Eski sevgiliyi yeni sevgilisi ile görmek..

İstedikçe daha fazlasını istiyorlar demek ki.
O kişi ile ilişkisi devam ederken mi döndü? Ne korkunç..
Evet
Hayatında o varken benimle de konuşuyormuş
Bi gün mesajlaşırken çok durgundu sordum neyin var diye
Sorunlarım var dedi, sorduğumda başka biri var dedi
Bi müddet cevap veremedim
O zaman sana mutluluklar diye mesaj yazarken mesaj yazdı,o mesajı göndermedim bu sözünü duyunca
O an inandım nedense
İşte ben onunla evlenmeyeceğim ortada bırakamam vicdan olarak falan demeye başladı
Bende beni bırakırken vicdanın nerdeydi falan derken kapandı gitti konu
Çok karışık Benim konu
Daha neler neler...
Sonuç yine onun yanında
Bana karşı vicdan rahatlatmaya çalışmış sanırım
İşte böyle dersem sonsuzakadars belki beni affeder de onunla rahat ederim diye düşündü sanırım

Zaten bu vicdan rahatlatma şekilleri bile yıkıcı. Ya acındırma tekniği uygularlar ya da suçlayıp, hatalara abartılı tepkiler verirler.
Kim ne derse desin, vicdan susturabilirler ama belli bir yere kadar. Allah'a havale edip geride bırakmalı, çünkü pişman olmalarını ve bizleri anlamalarını beklemek akıl işi değil kesinlikle.

Keşke hiç bulaşmasaydı tekrar
Bu kez daha üzüntün bin kat artıyor
Bide ben yeni yeni toparlanmaya başlamıştım
5yıl aradan sonra
Demekki dünyasında bişeyler ters gitti huzurlu değildi belki
Baktı ben saf hemen inandı bu kız beni affetti
Hooop diğerine dönüş
Beni kandirmış olabilir ama
Allah büyük
Seninkine böyle yapabilir dikkatli ol :)

Güneşin doğudan doğup batıdan batmasından ne kadar eminsem onun da artık dönmeyeceğinden o kadar eminim.
Belki eski erkek arkadaşın gittiği yerde de mutlu değildir.

Güneşin doğudan doğup batıdan batmasından ne kadar eminsem onun da artık dönmeyeceğinden o kadar eminim.
Belki eski erkek arkadaşın gittiği yerde de mutlu değildir.
Belli olmaz canım bende hayatta dönmez ölse yine aramaz derdim ama sonucu anlattım :)
Fotoğraflarını gördüm beraber gayet memnun halinden
en acısı evinin yerini bile biliyorum
Kapımdan geçerken o yöne gittiğini gördüğümdeki acı tarifsiz

Çok üzüldüm anlattıklarına. Nasıl kırıldığını ne hissettiğini anlayabiliyorum.

Sen sadece sevilmedin. Sende yanlış yok. Kendinde hata arayıp kabahat bulmaktan vazgeç.
Ne desek iyi gelmeyecek ama sen zamanla o adamdaki hataları görüp anlayacaksın ve bir sabah uyanacaksın ki onu hatırlayınca hiçbir şey hissetmeyeceksin.

Çok üzüldüm.. Yeni mi başınıza geldi?
Erkeklerin hayatına bakmaları birkaç gün içinde başlıyor, yılı bırakın hafta bile geçmiyor.

6 yıl önce ayrıldık bende bunları 7 ay önce bu şekilde görmüştüm canım acımadı ama sadece dedim ki herkes bir şekilde hayatına bakabiliyorken ben neden bakamıyorum

O zaman en iyisi hiç düşünmemeye çalışmak.
Ve dua etmek..

Teşekkürler..
Aslında temelde sevilmemek acıtıyor. Ne yapalım her şey karşılıklı olmak zorunda değil.
İnşallah dediğiniz gibi olur..

6 yıl önce ayrıldık bende bunları 7 ay önce bu şekilde görmüştüm canım acımadı ama sadece dedim ki herkes bir şekilde hayatına bakabiliyorken ben neden bakamıyorum

Takılı kalmak kötü.. Sanırım insanın kendini zorlaması lazım yeni şeyleri denemek için.. Umarım hayatınıza çok güzel bir yön verirsiniz.

Eski sevgiliyi yeni eşi ve çocuğu ile görmek gibi degil tabii. Maalesef kötü ve igrenç bi şekilde ayrılıp evlendi güzelce de bir çocuk yaptı o aile saadetini yaşarken bana da uzaktan stalklamak düştü. İyi haber şu gördüğünde içinden birşeyler kopuyor ama sonra geçiyor umurunda olmuyor. Sadece zamana ihtiyacın var ve cidden vazgeç acaba döner mi anlar mı hatasını şeklinde hayaller kurmadan işte o zaman acı azalıyor.

Birkaç mesajınıza denk gelmiştim, sizin doğru insanı bulmanızı dilemiştim. Açıkçası olacak olandan kaçılmaz, bunu hatırlatıyorum kendime. Yine de kanlı canlı görünce insan kötü hissediyor, bilirsiniz.

İnşallah umurumda olmaz artık.

Geri dönmesini hiç beklemiyorum. Onları birlikte gördüğümü fark etti çünkü. Bende nasıl bir yara açtığını biliyor. Çıktığı biri olmasa bile sırf o yarayla yüzleşmemek için, canı sıkılmasın diye dönmez.
Görmezse, beni yok sayarsa benim travmamı görmeyeceğinden, hiç olmamışım gibi, hiç acı çekmiyorum gibi olacağım onun gözünde. Böylece vicdanı beni hatırlamaz. Gözünün önünde olmazsam düşüneceği bir şey olmaz.

Yok her katil dönüyor kesinlikle. Bu da döndü evlendikten sonra ama dönüşü bile iğrenç evli barklısın sonuçta engelledim bana ulaşmasını. Şu an nasılım dersen iyiyim cidden geçiyor herşey. Artık üzücü gelmiyor ha hala kinliyim çünkü o şekilde davranmamalıydı. Önümde alev alsa tükürmem o dereceyim. O beni üzdüğü gibi canının yanmasını istiyorum ama öyle psikopat gibi sürekli takip ederek mi yok kendi hayatım yolum başka başka.

Evliyken dönüş yaptıysa aile saadetinde eksikler var demektir.
İnşallah yüreğiniz soğur. Takip etmek akıl sağlığı için de iyi değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…