• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyi unutamamak (evli)

Bazi iliskiler boyledir, insan olmayacagini bilir ama icinden bir parcayi da koparamaz,zaman gerekir.
Sizin hataniz, onu tam anlamiyla unutmadan baska biriyle evlenmek olmus. Cok insani duygular bunlar, takilmayin zamanla hepsi gececek. Ama sakin seytana uyup da kotu birseyler yapmayin lutfen. Hayatinizin en buyuk hatasi olur bu

Eski sevgilimle son zamanlarda gorusmek istemiyordum yaninda sıkılıyordum cunku konusamiyorduk artik derdim oldugunda yanimda degildi hic. Bir erkek olarak amaci yoktu hayata dair. Kafamda bitirmistim zaten aylarca boyle bitmis vaziyette devam etti ve bitirdim. Simdi neden boyle oluyor anlamiyorum....
Yargilamayin sizinde basiniza gelebilir arkadaslar yikici degil yapici tavsiyelerde bulunursaniz sevinirim

Bazi iliskiler boyledir, insan olmayacagini bilir ama icinden bir parcayi da koparamaz,zaman gerekir.
Sizin hataniz, onu tam anlamiyla unutmadan baska biriyle evlenmek olmus. Cok insani duygular bunlar, takilmayin zamanla hepsi gececek. Ama sakin seytana uyup da kotu birseyler yapmayin lutfen. Hayatinizin en buyuk hatasi olur bu
Dogru soyluyorsunuz... oyle birsey yapmam asla zaten kendi icimde yasiyorum herseyi boyle oldugunu eski sevgilim bilmiyor.

Güç ve gösteriş meraklısı, ayran gönüllü bir kadının iki adet güç kaynağı arasında kalmasının ucuz hikayesi.

artık önüne bakmalısın ve eşine değer verdiğini söylüyosun öyle devam et o senin ilk aşkın olarak kalır bu saatten sonra çünkü seçimini yapmışsın artık hiç kendini unutamıyorum deyip eşine ilgini kesme ve evliliğinizi bozma hem bu saatten sonra hiç birşey eskisi gibi olmaz en iyisi önüne bakmak ve yanındakiyle mutlu olmak.geçmiş geçmiştir artık

Canim yazmak istemedim kendime ait
Bir evim arabam ve yuksek maasim var ayrica ailemin durumu da gayet iyi
canım bakma sen genelde burada anlaşılmıyor insanlar,bence konu açma bir daha.
ayrıca seni anlıyorum,bence de psikoloğa gitmelisin şu an,ancak böyle aşabilirsin.çok zor bir durum.

yine kk acımasız insanlarla dolmuş.

Bunun acımasızlıkla ilgisi yok.
Bir insanı maddi sebeplerle üstelik düzeltilebilecek problemler yüzünden terkedip gidiyorsa bir insan ben o insanın karşıdakini yeteri kadar sevdiğini düşünmem zaten.
Ha rahat mı battı bilmem ama düşündüğünüz gibi duygu yüklü bir durum olmadığı kesin.
Kendinizi bir eski sevgili yerine koyun dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.

Aslında eski sevgilini unutamadığın filan yok bilinç altın şans oyunu oynuyor. Ki gerçekten çok sevip unuramassydin evlenmezdin. Kendine gel sen evlisin çok da mutlusun eşin mükemmel bi adam. Eski sevgilin seni haketseydi çabalamaktan vazgecmezdi. Bu yazdıklarını eşinin görme ihtimalini hiç düşündün mü? Kendine gel .hatta bi tane çocuk yapın

Bunun acımasızlıkla ilgisi yok.
Bir insanı maddi sebeplerle üstelik düzeltilebilecek problemler yüzünden terkedip gidiyorsa bir insan ben o insanın karşıdakini yeteri kadar sevdiğini düşünmem zaten.
Ha rahat mı battı bilmem ama düşündüğünüz gibi duygu yüklü bir durum olmadığı kesin.
Kendinizi bir eski sevgili yerine koyun dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız.
maddi sebeplerde vardır ama ben %100 maddiyat olduğuna inanmıyorum.konu sahibi ilgisizleşti,babamın rahatsızlığında bile destek olmadı dedi ki böyle şeyler cidden çok önemli.bir de eğer siz yüksek yapmış,elinizde mesleğiniz,eviniz arabanız varsa karşı taraftan da az da olsa bir şeyler bekliyorsunuz hanımlar yapmayın.sanki bütün kk askere gitmemiş,doğru düzgün işini eline alamamış insanla evlenirdi,eğer öyle yapmış olsaydı da bu sefer bu yüzden yargılardınız.
konu sahibini anlıyorum çünkü mantığını kullanmış kalbini bir kenara koymuş belli ki,ben de hayatım boyunca mantığımı dinlediğim için aynı şeyleri yaşayabiliyorum.

