Eskiden böyle değildim ben :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada sevgiliniz adamı kiskanmis bu net. Adamın başka güzel huyları olamaz mı da hemen bu çıkar ilişkisi diye saçma sapan bir önyargı bulunmuş.

Yani demek istedigi adama göre güzel parası icin onunla diyor

Asggshajgshjs ya bu insanlar niye fenomen ya bos bos bakiorum emre gul videolarina iki dkdir cok saçma bi çağ bu yaaa. Tüm deliler fenomen olduysa artık rahatladik mi diye böğüresim var tam bi dolmuşta görülen kız tipi cidden. Gerci iyi semtlerin dolmuslarinda alasi var ahhaha. Bu esenler dolmusundan.

Güzellik anlayışınız nedir merak ettim? Kız gayet güzel.

Engellilerle evlenen herkes parası için mi evleniyor? Ne sığ bir bakış açısı bu? Engelliler evlenilmeye layık değildir ancak parası varsa evlenebilir. Yarın öbür gün allah korusun engelli bir birey olursanız (hepimiz için bu ihtimal var) paranız yoksa hayatınızdaki insan sizi terketmeli o zaman.

Bahsettiğiniz fenomen kim diye baktım. Engelli sanırım çok kısa boylu ve genetik başka rahatsızlıkları da var galiba. O adamın yanında hangi kadın olsa aynı yorum yapılabilirmiş zaten. Eşinizin yaptığı yorum da aşırı gereksiz. Sizin buna takmanız da komik.

Sevgiliyken deliriyordum Hadiseyi kıskanıyordum fotolarını beğenmiş mi diye arkasını kolluyordum resmen. Hadise de açmış kollarını eşimi bekliyordu sanki
Geçen hafta evlilik yıldönümümüzde yemeğe gittik dansöz geldi ve karşılıklı göbek attık.
Eşim kadına bakmadı bile ben kaldırdım amaaan bir daha nerde görcen oyna dedim. Ne kasacağım ya keşke o zamanlarda bu kadar rahat olsaymışım. Gereksizmiş. İçinde pislik olan yolunu buluyor ne yapsan nafile.

ortalama bir tip. güzel değil evet. güzel denilecek artı bir özelliği yok bana kalırsa.

ben asla "engellilerle evlenenler sadece parası için evleniyor" demedim, "olabilir" dedim. lütfen dediklerimi çarpıtmayın ve gereksiz anlam aramayın.

Yani demek istedigi adama göre güzel parası icin onunla diyor
eminim siz daha güzelsinizdir. makyaja bulanmış her kadını güzel sanıyor erkekler.

olabilir de olmayabilir de. sevmiş de olabilir. iyi parası var rahat ederim demiş de olabilir. ülkemizdeki evlilik motivasyonları çok çeşitli değil. ilk akla gelen para için evlenmiş olabileceği.

Benden güzel buldum kıskandım gömeyim diyorsunuz

Güzellik mi yarıştıracağız

Benim öyle dertlerim yok maalesef, katılamayacağım yarışınıza. Siz fenomen eşleriyle yarışın.
ablacım sen neden her yoruma cevap verme ihtiyacı hissediyorsun. fenomen eşleriyle yarışıyorum mu dedim, her şeyi farklı şekilde anlıyorsun.

espriyle karşılık verdik onu da anlamıyor musun napiyorsun. ikili tartışmaya döndürme şu olayı bir konuda da.

Her konuda olduğu gibi

tatile gitse bu üye bikinili kadınları görünce çıldırır ayol.adamın gözlerini bağlar tatil boyunca

Para da sokuşturtaydin Mesele o değil işte aşıkken kıskanç oluosun. Aşk geçince umrun olmuyor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…