- Konu Sahibi Gerceklerleyuzleseninsan
-
En iyi terapi canımAynen öyle canım hiç bir şey gelmiyor elimizden şuanda çamaşır katlıyorum napim
Ev işi hiç bitmiyorEn iyi terapi canım
Canım ben İstanbul'dayım levent mıhçıoğlu doktorum yanıt alamazsam işleme baştan başlayacağım için başka bir doktor denerim aklımda olan doktorda cem çelik. Benim kullandığım ilaclar estrofem günde 3 kere. gebyfoll günde 1 kere. Coraspin günde 1 kere. Progestan dex iğne günde 1 tane göbekten. progestan fitil günde 3 taneEv işi hiç bitmiyorsen hangi doktora gidiyordun canım bde transferden snra progestanı nasıl kullanıyorsun baska bişi varmı kullandığın?
Canım hastalığım için sadece bir ilac var bu saydıklarımın içindeGeçmiş olsun canımhastalıktan dolayımı bu kdr ilaç yoksa embriyonun tutunması içinmi ben sadece 3kre fitil kullanıyorum progstn şaşırdım snn bu kdr ilaca
Vay anasını be doktordan doktora değişiyo demek bizim doktor bitane şey verdi diğerlerini bilmiyor herhalde hahahaCanım hastalığım için sadece bir ilac var bu saydıklarımın içindekalanı embriyo tutundum diye. Baktım zaten hepsine hepsi embriyo tutunabilsin diyeymiş rahim güzel kalınlaşsın diyeymiş.
Bende suan şok oldum tüp bebek tedavisi için ilaclar aynı sanıyordumVay anasını be doktordan doktora değişiyo demek bizim doktor bitane şey verdi diğerlerini bilmiyor herhalde hahaha
Yok canım değil herkesin farklı vurundugumuz iğneler bile farklı
Canımmm nasılsın var mı bi belirti falan sendeYok canım değil herkesin farklı vurundugumuz iğneler bile farklı
Aynen canım 2 subattı benmde valla arada batıyor kasıgm cok ayakta kalınca fln gögslerm de hala acıyo anlamıyorum ilaclardan opudan flndr diyorm yda kendi kendime belirti uyduruyorum ay paronayk oldm düşünmeden edemiyorum geçmiyor günlerCanımmm nasılsın var mı bi belirti falan sendesende benimle aynı gün transfer olmustun dimi 2 şubat
Ahahahah canım ya bende aynı senin gibiyim afedersin geğirsem bile diyorum acaba hamilelikten miAynen canım 2 subattı benmde valla arada batıyor kasıgm cok ayakta kalınca fln gögslerm de hala acıyo anlamıyorum ilaclardan opudan flndr diyorm yda kendi kendime belirti uyduruyorum ay paronayk oldm düşünmeden edemiyorum geçmiyor günlersen naptın
Evde kendin mi yapcan kaset testmi? Erken gebelk mi?Ahahahah canım ya bende aynı senin gibiyim afedersin geğirsem bile diyorum acaba hamilelikten miama bende göğüs ağrısı tamamen gitti kötü bişey mi acaba off ben cumartesi yapıcam testi 11. Gün doktor cıkar varsa dedi sende yap cumartesi insallah cıkarsa pazartesi tekrarlatırız
Ara ara kasık agrısı bendede oluyor
Yok canım Beta baktırabilirsin kanda dedi hoca. Evde kaset veya erken gebelik yanlış sonuç verebiliyomuş 3. Gün embriyosunda. Cunku eğer tutunma olduysa bu transferin 7. Ve 9. Günleri ilk olarak kana karışıyor oda az bi değer. Dolayısıyla evdeki testlerde negatif cıkıyor. Cünkü her test idrardaki beta HCG değerini 35 40 olmadan göstermiyor. Eee 7 9 11. Günler az değer cıkabileceğinden idrar testi büyük yanıltabilir. Bosuna yapıp kendini üzme. İdrar testinde dogru cevabı 15. Gün ve sonrasında alırsın. Bu bahsettiğim 3. Gün embriyosu.Evde kendin mi yapcan kaset testmi? Erken gebelk mi?
Benim 5.gün embriyosuyduYok canım Beta baktırabilirsin kanda dedi hoca. Evde kaset veya erken gebelik yanlış sonuç verebiliyomuş 3. Gün embriyosunda. Cunku eğer tutunma olduysa bu transferin 7. Ve 9. Günleri ilk olarak kana karışıyor oda az bi değer. Dolayısıyla evdeki testlerde negatif cıkıyor. Cünkü her test idrardaki beta HCG değerini 35 40 olmadan göstermiyor. Eee 7 9 11. Günler az değer cıkabileceğinden idrar testi büyük yanıltabilir. Bosuna yapıp kendini üzme. İdrar testinde dogru cevabı 15. Gün ve sonrasında alırsın. Bu bahsettiğim 3. Gün embriyosu.
Oda yine kanda 5. 7 günler. İdrarda en erken 11.12.13Benim 5.gün embriyosuydu
Off sus onu hic demeÖf aman yacuma kandamı baktırsam bende yda 2 gün daha beklerim aman ya bde negatif çıkarsa..
Ay bilemedm kiOff sus onu hic demekötü düşünmeyelim gel cumartesi sabahtan sende bende baktıralım bakarsın birbirimize uğur getiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?