maddi sebeplerde vardır ama ben %100 maddiyat olduğuna inanmıyorum.konu sahibi ilgisizleşti,babamın rahatsızlığında bile destek olmadı dedi ki böyle şeyler cidden çok önemli.bir de eğer siz yüksek yapmış,elinizde mesleğiniz,eviniz arabanız varsa karşı taraftan da az da olsa bir şeyler bekliyorsunuz hanımlar yapmayın.sanki bütün kk askere gitmemiş,doğru düzgün işini eline alamamış insanla evlenirdi,eğer öyle yapmış olsaydı da bu sefer bu yüzden yargılardınız.
konu sahibini anlıyorum çünkü mantığını kullanmış kalbini bir kenara koymuş belli ki,ben de hayatım boyunca mantığımı dinlediğim için aynı şeyleri yaşayabiliyorum.

İyi o zaman mantığının cezasını karşıdaki insana çektirmesin.
Burada bu işi bir erkek yapmış olsa buradaki herkes taşlardı o adamı.Ne bileyim mesela eski sevgilisi için ağlasa hep bir ağızdan neler neler söylerdik adama.
Ama kadın olunca ''onun duyguları var'' oluyor.Yapmayın lütfen.Duyguları varsa var karşıdaki insan da plastikten insan değil ama o adamın suçu günahı ne ? Gayet de kızmakta haklı şuan insanlar.

İyi o zaman mantığının cezasını karşıdaki insana çektirmesin.
Burada bu işi bir erkek yapmış olsa buradaki herkes taşlardı o adamı.Ne bileyim mesela eski sevgilisi için ağlasa hep bir ağızdan neler neler söylerdik adama.
Ama kadın olunca ''onun duyguları var'' oluyor.Yapmayın lütfen.Duyguları varsa var karşıdaki insan da plastikten insan değil ama o adamın suçu günahı ne ? Gayet de kızmakta haklı şuan insanlar.
ben de konu sahibine diyorum ki,psikoloğa gidin.
yani şu an bence de psikolojisi iyi olmayan biri var karşımızda ve derdini paylaşmış,belli ki cidden iyi bir durumda değil. ne yapalım hep beraber recm mi edelim? buraya dertlerini paylaşan kadınların çoğuna bu tavır sergileniyor ben de bundan bıktım.

ben de konu sahibine diyorum ki,psikoloğa gidin.
yani şu an bence de psikolojisi iyi olmayan biri var karşımızda ve derdini paylaşmış,belli ki cidden iyi bir durumda değil. ne yapalım hep beraber recm mi edelim? buraya dertlerini paylaşan kadınların çoğuna bu tavır sergileniyor ben de bundan bıktım.

Recm edelim demedim,karşıdaki insana haksızlık yapıldığını düşünüyorum şu an.Bunu söylemekten de çekinmem.
Ha saplantı durumundaysa psikologa gitsin tabiki ama bu bir yerlerde yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmeyecek.

Recm edelim demedim,karşıdaki insana haksızlık yapıldığını düşünüyorum şu an.Bunu söylemekten de çekinmem.
Ha saplantı durumundaysa psikologa gitsin tabiki ama bu bir yerlerde yanlış yaptığı gerçeğini değiştirmeyecek.
karşıdaki insana haksızlık olduğu konusunda zaten hem fikiriz,ama ben bazı yorumları çok acımasızca buldum.bu kadar

