Ben normal olmadığımın farkındayım ama bu kuruntulara engel olamıyorumBugun de baskalari adina utandik desem..
E bir terapiste git..Ben normal olmadığımın farkındayım ama bu kuruntulara engel olamıyorum
Yani neden güzel demesine katlanamıyorum onun demek istediği o adama göre güzel o bile zoruma gidiyorAma şöyle düşünelim. Dünyada bir sürü güzel insan yakışıklı erkek var. Doğruya doğru. Güzele güzel demeyelim mi yani. Bu objektif bir yorum. İlla ki artniyet aramamak lazım.
Yani o adama göre güzel bak YouTube emre gül.elif gülBahsi gecen kisileri tanimiyorum.
Ama güzele guzel desin yani,
Cirkine de güzel desin, az kibar olsun
Ama sizinki kibar gelmedi tabi ki, bin basar demek de abartmak, gereksiz.
Hayır YouTubeKim o? Insta fenomeni mi? Bi çeşit reklam herhalde konu.
Hayır isterse benden daha az güzel olsun o kelimeyi kullanmasına sinir oluyorumEşimin benden başka güzel dediği tek kadin Miranda Kerr.
Sizin gozunuz hiç mi yakisikli gormuyor?
Ya da güzel dedigi kadinin dış gorunuşu sizinle çoooook mu farkli? Buna mi bozuldunuz acaba?
Sizin yerinizde olsam takılacağım yer çok başka olurdu.. Sevgiliniz önyargılı, peşin hükümlü ve şekilci biri.Dün sevgilimle fenomen emre gül ve eşi varya ondan bahsetttik sevgilimde dediki menfaat için beraberdir kız ona bin basar güzel ondan.buna çok bozuldum halbuki birşey yok bunda gerçekten piskopata bağlıyorum artık başka birine güzel demesine katlanamıyorum.benim gibi olan varmı?? Eşinizin sevgilinizin başka bir kadına güzel demesine nasıl bakıyorsunuz? Biliyorum saçma konu ama beni hayat bu hale getirdi teşekkürler
Yok ne reklamı zaten fenomenlerKonuda geçen isimleri silebilirsiniz. Reklam gibi görünüyor.
Hayır isterse benden daha az güzel olsun o kelimeyi kullanmasına sinir oluyorum
Ya ablasıda aynı mesela dizi izlerler ayy negüzel kız dimi gibi şeyler diyor.aynen next levelGarip bir kiskanclik şekli, bilemedim.
O kelimeyi kullanmasa da birilerini güzel buluyor olacak sonuçta ne fark eder ki?
Hayır isterse benden daha az güzel olsun o kelimeyi kullanmasına sinir oluyorum
EvetFizik açısından avantajlı birey desin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?