Eskisi gibi olamayız diyen dost soğuk davranıyor?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Eskiden en yakın arkadaşımdı. Çok gururlu biridir bu ara. Kavga ettik, tam 3 yıldır konuşmuyorduk. Kendi bana çok haksızlıklar yaptı, ben ona. Barışma teklif ettim kabul etti. Ama eskisi gibi olamayız dedi. Şu an eskisi gibi değil hakikaten. Çok soğuk davranıyor. Mesafeli. Bambaşka biri sanki. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır sizce, yapabileceğim bişeyler. Bu ara bu arkadaş kız. Yani eski sevgili olayı değil. Ama en en yakın arkadaşımdı, en yakın dostum. Fikirleriniz benim için çok değerli.

Canından bezdirmişsiniz demekki,tamamen ölmüşsünüz gibi dayanıyor.
İyi yapmış resmi davranışıyla,bende bir insanı kim olursa olsun hayatımdan çıkardıysam bitmiştir.
Muhakkak o raddeye kadar fazlasıyla sabredip tahammül edilmiştir.

Karakteri ile alakalı olmakla birlikte zor... Şahsen ben de 10 yıllık arkadaşım da olsa bana ters gelen birşeyi olduğu zaman soğuyorum. Davranışlar değiştirilebilir ama hisler asla... Normal konuşmama devam etsem de eskisi gibi olamıyorum hiç, tabii yapı meselesi; kimi de birşey yokmuş gibi devam eder.

Siz yine iyi niyetli, pozitif yaklaşmaya çalışın; baktınız değişen birşey yok, siz de yakın arkadaşınıza değil de normal bir arkadaşınıza davrandığınız gibi davranın.

Yapabileceğiniz tek şey zamana bırakmak. Zaten ilk adımı atmışsınız, arkadaş olmak istiyorsa sonraki adım bırakın ondan gelsin. 3 yılda insanlar çok değişebilir. Yani 3 yıl önce çok sıkı arkadaş olduğunuz insan, şuan karşınızda olandan çok farklı olabilir ve zamanla bunu anladıkça, siz de onunla eskisi gibi olmak istemeyebilirsiniz. Ya da tam tersi olur. Bunu da zaman gösterir. Çok üstüne düşüp, eskisi gibi olalım diye ısrarcı olmayın. Bu da durduk yere kendini nimetten saymasına sebep olabilir.

Canından bezdirmişsiniz demekki,tamamen ölmüşsünüz gibi dayanıyor.
İyi yapmış resmi davranışıyla,bende bir insanı kim olursa olsun hayatımdan çıkardıysam bitmiştir.
Muhakkak o raddeye kadar fazlasıyla sabredip tahammül edilmiştir.
Öyle değil ama. Karşılıklı birbirimize bişiler yaptık ve küstük. Sonra başka bişiler olmadı konuşmadık.

Ne yapabilirsiniz ki? O soğuk davranmak istiyor, eskisi gibi olmak istemiyor. Bekleyin eğer istiyorsanız.

Öyle değil ama. Karşılıklı birbirimize bişiler yaptık ve küstük. Sonra başka bişiler olmadı konuşmadık.
istemiyor demekki,resmide olsa madem konuşacak kadar yakınlık göstermiş bununla yetinin.
Hiçbir fırtına dal kırmadan bırakmaz,bir yılan hikayesi vardır misal.
Sende bu evlat acısı,bende bu kuyruk acısı olduktan sonra,biz tekrar dost olamayız der yılan hikaye.
Kendinize başka samimi olacağınız kişiler bulun artık

Arkadaşınız benim gibi biri demekki bende biri bitmişse bitmiştir daha ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmam.sizde artık yolunuza gidin demekki zamanında size çok kırılmış dürüstce eskisi gibi olmaz demiş artık üstelemek sizin kendi değerinizi düşürür.hayatda tek o kalmadı ya gidin başka arkadaş bulun.

Eskiden en yakın arkadaşımdı. Çok gururlu biridir bu ara. Kavga ettik, tam 3 yıldır konuşmuyorduk. Kendi bana çok haksızlıklar yaptı, ben ona. Barışma teklif ettim kabul etti. Ama eskisi gibi olamayız dedi. Şu an eskisi gibi değil hakikaten. Çok soğuk davranıyor. Mesafeli. Bambaşka biri sanki. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır sizce, yapabileceğim bişeyler. Bu ara bu arkadaş kız. Yani eski sevgili olayı değil. Ama en en yakın arkadaşımdı, en yakın dostum. Fikirleriniz benim için çok değerli.
Üç yıldır konuşmuyormuşsunuz,bayagı bildiğimiz 36 ay. O kadar zamandan sonra ne bekliyordunuz ki,ben hiç barışmazdım heralde kinden düşmanlıktan değil kafa yormazdım,akışına bırakın bişe yapamazsınız zaten

Git sarıl kanki bir hata yaptım ama seni çok özlüyorum benim gerçek dostum sensin ne olur eskisi gibi bacı kardeş olalım de zamanla eskisi gibi olursunuz. Kız kırıldıysa hemen eskisi gibi olamazsınız zaten biraz zaman

Ben 10 yıllık arkadaşımı silkeleyip attım onu yaparken de çok üzüldüm
Eminim o da çok üzülmüştür ama yapacak bişey yok zamanla belki düzelir

çok sevdiğim arkadaşım bana kazık attı. kaç yıllık arkadaşımdı. bitti bir daha görüşmedim. sonra mesaj attı sensiz olmuyor diye 1 sene sonra. ama bende eskisi olamadım. içimden gelmedi. o da anladı zaten geri çekildi. eskisi gibi olmayı bekleme

Karakteri ile alakalı olmakla birlikte zor... Şahsen ben de 10 yıllık arkadaşım da olsa bana ters gelen birşeyi olduğu zaman soğuyorum. Davranışlar değiştirilebilir ama hisler asla... Normal konuşmama devam etsem de eskisi gibi olamıyorum hiç, tabii yapı meselesi; kimi de birşey yokmuş gibi devam eder.

Siz yine iyi niyetli, pozitif yaklaşmaya çalışın; baktınız değişen birşey yok, siz de yakın arkadaşınıza değil de normal bir arkadaşınıza davrandığınız gibi davranın.
Benden soğuduğunun farkındayım. Sadece bu konuda birşeyler yapabilir miyim onu merak ediyorum. Yoksa hiç oluru yok ku?

Ne yapabilirsiniz ki? O soğuk davranmak istiyor, eskisi gibi olmak istemiyor. Bekleyin eğer istiyorsanız.
Hiç barışmayabilirdi de. Buna mecbur değildi. Gerçi barışırken eskisi gibi olmaz dedi ama yine de yapabileceğim birşey var mıdır bilmiyorum.

Back
X