Düşünme boşver insan nelere alışıyor bu hayatta. .onune bak güçlü ol...
Bazen uyanıyorum ve ölüm var bu dünyada diyorum..sonra hersey yalan geliyor.
Kaç yaşındasın Bilmi yorum ama adam ne kadar karaktersizmiş mi ki senin hareketlerini arkadaşlarına anlatmış onaylatmış bla bla... senın hareketlerin neden garip olsunki? Sen böylesin. Seni değiştirmek onun haddi mi?
Hiç kimsee için değişme. Sadece karşındaki insanları incilttiğin hareketleri törpüleyebilirsin.
Ayrıca bir süre sonra o kadar tatlı unutacaksın ki onu düğününde halay çeksen için yanmayacak.
Burda eski eşi evlensin diye ben dahil bekleyen eminimki bir sürü kadın vardır.
Doğru kişiyi bulduğun zaman "Allah'ın sevgili kuluymusum ki beni bu psikopattan kurtarmis" diye şükredeceksin. Sevgi bu degil emin ol canim. Seven insan bunlari yapmaz. Gercek sevgiyi ve gercek mutlulugu hakediyorsun.
senin hatan falan yok boşuna yerlere atma kendini sende biliyorsun.sadece karaktersizin eline düşmüşssün oda yerlere atmış seni.önüne öle kişiler çıkıcakki ben bukadar değerli olduğumu bilmiyordum deyip üzüleceksin bu günlere
Ah canım benim :)
Neden türk kızları bu kadar erkekleri gözünde büyütüyor.
Gerçekten anlayamıyorum.
Normalde sümüğünüzü atmamanız gereken egolu, sinirli, bıçkın, kıskanç hayatı size zehir eden adamlara aşık oluyorsunuz.
Hadi aşık oldunuz ve bu yüzlerini gördünüz diyelim. Bir de üstüne inat edip, adamın üstüne gidip bu davranışlarını pekiştiriyor, değerli hissettiriyor, egosunu okşayıp şımartıyorsunuz. Ama asla ve asla ayrılmayı, unutmayı, yolunuza devam etmeyi, ayrıldığınız için kendinizi kurtulmuş hissetmeyi düşünmüyorsunuz.
Ne olacak başkasıyla gördüysen. İnsanın içi acır ona tamam. Ama o kızın senden ne fazlası vardır ki.
O da senin gibi bir kurban işte.
Ezebileceği, üstünde çeşitli psikolojik oyunlar oynayabileceği, bir gün sevip bir gün eziyet çektireceği, travma yaratacağı bir kızcağızdır.
Kendini zavallı durumuna düşürme. Kurtulduğun için kendini şanslı hisset. Bana da bu gibi davranışlarda bulunan olmuştu.
Ama kurtulduğum için o kadar mutluydum ki yanımdan geçip gittiklerinin bile farkında değildim bir süre sonra.
Çünkü bir acıyı sevmek, bir hastalığı sevmek gibi bu insanları sevmek. Unutmak en büyük hafiflik en büyük ceza.
Umarım kısa zamanda bu ruh durumundan çıkabilirsin :)
Teşekkürler..
İnanın doğru yanlış karıştı bende, o söz konusu olduğunda özgüven kayıplarda.
O kadar sahiplenmişim ki. Bu sahiplenme hissi beni yaraladı en çok.
Bir gün geçtiğini hissetmek istiyorum ansızın ve zihnim özgürleşsin diye hayal kuruyorum.
Kimse kimsenin sahibi değildir.
Bir anne baba bile evladına sahip değildir :)
Kimsenin sahibin olmasına izin verme ve kimseyi de sahiplenme.
Kendine zaman tanı. Çok büyütme ve anlam yükleme.
Unutacaksın :)
Mutlu olacaksın inşallah. Bol sabır bol dua bol emek. :) tabi bende olacağım inşallah aminnnn :)Aslında ben de kendimi sürekli motive ediyorum, sonra geçiyor, sonra yine motive ediyorum.
Ama öyle kanlı canlı görmek.. Bir zamanlar benim olduğum yerde.. Ölmedim etmedim neden orda değilim.? vs. şeklinde bir saçmalamalar nöbetine gömüldüm.
Küçük değilim. :) İsmimi vermeden anlatmış, başkasının olayı gibi anlatmış, haksızlık mı yapıyormuş bana, anlamak istemiş farklı bakış açıları istemiş. Benimle hiç konuşmadan..
İncittiysem de bunu bilip ona göre düzeltmek istiyordum, ona da fırsat vermemişti.
İnşallah çok tatlı unuturum..
