- 23 Kasım 2020
- 347
- 434
- 23
- 32
- Konu Sahibi Gerceklerleyuzleseninsan
-
Benimde 5.gün belirti bende de yok sadece gögüslerimde cok hassasiyet var ama çogu belirti olmadı diyor zaten o yzden umutsuzluğa kapılmak istemiyorm benSelammm sizdd amh düşüklüğü mü vardı ve hamilemisinizbenimde düşük amh ve suan transferimin 5. Günü bi belirtim yok insallah tutmuştur cok üzülüyorum
Ayyy ne bileyim 4 gün sulu bi akıntım oldu o güne kadar karnımda sislik vs vardı o beni biraz umutlandırıyordu. O sulu akıntımdan sonra ne şişlik kaldı ne bişey bu beni çok korkutuyorBenimde 5.gün belirti bende de yok sadece gögüslerimde cok hassasiyet var ama çogu belirti olmadı diyor zaten o yzden umutsuzluğa kapılmak istemiyorm ben
Benim de hiç belirtim yoktu , ya da ben anlamadım:) 5. Gün öğleden sonra dayanamayıp test yapmıştım yalnız:)Benimde 5.gün belirti bende de yok sadece gögüslerimde cok hassasiyet var ama çogu belirti olmadı diyor zaten o yzden umutsuzluğa kapılmak istemiyorm ben
Evde kaset testlerden yaptım. 5. Gün ebriyosuydu, 7. Gün kan testim 144 çıkmıştı sanırımKanda gebelik testi mi yaptın canım yoksa idrar testimi kaç cıktı 5 günlük degerin. Ve kacıncı gün embriyosuydu transfer oldugun
Ee ne olmuştu testBenim de hiç belirtim yoktu , ya da ben anlamadım:) 5. Gün öğleden sonra dayanamayıp test yapmıştım yalnız:)
Benimde şişlik gitti ya anlamıyorum ama genelde hic belirti yok diyorlar oda umut veriyorAyyy ne bileyim 4 gün sulu bi akıntım oldu o güne kadar karnımda sislik vs vardı o beni biraz umutlandırıyordu. O sulu akıntımdan sonra ne şişlik kaldı ne bişey bu beni çok korkutuyorbenimde gögüslerim acımasada çok gergin ve uçları kocaman
Çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm:)Ee ne olmuştu test
Anladım canım rabbim bu güzelliği bana da yasatşınEvde kaset testlerden yaptım. 5. Gün ebriyosuydu, 7. Gün kan testim 144 çıkmıştı sanırım
Amin amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsinAnladım canım rabbim bu güzelliği bana da yasatşınseni tebrik ederim yavrunu sağlıkla al kucağına inşallah
Neden hep ağlamaklıyım bilmiyorum bu bekleme süreci beni çok yordu. Eğer olumlu sonuç alamazsam bi psikolojik destek almam gerekecek. Kendimi pek iyi hissetmiyorumBenimde şişlik gitti ya anlamıyorum ama genelde hic belirti yok diyorlar oda umut veriyorsende umudunu kaybetme
Belirti arama kendinde canım evet bende amh düşüklüğü vardı ve çikolata kisti var çöl şükür oldu hamile kaldımSelammm sizdd amh düşüklüğü mü vardı ve hamilemisinizbenimde düşük amh ve suan transferimin 5. Günü bi belirtim yok insallah tutmuştur cok üzülüyorum
Benim 6.gün 35 di ya canım 8.gün 150 çıktıYa 9 gün var dahaaa
Amh düşüklüğün kaçtı senin hangi doktorda tüp bebek yaptırdın canım allahım banada nasip etsinBelirti arama kendinde canım evet bende amh düşüklüğü vardı ve çikolata kisti var çöl şükür oldu hamile kaldımRabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah illa belirti olmak zorunda değil belirti olmadan gebe kalan çok
Merhaba öncelikle inşallah güzel haberler alırsınızBenimde 5.gün belirti bende de yok sadece gögüslerimde cok hassasiyet var ama çogu belirti olmadı diyor zaten o yzden umutsuzluğa kapılmak istemiyorm ben
Bence bunu tip fakültesi üreme sağlığı bölümünü bir arayıp sorun. Bilgilendirme yapıyorlar.Merhaba öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız
Rapor almak için neler gerekiyor , ne kadar zamanda aldınız raporu ve toplamda ne kadar masrafınız oldu. Çok soru sordum kusura bakmayın
Neden hep ağlamaklıyım bilmiyorum bu bekleme süreci beni çok yordu. Eğer olumlu sonuç alamazsam bi psikolojik destek almam gerekecek. Kendimi pek iyi hissetmiyorum
Ay kuzum çok sevindimBenim 6.gün 35 di ya canım 8.gün 150 çıktıama sen bekleee ben pişman oldum
Rabbim annelik mertebesini bizleride nasip etsin inşallahBenide yordu canım merak etme ama umudumuzu Kaybetmemeliyz elimizden bişide gelmiyor
Aynen öyle canım hiç bir şey gelmiyor elimizden şuanda çamaşır katlıyorum napimRabbim annelik mertebesini bizleride nasip etsin inşallaho kadar cok ağladım o kadar cok yalvardım ki rabbime elbet bizlerin yüzünü güldürecek her duam da rabbim sen annelik hasreti ile yanan tüm kadınların kucaklarını evlatlarıyla doldur diye dua ediyorum. Bugün değil ama elbet bir gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?