Eskişehir tüp bebek

Selammm sizdd amh düşüklüğü mü vardı ve hamilemisiniz benimde düşük amh ve suan transferimin 5. Günü bi belirtim yok insallah tutmuştur cok üzülüyorum
Benimde 5.gün belirti bende de yok sadece gögüslerimde cok hassasiyet var ama çogu belirti olmadı diyor zaten o yzden umutsuzluğa kapılmak istemiyorm ben

Benimde 5.gün belirti bende de yok sadece gögüslerimde cok hassasiyet var ama çogu belirti olmadı diyor zaten o yzden umutsuzluğa kapılmak istemiyorm ben
Ayyy ne bileyim 4 gün sulu bi akıntım oldu o güne kadar karnımda sislik vs vardı o beni biraz umutlandırıyordu. O sulu akıntımdan sonra ne şişlik kaldı ne bişey bu beni çok korkutuyor benimde gögüslerim acımasada çok gergin ve uçları kocaman

Benim de hiç belirtim yoktu , ya da ben anlamadım:) 5. Gün öğleden sonra dayanamayıp test yapmıştım yalnız:)

Kanda gebelik testi mi yaptın canım yoksa idrar testimi kaç cıktı 5 günlük degerin. Ve kacıncı gün embriyosuydu transfer oldugun

Benimde şişlik gitti ya anlamıyorum ama genelde hic belirti yok diyorlar oda umut veriyor sende umudunu kaybetme

Selammm sizdd amh düşüklüğü mü vardı ve hamilemisiniz benimde düşük amh ve suan transferimin 5. Günü bi belirtim yok insallah tutmuştur cok üzülüyorum
Belirti arama kendinde canım evet bende amh düşüklüğü vardı ve çikolata kisti var çöl şükür oldu hamile kaldım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah illa belirti olmak zorunda değil belirti olmadan gebe kalan çok

Amh düşüklüğün kaçtı senin hangi doktorda tüp bebek yaptırdın canım allahım banada nasip etsin seni tebrik ederim

Merhaba öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız
Rapor almak için neler gerekiyor , ne kadar zamanda aldınız raporu ve toplamda ne kadar masrafınız oldu. Çok soru sordum kusura bakmayın

Merhaba öncelikle inşallah güzel haberler alırsınız
Rapor almak için neler gerekiyor , ne kadar zamanda aldınız raporu ve toplamda ne kadar masrafınız oldu. Çok soru sordum kusura bakmayın
Bence bunu tip fakültesi üreme sağlığı bölümünü bir arayıp sorun. Bilgilendirme yapıyorlar.

Benide yordu canım merak etme ama umudumuzu Kaybetmemeliyz elimizden bişide gelmiyor
Rabbim annelik mertebesini bizleride nasip etsin inşallah o kadar cok ağladım o kadar cok yalvardım ki rabbime elbet bizlerin yüzünü güldürecek her duam da rabbim sen annelik hasreti ile yanan tüm kadınların kucaklarını evlatlarıyla doldur diye dua ediyorum. Bugün değil ama elbet bir gün..

Aynen öyle canım hiç bir şey gelmiyor elimizden şuanda çamaşır katlıyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…