eskiiiileeer

hayat_bu_835

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
50
10
48
Bugün eski sevgilimi gördüm yanında da sevgilisi el ele tutuşup alışveriş merkezinde geziyorlardı tabi onlar beni görmedi yalnız eski sevglimi görünce hiiiiç duygulanmadım yani hiç içimde bir sevgi yoktu ama yaşadıklarımız hatırladımda ne kadar boş hiç beni duygulandıracak güzel bir anım yok ben ona ne kdr değer verdim bizim içn ne kdr emek verdim... doğum günümde fln hiç hediye almamıştı bana hatta o gün benden ayrılmk istediğini söylemişti bugün sevgiline bişeyler alıyordu vay be.. sevgi maddiyatla ölçülmez ama yinede özel bir günümde banada bişey alabilirdi aman neysee dedim kendi kendime bu bana ders oldu onda yaşadığım hataları bi daha yapmamaya karar verdim bi de artık dualarımda bi daha böyle bir ilişki yaşatma bana Allahım diyorum ilk ilişkim böyle olmamalıydı ne kötü bir deneyim bugün bunu çook iyi anladım inş bundan sonraki sonu ayrılık olsa bile geçmişe dönüp hatırldaığımda bugünkü gibi boş bir zaman değilde güzel anıların olduğu bir ilişkim olur tabi inş ayrılık olmaması dileğiyle:)

bugün eski sevgilimi gördüm yanında da sevgilisi el ele tutuşup alışveriş merkezinde geziyorlardı tabi onlar beni görmedi yalnız eski sevglimi görünce hiiiiç duygulanmadım yani hiç içimde bir sevgi yoktu ama yaşadıklarımız hatırladımda ne kadar boş hiç beni duygulandıracak güzel bir anım yok ben ona ne kdr değer verdim bizim içn ne kdr emek verdim... Doğum günümde fln hiç hediye almamıştı bana hatta o gün benden ayrılmk istediğini söylemişti bugün sevgiline bişeyler alıyordu vay be.. Sevgi maddiyatla ölçülmez ama yinede özel bir günümde banada bişey alabilirdi aman neysee dedim kendi kendime bu bana ders oldu onda yaşadığım hataları bi daha yapmamaya karar verdim bi de artık dualarımda bi daha böyle bir ilişki yaşatma bana allahım diyorum ilk ilişkim böyle olmamalıydı ne kötü bir deneyim bugün bunu çook iyi anladım inş bundan sonraki sonu ayrılık olsa bile geçmişe dönüp hatırldaığımda bugünkü gibi boş bir zaman değilde güzel anıların olduğu bir ilişkim olur tabi inş ayrılık olmaması dileğiyle:)

canım bu erkeklere rahat vermicen.onları düşünüp aman masraf yapmasın aman öyle aman böyle ...........diye diye adamları kazma yapıyoruz.halbuki öyle değil hiç taviz verme bi daha

canım bu erkeklere rahat vermicen.onları düşünüp aman masraf yapmasın aman öyle aman böyle ...........diye diye adamları kazma yapıyoruz.halbuki öyle değil hiç taviz verme bi daha

haklısıın bende zamanında gerek yok, boşver, bende öderim deerken böyle doğum gününde bile hediye almaz oldu ama şimdiki valla iyi aldırıyordu o değilde bugün görünce beni aslında çok üzmüş geçen günlerime acıdııım:(

haklısıın bende zamanında gerek yok, boşver, bende öderim deerken böyle doğum gününde bile hediye almaz oldu ama şimdiki valla iyi aldırıyordu o değilde bugün görünce beni aslında çok üzmüş geçen günlerime acıdııım:(

tatlım böyle bu erkek milleti bunlara kuaföre gideceksin kokoş giyineceksin.hiç bir iş yapmayacaksın.azıcık cilve yöntem buymuş.ben bunu biraz geç anladım şu an evliyim fakat doğum günüm çoğu zamn hediyesiz geçer.aman masraf yapma şu şöyle olsun derken adam bide baktım kazmalığa doğru gidiyor.şu an fabrika ayarlarına döndermeye çalışıyorum.hesap benim işim değil o evi geçindirecek.

Back
X