olabilirdi :)
evet baktım dedi hatta ilk sırada çıktıgına göre baya bi bakmışım ama neden baktıgımı bende bilmiyorum dedi
Erkek arkadaşın mantıklı çocukmuş. Senin güven problemin olduğunu anlayıp ilişkiyi noktalamış. Sen de yeni bir ilişkiye başlamadan önce güven problemini çözmeye çalış.
güven sorunu durduk yeremi oldu sizce,o kıza bakma olayı olmasaydı bununla ilgili bi sorun olmucaktı
Böyle başlıkları gördükçe acaba benim eski ne yapıyor, evlendi mi diye merak edip bazen bakıyorum...
yazık degilmi eşinize
BENCE haklısın trip atmakta ama ayrılık aşamasına gelmiş durum sıkma canını seviyorsa kabullenip döner altan alma benim gibi herşeyi ii yapmışsın
akşam buluşmak istedi çok özür diledi hatamın farkındayım dedi ama nerden bilicem bidaha bakmıcagını
ne kadar süredir beraberdiniz?
yaklaşık beş aydır

Ne oluyor ki bakınca? Her gün onlarca erkeğe bakıyoruz zaten gözlerimizi mi bağlayalım

keşke hiç yapmamış olsaydı çok zoruma gitti
bende aynılarını söyledim oda gerçekten bişey hissetmiyorum neden baktıgımı bende bilmiyorum dedi ama çok zoruma gitti sogudum sanki
hatta en güzeli hiç face falan olmasaymış dürüstlügü için teşekkür ettim kendisine ama beni çok üzdü o merak duygusunu anlayamıyorum
senden ayrıldıysa zaten boşversene, duygusal bişey değilDİR? olup olmadığını bilmiyo mu?
degilmiş ne oldugunu oda bilmiyomuş falan filan
bunun için ayrıldığına göre pekte sağlam değilmiş zaten ilişki...

Madem bilenler biliyor iyi olmuş bence.
Ekim ayında sizin bu tek taş muhabbetleri falan yok muydu, telefonla aramasına sinirlenmedin de, (sinirlenemezsin zaten o ayrı) facebooktan aramasına mı dellendin?
her ayımız çok yogun biliyosun valla hepsine toptan dellendim akşam geldi yanıma özür diledi hatasının farkındaymış ama içimden affetmek gelmedi en zoruma giden bu oldu

Eski sevgiliye bakılabilir arada bir, hiçbir şey hissetmeden hem de.
Bunu dile bile getirmemeliydin aslında.
Davranışlarını gözlemlemen en iyisi olurdu.
Bir değişim olursa ona göre tavrını alırdın.
Neyse... Bundan sonraki ilişkinde daha dikkatli olursun.

Ama esas nokta eski sevgili olayı değil de, ayrılığı hemen kabul etmesi olmuş bence.
Bu büyük bir olay değil.
Seninle güzelce konuşup halledebilirdi bir şekilde.
Hemen bitmesini onaylamış olması düşündürücü.
Sevgisinden şüphe ederim ben böyle bir durumda.

Haklısın .Durduk yere neden seninle birlikteyken eski sevgilisini kontrol ediyor .Bunu söylese bile tuhaflık var

Evliyim ve sirf meraktan arada eski sozlumun facene bakarim, zerre birsey hissetmiyorum, oda evlenmis, evlenmis olmasida bende hic mi hic ozel bir duygu, uzuntu olusturmuyor.
Tabi herkeste merak duygusuyla olmayabilir ama iletisime gecmediyse bence sorun yok.

bende öyle sanmıştımda iş çıkışı yanıma geldi özür diledi pişman olmuş baktıgına beni kaybetmek istemiyomuş konuştuk biraz ama tatlıya baglamadım..davranışlarında hiçbişey yoktu bana karşı gayet iyi ilgiliydi ama arkamdan böyle bişeyin olması çok zoruma gitti

Bakıp bakmaması onun tercihi, ayrılıp ayrılmamakta sizin.. Bence siz erkek arkadaşınızın yeterince sevmediğini düşünüyorsunuz o yüzden bu kadar tepki veriyorsunuz.. Gerçi benim eşinde baksa kzarım, bakıyorsa silsin merakını gidersin gözümün içine sokmasın, neyini merak ediyor hem aklı nerdeyse bedenide orda olsun..

iletişim yok sadece bakmış ama bişey hissettigimden degil dedi ama benim çok zoruma gitti
aksine sevgisinden hiç şüphem yok iyidir ilgilidir belkide bu çok zoruma gitti bana hiç farkettirmeden bakmış hep
Adam bi dahaki ilişkilerinde doğru söylememesi gerektiğini öğrenmiş bu sayede.
nasıl yani bu ona iyi bişey yaptıgınımı gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…