Teşekkürler çok naziksiniz. Benimkisi sevgiydi, onunki yanından geçmezdi. Sanırım bir gün gerçekten mutlu olduğumda onu hiç umursamayacağım, haklısınız.
İşte o kendini haklı ve mağdur görüyordu. Onun bakış açısı çok farklı. İnanılmaz etkili biri, ben de o ne derse inanmaya hazır bir saf..
İnşallah dediğiniz gibi olur, önceden istemiyordum ama artık bir şifa niyetine biri gelsin istiyorum. Çok yara aldım.
Amin inşallah, şu mübarek günlerde duamız kabul olur inşallah. :) Umarım siz de çok çok iyi olursunuz.Mutlu olacaksın inşallah. Bol sabır bol dua bol emek. :) tabi bende olacağım inşallah aminnnn :)
İnşallah :)Amin inşallah, şu mübarek günlerde duamız kabul olur inşallah. :) Umarım siz de çok çok iyi olursunuz.
Benzer bir adamla ben de karşılaştım, hayatımın en kötü zamanlariydi. Kendimden nefret eder hale gelmistim, bana öyle bocekmisim gibi bakıyordu ki. iyi anına denk gelince sever evlenmek ister ama en küçük bir şey bulsa dünyayı zindan ederdi. Cok basit "bu elbise kırmızıdır" gibi saçma bir cümleye bile niye, neden, ne çıkarın var, seni kim boyle yetiştirdi, yurtdışına ciktiysan kesin bir igrencliklerin vardır gibi anlayamadığım şeyler söylüyordu. Şimdi o kadar sukrediyorum ki öyle birinden kurtuldugum için. Gerçek sevilmek ne imiş şimdi anlıyorum. Sakin üzülmeyin, hatta illa uzulecekseniz yeni kurban o kıza üzülun
Ben canlı görmemiştim de hasretinden her gece ağladığım adamın bir kızla el ele fotoğrafını atmıştı bana tüm arkadaşlarım aynı anda. Amcamlardaydım ne yapacağımı bilemedim. O an bayılmamak için dua ettim sıktım kendimi. Az bir ilişki de değildi. 3 yılımı verdiğim tek ciddi ilişkimdi. Ondan sonrası depresyon, kızı sürekli stalklamalar, profillerine her girdiğimde allahım ne olur fotoğraf atmamış olsunlar çol acıyo canım diye dua etmem ve eğer atmışlarsa fotoğrafa saatlerce bakıp ağlamalar. Çok kötü günlerdi. O zamana kadar aşk acısı dedikleri şey güzel gelirdi. Bi şarkı dinlerken acı çekmek hoşuma giderdi ergenlik işte. O olaydan sonra acıklı şarkı dinleyemedim, ruh gibi gezdim. Kızdan nefret ettim, çok nefret ettim. Ama heeepsi geçti gitti. Karaktersizin tekiydi zaten. Ot bile çekiyordu yani. Sonra biriyle tanıştım ve dünyam değişti. Bakışı bile benim içindi sanki. Şimdi o dünyami değiştiren insanla 8 aydır beraberiz ve dünyanın en mutlu kadınıyım. Eskiler aklıma gelince ne kadar salakmışım diye gülüp geçiyorum sadece :)
Şu an gerçekten çok üzüldüm. Sizin ne kadar iyi ve naif bir insan olduğunuzu ben buradan bile anladım. Üstelik kendinizi çok iyi ifade edebiliyor ve karşınızdaki insanı anlayabiliyorsunuz. Lakin fırsat verilmemiş size.
Konumu biliyorsunuz ben de demek ki hiç sevilmemişim, beni beğenmemiş, her şeyim batmış diye düşünüyordum. Böyle düşünmemizin sebebi net bir ayrılık konuşması yapılmadığı için beynimizde konuyu mantığa bürüme ihtiyacı. Elbette bir sebebi olmalı çünkü. Gerçek sebepler bence bunlar değil. Erkekler ilişkide belli bir yerden sonra sıkılıyorlar ve çok acımasızca davranıyorlar, net olmamak gibi.
Yanındaki kadına fazla anlam yüklediğini düşünmüyorum ama hiç mi konuşmadı sizinle, en son konuşmanız neydi?
Emin olun size yapan başkasına da yapacaktır. Önceki ilişkim tam olarak böyle bitmişti. Kafa karışıklıklarıyla, bir sürü soruyla. Sonunda sadece beni sevmiyor deyip kapattım içimde konuyu ama nasıl kapattım ben bilirim. Maalesef izleri kolay silinmiyor. Kendinizi mutluluğa kapatmayın, sizi mutlu edecek birileri oldukça yakınlarınızda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?