- Konu Sahibi homesweethome3
-
senden ayrıldıysa zaten boşversene, duygusal bişey değilDİR? olup olmadığını bilmiyo mu?Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
evet baktım dedi hatta ilk sırada çıktıgına göre baya bi bakmışım ama neden baktıgımı bende bilmiyorum dediAma kendi kabul etmiş baktığını bu bence hafifletici sebep olabilirdi :)
güven sorunu durduk yeremi oldu sizce,o kıza bakma olayı olmasaydı bununla ilgili bi sorun olmucaktıErkek arkadaşın mantıklı çocukmuş. Senin güven problemin olduğunu anlayıp ilişkiyi noktalamış. Sen de yeni bir ilişkiye başlamadan önce güven problemini çözmeye çalış.
yazık degilmi eşinizeBöyle başlıkları gördükçe acaba benim eski ne yapıyor, evlendi mi diye merak edip bazen bakıyorum...
akşam buluşmak istedi çok özür diledi hatamın farkındayım dedi ama nerden bilicem bidaha bakmıcagınıBENCE haklısın trip atmakta ama ayrılık aşamasına gelmiş durum sıkma canını seviyorsa kabullenip döner altan alma benim gibi herşeyi ii yapmışsın
yaklaşık beş aydırne kadar süredir beraberdiniz?
evet baktım dedi hatta ilk sırada çıktıgına göre baya bi bakmışım ama neden baktıgımı bende bilmiyorum dedi
güven sorunu durduk yeremi oldu sizce,o kıza bakma olayı olmasaydı bununla ilgili bi sorun olmucaktı
yazık degilmi eşinize
akşam buluşmak istedi çok özür diledi hatamın farkındayım dedi ama nerden bilicem bidaha bakmıcagını
yaklaşık beş aydır
keşke hiç yapmamış olsaydı çok zoruma gittiZoruna gitmesi normal evet.. ben de olsam çıldırırdım ama bir cümle söylemiş ya ''ne geldiyse dürüstlüğümden geldi başıma diye''.. size söylemese gizlese, daha farklı şeyleri de siz kızarsınız diye saklasa daha mı iyi?.. yani ne bileyim aslında çok haklısınız size hak veriyorum ama burada neler okuyoruz, sizin de eski sevgilinize bakmanıza tepki göstermiyorsa demekki gerçekten meraktan baktığınıza inanıyor demektir. Kızarsa yalan söylüyordur...
bende aynılarını söyledim oda gerçekten bişey hissetmiyorum neden baktıgımı bende bilmiyorum dedi ama çok zoruma gitti sogudum sankine merakıymış bu ya bitmiş gitmiş bir şey için. merak diye bahaneye sarılmiş...demekki hala birşeyler hissediyor.bırakın allah aşkına ya. boş vakitlerinde face den eski sevgilisini aratacağına sizinle mesajlaşip siznle konuşsaymiş.demekki hala içinde biseyleri bitirememiş.ayrılmaklal iyi yapmişsiniz. şimdi sizi arasın face den merakından.bu ne biçim şey ya..
hatta en güzeli hiç face falan olmasaymış dürüstlügü için teşekkür ettim kendisine ama beni çok üzdü o merak duygusunu anlayamıyorumben çocukluk aşklarımı bile aratıp bakıyorum. günlük rutin şeylerimden biridir hepsine napmış netmiş hayatlarında ne gelişmeler var diye bakmak. hatta üni.de beni terkeden şahsiyetin şu an bebek haberini bekliyorum. bence bizimki merak sadece. tabi kıskanmanız normal ama en güzeli face şifrelerini filan hiç konu etmemek. kurcalamayınca insan daha çok mutlu oluyor. sonuçta sahte bir adres açar, yine bakar istese.
degilmiş ne oldugunu oda bilmiyomuş falan filansenden ayrıldıysa zaten boşversene, duygusal bişey değilDİR? olup olmadığını bilmiyo mu?
bunun için ayrıldığına göre pekte sağlam değilmiş zaten ilişki...
her ayımız çok yogun biliyosunMadem bilenler biliyor iyi olmuş bence.
Ekim ayında sizin bu tek taş muhabbetleri falan yok muydu, telefonla aramasına sinirlenmedin de, (sinirlenemezsin zaten o ayrı) facebooktan aramasına mı dellendin?
Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
bende öyle sanmıştımda iş çıkışı yanıma geldi özür diledi pişman olmuş baktıgına beni kaybetmek istemiyomuş konuştuk biraz ama tatlıya baglamadım..davranışlarında hiçbişey yoktu bana karşı gayet iyi ilgiliydi ama arkamdan böyle bişeyin olması çok zoruma gittiEski sevgiliye bakılabilir arada bir, hiçbir şey hissetmeden hem de.
Bunu dile bile getirmemeliydin aslında.
Davranışlarını gözlemlemen en iyisi olurdu.
Bir değişim olursa ona göre tavrını alırdın.
Neyse... Bundan sonraki ilişkinde daha dikkatli olursun.
Ama esas nokta eski sevgili olayı değil de, ayrılığı hemen kabul etmesi olmuş bence.
Bu büyük bir olay değil.
Seninle güzelce konuşup halledebilirdi bir şekilde.
Hemen bitmesini onaylamış olması düşündürücü.
Sevgisinden şüphe ederim ben böyle bir durumda.
iletişim yok sadece bakmış ama bişey hissettigimden degil dedi ama benim çok zoruma gittiEvliyim ve sirf meraktan arada eski sozlumun facene bakarim, zerre birsey hissetmiyorum, oda evlenmis, evlenmis olmasida bende hic mi hic ozel bir duygu, uzuntu olusturmuyor.
Tabi herkeste merak duygusuyla olmayabilir ama iletisime gecmediyse bence sorun yok.
aksine sevgisinden hiç şüphem yok iyidir ilgilidir belkide bu çok zoruma gitti bana hiç farkettirmeden bakmış hepBakıp bakmaması onun tercihi, ayrılıp ayrılmamakta sizin.. Bence siz erkek arkadaşınızın yeterince sevmediğini düşünüyorsunuz o yüzden bu kadar tepki veriyorsunuz.. Gerçi benim eşinde baksa kzarım, bakıyorsa silsin merakını gidersin gözümün içine sokmasın, neyini merak ediyor hem aklı nerdeyse bedenide orda olsun..
nasıl yani bu ona iyi bişey yaptıgınımı gösterirAdam bi dahaki ilişkilerinde doğru söylememesi gerektiğini öğrenmiş bu sayede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?