Eskişehir tüp bebek

Ev işi hiç bitmiyor sen hangi doktora gidiyordun canım bde transferden snra progestanı nasıl kullanıyorsun baska bişi varmı kullandığın?
Canım ben İstanbul'dayım levent mıhçıoğlu doktorum yanıt alamazsam işleme baştan başlayacağım için başka bir doktor denerim aklımda olan doktorda cem çelik. Benim kullandığım ilaclar estrofem günde 3 kere. gebyfoll günde 1 kere. Coraspin günde 1 kere. Progestan dex iğne günde 1 tane göbekten. progestan fitil günde 3 tane son olarak ben bağışıklık sistemi hastasıyım bağışıklık embriyoma saldırmasın tutunmasına engel olöasın diye de prednol diye bi ilac kullanıyorum günde yarım tablet.. benim kadar ilaç kullanan var mı

Geçmiş olsun canım hastalıktan dolayımı bu kdr ilaç yoksa embriyonun tutunması içinmi ben sadece 3kre fitil kullanıyorum progstn şaşırdım snn bu kdr ilaca
Canım hastalığım için sadece bir ilac var bu saydıklarımın içinde kalanı embriyo tutundum diye. Baktım zaten hepsine hepsi embriyo tutunabilsin diyeymiş rahim güzel kalınlaşsın diyeymiş.

Canım hastalığım için sadece bir ilac var bu saydıklarımın içinde kalanı embriyo tutundum diye. Baktım zaten hepsine hepsi embriyo tutunabilsin diyeymiş rahim güzel kalınlaşsın diyeymiş.
Vay anasını be doktordan doktora değişiyo demek bizim doktor bitane şey verdi diğerlerini bilmiyor herhalde hahaha

Canımmm nasılsın var mı bi belirti falan sende sende benimle aynı gün transfer olmustun dimi 2 şubat
Aynen canım 2 subattı benmde valla arada batıyor kasıgm cok ayakta kalınca fln gögslerm de hala acıyo anlamıyorum ilaclardan opudan flndr diyorm yda kendi kendime belirti uyduruyorum ay paronayk oldm düşünmeden edemiyorum geçmiyor günler sen naptın

Ahahahah canım ya bende aynı senin gibiyim afedersin geğirsem bile diyorum acaba hamilelikten mi ama bende göğüs ağrısı tamamen gitti kötü bişey mi acaba off ben cumartesi yapıcam testi 11. Gün doktor cıkar varsa dedi sende yap cumartesi insallah cıkarsa pazartesi tekrarlatırız
Ara ara kasık agrısı bendede oluyor

Evde kendin mi yapcan kaset testmi? Erken gebelk mi?

Evde kendin mi yapcan kaset testmi? Erken gebelk mi?
Yok canım Beta baktırabilirsin kanda dedi hoca. Evde kaset veya erken gebelik yanlış sonuç verebiliyomuş 3. Gün embriyosunda. Cunku eğer tutunma olduysa bu transferin 7. Ve 9. Günleri ilk olarak kana karışıyor oda az bi değer. Dolayısıyla evdeki testlerde negatif cıkıyor. Cünkü her test idrardaki beta HCG değerini 35 40 olmadan göstermiyor. Eee 7 9 11. Günler az değer cıkabileceğinden idrar testi büyük yanıltabilir. Bosuna yapıp kendini üzme. İdrar testinde dogru cevabı 15. Gün ve sonrasında alırsın. Bu bahsettiğim 3. Gün embriyosu.

Benim 5.gün embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…