Eskiden böyle değildim ben :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Summe77

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
217
-57
13
35
Dün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler

Ama şöyle düşünelim. Dünyada bir sürü güzel insan yakışıklı erkek var. Doğruya doğru. Güzele güzel demeyelim mi yani. Bu objektif bir yorum. İlla ki artniyet aramamak lazım.
Yani neden güzel demesine katlanamıyorum onun demek istediği o adama göre güzel o bile zoruma gidiyor

Kimden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama açık açık adını vermek gerekiyor muydu, amaç nedir?

Ve saçma bir takıntı.

Bahsi gecen kisileri tanimiyorum.

Ama güzele guzel desin yani,
Cirkine de güzel desin, az kibar olsun

Ama sizinki kibar gelmedi tabi ki, bin basar demek de abartmak, gereksiz.
Yani o adama göre güzel bak YouTube emre gül.elif gül

Eşimin benden başka güzel dediği tek kadin Miranda Kerr.
Sizin gozunuz hiç mi yakisikli gormuyor?

Ya da güzel dedigi kadinin dış gorunuşu sizinle çoooook mu farkli? Buna mi bozuldunuz acaba?

Sizin yerinizde olsam takılacağım yer çok başka olurdu.. Sevgiliniz önyargılı, peşin hükümlü ve şekilci biri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…