Aşk mı mantık mı diye gidip gelmiş mantığı seçmişsiniz ama mantığınız size mutluluk vermemiş .
Eşinizi sevmeden evlenip onun da günahına girmişsiniz okumuşsunuz yükseklisans felan diyorsunuz ya okumakla olmuyor herşey bu saatten sonra kolay kolay da bu pişmanlığınızı gideremezsiniz.
Sadece eşinize üzüldüm.[/QUOTE eski sevgilimin durumu cok iyiydi ama babasinin durumu iyiydi kendi hic birsey yapmiyordu yemekten baska
tam bunu yazacaktım ahahah :)))))Özet:
Arkadaşa rahat batmış...
Aynen bunu ben de düşünmüşümdür.Belki de senin eşin de benim eski sevgilimdir.
Ben de hala ağlıyorumdur?
Eski sevgiliniz de evli mi
Aynen yaaa adama üzüldüm ben (kocasına)yok kız daa bekarken böyle hatun,
bi evlensin adam hasetinden kudurur.
ama şuanki kocası bi ilgisiz kalsın, ozamanda bunun peşinden koşar.
diyom ya rahat batıyo böylelerine...
SİZİN İLGİNİZİ PATRONUN GÜCÜ VE PARASI ÇEKMİŞ. ELDE EDİNCE DE DUYGUSAL AÇLIĞINIZ ORTAYA ÇIKMIŞ.
Herkes bir zamanlar birilerinin eski sevgilisiydi....Ya o değil de benim eşim kimsenin eski sevgilisi olmasın lütfen onun için ağlamayın :) hahahaa çünkü artık o benim
Duygusal acligim yok simdiye kadarolay tam olarak bu, on numara tespit.
böyle insanlar, şöyle kocalara düşüyoya...
olabilir.ben diğer arkadaşlar gibi rahat battı gibi laflara katılmıyorum.bir kadın sevdi evlendi ve mutlu ama geçmişte güçlü duygular hissetmiş olduğu birini görünce kendini farklı hissedebilir.bu ne kocasını sevmediğini ne de aldatacağını falan gösterir.sadece geçmiş duygular gelmiş yüreğinden ve geçmiş.bunun için suçluluk duymaya gerek yok bence.bende bilmiyorum hic gormemistim gorunce bi garip oldum
+1Özet:
Arkadaşa rahat batmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?