Eskiden böyle değildim ben :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para da sokuşturtaydin Mesele o değil işte aşıkken kıskanç oluosun. Aşk geçince umrun olmuyor :)
Aksine çok aşığım ona, onun gözlerinden alamıyorum kendimi. hep elim kolum onun üzerinde temas etmediğim gün mutsuz oluyorum.
Kendimi güvende hissediyorum sanırım, eşim çok karnı tok biri yani gözü dışarda biri değil bana o güveni veriyor.
Galiba o yüzden kıskanmıyorum kıskanacağım bir şey yapmıyor inşallah hep böyle olur. :)

Para da sokuşturtaydin Mesele o değil işte aşıkken kıskanç oluosun. Aşk geçince umrun olmuyor :)

Ben boyle aşiri boyutta kiskançlik içine hiç girmedim ama bu kadar fazla kiskancliktan umursamamaya geçiş nasıl oluyor merak ediyorum. Aşktan ziyade belki de evliliğin sağladiği güvendir hani artik evliyiz görev tamamlandi gibi sevgiliyken oldugu kadar kolay gidemez.

Sadece bir düşünce, ihtimal tabi. Belki de olgunlaşmaktir.

Of cok iyi tabir ettin canım istedi oyle bi kendini alamama halini ahhahah. Bunlar önemli tabi. Güven hissediosan kiskanmazsin ama çok aşık olma iliskinin basinda olabilecek bisey degil mi insani supheci bi deli yapio. Bi de benim birini kiskanmam için onun bi ucuzluk yapmasi degil disardan birinin ona ilgi göstermesi lazım konu cercevesinde konusacak olursam bi kıza güzel derse kiskanmam ama bi kiz buna cok yakisiklisin falan derse kiskanirim

Aşırı kiskandigin insanla zaten evlenmek ya da uzun yıllar birlikte olmak da pek mümkün degil sanırım, yorar adamı. Evet galiba hepsinin birleşimi bişey olsa gerek.. Tapusu bende koyvermesi :)

Son cümlendeki olay yaşansa tabi ki uyuz olurum kudururum resmen
Geçen seneye kadar kıskandım da hatta bir arkadaşımdan tartışmalar çıkardım gereksiz yere. Sonradan çok dikkat etti her hareketine. Şimdi o kıskançlık bana döndü ve berbat bir şey sanırım o yüzden kıskançlık denen şey bende bitti çok yıpratıyor ilişkiyi gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…