- 21 Haziran 2013
- 50
- 10
- 48
- Konu Sahibi hayat_bu_835
Bugün eski sevgilimi gördüm yanında da sevgilisi el ele tutuşup alışveriş merkezinde geziyorlardı tabi onlar beni görmedi yalnız eski sevglimi görünce hiiiiç duygulanmadım yani hiç içimde bir sevgi yoktu ama yaşadıklarımız hatırladımda ne kadar boş hiç beni duygulandıracak güzel bir anım yok ben ona ne kdr değer verdim bizim içn ne kdr emek verdim... doğum günümde fln hiç hediye almamıştı bana hatta o gün benden ayrılmk istediğini söylemişti bugün sevgiline bişeyler alıyordu vay be.. sevgi maddiyatla ölçülmez ama yinede özel bir günümde banada bişey alabilirdi aman neysee dedim kendi kendime bu bana ders oldu onda yaşadığım hataları bi daha yapmamaya karar verdim bi de artık dualarımda bi daha böyle bir ilişki yaşatma bana Allahım diyorum ilk ilişkim böyle olmamalıydı ne kötü bir deneyim bugün bunu çook iyi anladım inş bundan sonraki sonu ayrılık olsa bile geçmişe dönüp hatırldaığımda bugünkü gibi boş bir zaman değilde güzel anıların olduğu bir ilişkim olur tabi inş ayrılık olmaması dileğiyle:)