• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyi unutamamak (evli)

Ca
Aşk mı mantık mı diye gidip gelmiş mantığı seçmişsiniz ama mantığınız size mutluluk vermemiş .
Eşinizi sevmeden evlenip onun da günahına girmişsiniz okumuşsunuz yükseklisans felan diyorsunuz ya okumakla olmuyor herşey bu saatten sonra kolay kolay da bu pişmanlığınızı gideremezsiniz.
Sadece eşinize üzüldüm.[/QUOTE eski sevgilimin durumu cok iyiydi ama babasinin durumu iyiydi kendi hic birsey yapmiyordu yemekten baska

Bu işler zor ve karışıktır. Bir hata pahalıya patlar.

Ya o değil de benim eşim kimsenin eski sevgilisi olmasın lütfen onun için ağlamayın :) hahahaa çünkü artık o benim :halay:
Herkes bir zamanlar birilerinin eski sevgilisiydi....:KK31:
Hele benim hayatıma çok erkek girdi,kimbilir buralarda onlardan dert yananlar var mı acep? :KK14:

Eski sevgilinden kendin ayrılmışsın, niçin eşin için, ayrılma sebebin ne; eski sevgilin dürzü, canını yormayan, rahata alışmış adamın teki, askerden kaytarmış, evililik için adım bile atamamış. Peki eşini neden tercih ettin ayakları üstünde duran, parasını kazanan, olgun, seninle gülen ağlayan bir adam; ideal eş.

Eeeeee şimdi neden zamanında tekme basıp uğruna kendisini terk ettiğin adamı bırakıp, tekme bastığın için ağlıyorsun ayol? Sebep???

mantık evliliği yapmışsınız şimdi de o mantığınızla hareket etmeye devam etmeniz gerekiyor..

olan olmuş.. unutmaya çalışın.. duygularınızdan emin olmadan evlenmeseydiniz keşke.. düşünmemeye çalışın.. zaten çok düşünmüyorsunuzdur bence karşınızda görünce duygularınız yeniden gün yüzüne çıkmış olabilir.. ama bu da duygusal sadakatsizlik bence, kafanızdan silip atmak için elinizden geleni yapın..

bende bilmiyorum hic gormemistim gorunce bi garip oldum
olabilir.ben diğer arkadaşlar gibi rahat battı gibi laflara katılmıyorum.bir kadın sevdi evlendi ve mutlu ama geçmişte güçlü duygular hissetmiş olduğu birini görünce kendini farklı hissedebilir.bu ne kocasını sevmediğini ne de aldatacağını falan gösterir.sadece geçmiş duygular gelmiş yüreğinden ve geçmiş.bunun için suçluluk duymaya gerek yok bence.
eşini sevdiğini varsayarak yazdım bunları.hani mantık evliliği yapmadınız diye düşünerek.

demek ki burdaki tüm kadınlar evlenince ,eski duygularını yaşadıklarını anılarını herşeylerini çöpe atabiliyorlar..
kadının para için evlendiğinden duygusal açlığına kadar yazmışsınız ne aşağılayıcı..ne saçma..
kadın demiyor ki özledim ,gidip konuşauyım görüşeyim falan..sadece hissetmiş ağlamış.büyük ihtimal bir daha karşılaşsa aynı etki olmayacak.hatta yarına geçecek bu hisleri..
bir de beni ben yapan geçmişim değil mi zaten,iyisiyle kötüsüyle doğrusu yanlışıyla ben yaşadım ben karar verdim. hepsi tecrünbe oldu ki şu anki ben oldum..
ben kötüniyet sezmiyorum konu sahibinde.

Back
X