- 14 Temmuz 2014
- 168
- 17
- 33
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ya canim böyle okuyunca ne bakiyo iyi yapmışsın haklisin dedim..ama sonra düşündüm. .bnde aklima gelince bakarım bzn meraktan..sevgilim var suan ve onu herseyden cok seviyorum ailemden sonra. .ama yinede bakarim bisi hissettigimden degil öyle siradan biri gibi.Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
Seni de yoldan cikartiyolar yaniBöyle başlıkları gördükçe acaba benim eski ne yapıyor, evlendi mi diye merak edip bazen bakıyorum...
Bakmasaydı iyiydi tabiki de ama yeterli sebep değil bence
oda aynısını söyledi hatta çok üzgündü yanıma geldiginde ama sogudum galiba baya bi sarstı beni bu olay toparlanmamız zaman alıcak sanırım..ya canim böyle okuyunca ne bakiyo iyi yapmışsın haklisin dedim..ama sonra düşündüm. .bnde aklima gelince bakarım bzn meraktan..sevgilim var suan ve onu herseyden cok seviyorum ailemden sonra. .ama yinede bakarim bisi hissettigimden degil öyle siradan biri gibi.
işte bende bi kızın bakmasıyla erkegin bakması aynımı onu bilmiyorum ya özlediginden bakıyosa fikri beni çok üzüyor..İşin açıkcası bende bakıyorum. Hayatımda biri olsa gene bakarım eskilere filan çünkü bazen boş vakit oluyor avare oluorsun aklına geliyor bakıyorsun ha bişey hissetmiyorum o ayrı ama merak. Hatta ben benim arkadasımın ev arkadasının ayrıldığı erkeğe ve onun evlendiği kızın facesine bile bakıyorum merak işte napacantabi örnek olarak dedim yoksa psikopat gibi her dakika bakma degil.
ona göre sadece merakmış bende sizin gibi düşünüyorum affedersemde zaman alıcakBence gayet yeterli bir sebep.
Bana gercekten asik olan adamin gozu zaten baskasini gormez. Eskiye baktigina gore, kafasinda tam yerine oturmayan, icine sinmeyen seyler vardir. Beni sevmeyen, keske diye dusunen adamla ne yapayim ben?
bende öyle sanıyodumda konuşmak istedi yanıma geldi kıyameti kopardım tabi pişman gibi görünüyo ama bidaha nasıl inancam güvencem bilmiyorumPekte sağlam bi ilişkiniz yokmuş belli ki bu sebepten sen ayrılıyosun o da hemen kabul ediyor bu kadar kolay mı yani.. valla kıyamet kopartılcak bi sebep ama ayrılık için yeterli değil bence
bende kıyameti kopardım o merak duygusuna bile tahammül edemedim canımSana bi şey deyim mi bende bakıyorum hem ona hem akrabalarina hem arkadaşlarina sadece tanıdığım insanları merak ediyorum aa diyorum şu evlenmis sunun bebeği olmuş ya da diyorum aa eskisi benden sonra hala boşta :) bana gelsin diye dualar ederek bakmiyorum sadece napiyor nasıl bir yaşam sürüyor merak ediyorum ama şimdi allah var bi kere eski sevgilim böyle bi şey yapar gibi olmuştu ayrilmamistik ama çok sinir olmustum tartismistik arada dengesizligim tutabiliyor:)
ilişkimiz beş aylık kız erkek arkadaşımı terketmiş ve bana bu olaydan iki ay sonra falan gelmiş bende herşeyi kafaya takıyorum bu yüzdenKaç yıllık ilişkiniz onu belirtmemişsin ama eğer yeniyseniz o da unutulmayan eski sevgiliyse içinde hala bişeyler kaldığından bakıyordur.
Eğer iki üç yıllıksanız sadece meraktır. Tabi merakta iyi bir şey değil o ayrı. Eğer barışırsanız bidaha bakmaya cesaret edemez bence.
peki baktıgını gördügünüzü söylediginizde ne tepki verdiBenim eşimde bakmıştı geçmişinde görmüştük o zaman ilişkimiz yeniydi tesadüfen görmüştüm sorun yapmadım şuan evliyim ve çok mutluyuz merak yani benimde geçmiş de olsaydı bende bakardım inanın...
iki gündür çok üstüne gittim demedigim şey kalmadı arkadaşınız ne tepki vermiş peki?biz bile kimleri kimleri merak ediyoruz da aratiyoruz bence oyle dusun birazda.. ayrica arkadasim gecenlerde cok kotu kavga etti bu sebepten sevgilisiyle ama cocuk ayni seyleri demis yani duygusal degil sadece merak.. bu erkeklerde olan bisey bence.. bi kere ustune gitseydin bi daha yapmazdi belkide simdi boyle aklina sokmus gibi olmussun.. neyse hakkinizda hayirlisi ama ayrilmakla hata etmissiniz bence
devamlı bakıyomuş önceden alışkanlık olmuş ama duygusal bişey yokmuş o kadarda dürüsttür!Merak edip bakmış olabilir ama devamlı bakıyorsa bir sorun vardır elbet.
bana karşı çok iyi ve sevgi doludur bu yüzden çok yıkıldım zaten..çok kötü bi huyu yok diyebilirim.dün akşam yanıma geldi iki saat boyunca konuştuk söz verdi yemin etti bidaha bakmıcagına dair..faceini silmiş bu sabahta..ama beni çok sarstı bu olay hala soguk davranıyorum içimden iyi davranmak gelmiyo ne yazıkki.Bir de kötü huyları ne? tamamen bu olaya dayanarak mı ayrıldınız? O hiç geri adım atmadı mı bakmam bir daha gibi?
Facebooku bile silmiş.bana karşı çok iyi ve sevgi doludur bu yüzden çok yıkıldım zaten..çok kötü bi huyu yok diyebilirim.dün akşam yanıma geldi iki saat boyunca konuştuk söz verdi yemin etti bidaha bakmıcagına dair..faceini silmiş bu sabahta..ama beni çok sarstı bu olay hala soguk davranıyorum içimden iyi davranmak gelmiyo ne yazıkki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?