Merhaba bayanlar. Derdimi hic bir kimseye anlatamiyorum. Bastan baslayayim; onlelikle eski sevgilimle uc yil sureyle birlikteydik. Ama sorunlar vardi. 26 yasindaydi askere gitmemisti universitesini bitirememisti bunun yaninda hergun kahveye gidip oyun oynuyordu saatlerce. Dayanamadim ayrildim dedim kendine gel ben calisiyorum yuksek lisansimi bitirdim is kur kendine zengin olabilirsin ama kendi ayaklarinin ustunde durmalisin dedim yapamayacagim dedim. Ardindan pisman oldugunu soyledi ve is kurdu. Para kazanmaya basladi tek basina. Hersey guzel derken bu sefer iyice ilgisizlesmeye basladi ben hafta sonu tatil o calisiyor. Arada bir bulisuyoruz ve hic konusamiyoruz. Cafelerde bulusmaktan biktim. Evlenmek istiyor fakat bende ne okudun ne askerligini yaptin. Nasil olacak is yeri yazin calisiyor kisin is yapmiyor nasil guvenecegim sana diyorum. Zamanla sogudum ve her yere tek gitmeye basladim yemeklere davetlere. Bu arada calistigim kurumun sahibi ilgimi cekmeye basladi. Sevgilimden iyice uzaklastim. Ve yapamayacagimi soyledim kabul etmedi yurt disina cikacaktim ayni sehirde ayrilmak cok zordu hep karsima cikiyordu. Ve yurtdisinda karar vericem dedim ve gittim . Arayip artik olmadigini bir kezde telefonda soyledim. Ve geri dondum. Bu arada is yeri sahibi cok guven veriyordu. Ve herkes tarafindan sevilen herkese yardim eden cok guclu karekterli herseyi kendi basina yapmis ve baya buyuk bir kurumun sahibi olmus. Ilgi duydugumu anladi galiba o da ilgilenmeye basladi yeni ayrildigimi biliyordu. Ve benim kalbime asik oldugunu soyledi. Ve biz sevgili olduk. Herkes duydu ve taninmis biri oldugundan dedikodu yapmaya basladi. Uc ay gecti ve bana evlenme teklifi etti. Eski sevgilim geri donmek istiyordu. Bulusup konustum dedim ciddi dusunuyorum senle olmadi beni cok yanliz biraktin babam rahatsizlandi yanimda olmadin hic bunlar beni cok etkiledi. Ona cok guveniyorum her zaman yanimda iyi bir es ve baba olacagina inaniyorum dedim. Ve biz sarildik hakkini helal et diyerek ayrildik. Ben evlendim aradan bir sene gecti. Ve eski sevgilim aklima geliyor devamli atmaya calisiyorum yine geliyor. Dun bir cafede karsimda otururken gordum ve kalbim acidi bogazim dugumlendi. Yarim saat oturabildim ve bahaneyle arkadaşlarımın yanindan kalktim. Eve gidene kadar agladim agladim. Sakinlesince eve girdim esime gozukmeden dus aldim bisey yokmus gibi devam ettim. Esim ise gitti ve aglamaya devam ediyorum. Esimi cok seviyorum. Cok deger veriyor bende ona. Aramizda 13 yas fark var ama benimle cocuk oluyor ve cok gulduruyor. El ustunde tutuyor. Simdi kendimi cok kotu hissediyorum. Acaba nerede hata yaptim bana yardim edin
Hem eski sevgilini unutamiyorsun hem de esini cok sevyrsun...

ne eski sevgilisi ya evlenmiş barklanmış kadınsın arkadaşım !!! kendine gel ya liseli ergenler gibi davranmayın artık. vallahi eşinizi tanısam şu yazdıklarınızı göstermeyi cok isterdim zavallı adamcağıza...

karşıdaki insana haksızlık olduğu konusunda zaten hem fikiriz,ama ben bazı yorumları çok acımasızca buldum.bu kadar

Bu tip konular beni üzüyor gerçekten.Belki yorumlar ağır ama insanların birazcık da olsa diğer insanların duygularına değer vermesi gerekiyor diye düşünüyorum.Çocuk oyuncağı olmamalı bu tip şeyler.

Ya ne kadar olumsuz insanlar var. sadece bir sene sonra ilk defa bir haftadir aklimdaydi ne yapiyor acaba diye dusundum ve karsima cikti buda beni cok etkiledi uzuldum kendimi kotu hissettim. Ve hala uzgunum buraya yazarak belki yardimci olursunuz bi bildiginiz vardir dedim ama hata etmisim.

Back
X