• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi gibi olamayız diyen dost soğuk davranıyor?

Oldum evet bir kere başıma geldi. Sonra arkadaşlığım devam etti bir süre; yaklaşık 5 6 ay ancak affetsem dahi herşey batmaya başladı, sonra bir olayda tamamen kestik. Şu an gayet mutluyum hatta uzun bir süre görüşmeyi düşünmüyorum.

Görüşür müyüm, bilmiyorum; zaman gösterir ama eminim ki bu süreçte bana çok sıcak davransa üstüme düşse daha çok soğurum.

Tabii ki bu benim karakterim :KK76:

Valla yapacak fazla birsey yok.
Sen adimini atmissin birseyleri duzeltmek adina
Bundan sonra o sana nasil davranirsa sen de oyle davran.
Ne fazla ilgili ne fazla ilgisiz.
En iyisi boyle

Yok tatlım yaa,birşeyler bittiyse bitmiştir,açık açık da söylemiş zaten..önüne bak lütfen..
Anladım arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Dediğinizi yapıcam ne çok ilgili ne çok ilgisiz. Zaten tek iken daha rahat davranıyor. Birilerinin yanında çok soğuk ve mesafeli. Belki de başkalarına benim hakkımda kötü şeyler sölemiştir ondan barışmış olduğumuzu başkalarının anlaması onu zorluyordur. Ya da gurur yapıyordur. Yalnız şöyle bir şey de var. Bizim çalışma odamızla onunki farklı. Küs olduğumuz günden beri hiç gelmemişti bu odaya. Bugün ilk defa çıkışta kapıyı açtı bir baktı sonra kapattı. Bundan bir anlam çıkarmalı mıyım sizc yoksa öylesine mi denk gelmiştir.

Cok yakin arkadasim varDI. O kadar haksizlik yapti ki bana, baristik ama ona hislerim cok degismis. Konusuyorum ama asla gozlerine bakamiyorum, işe gelmiyor farketmiyorum bile. Kendimi zorlasam da olmuyor. O yaptiklarina cok pisman biliyorum ama olmuyor gercekten. Arkadasiniz da cok kirilmis demek ki.

Cok yakin arkadasim varDI. O kadar haksizlik yapti ki bana, baristik ama ona hislerim cok degismis. Konusuyorum ama asla gozlerine bakamiyorum, işe gelmiyor farketmiyorum bile. Kendimi zorlasam da olmuyor. O yaptiklarina cok pisman biliyorum ama olmuyor gercekten. Arkadasiniz da cok kirilmis demek ki.
ASLInda ben de çok kırıldım ama ona olan sevgimden dolayı bazı şeyleri unutmaya çalışıyorum. Onun da bana yaptıkları çok ağırdı. Ben bunları silmeye hazırım.

Benim de ona karşı hislerim farklı. Aslında ben de eskisine göre farklı bir insanım. Zaten eskisi gibi olamaycağımızı yorumlardan anladım. Ama en azından şu soğukluk geçseydi bari.

Merhaba arkadaşlar. Bugün bizim arkadaşlardan biri geldi ve tabi barıştığımızı bilmeyen bir arkadaş. Ya filan şu aralar çok keyifli filan diye anlattı. Ben burdan barışmaktan onun da mutlu olduğunu çıkardım. Zaten dün ilk defa odamıza gelmişti. Ne dersiniz arkadaşlar. Doğru yolda mıyım? Dediğiniz gibi onu hiç sıkıştırmadım. Bugün hiç yanına gitmedim. Yavaş yavaş.

Gerçek sevgiyse ne olursa olsun yeniden başlar. Fakat asla eskisi gibi olmaz, imkansız. En ufak hatada daha hırsla biter. Bende yakın arkadaşlığımı bitirdim adımda attım ama bazen bitmesi gerekir hayat yorar yaşananlar yıpratır. Kimseye böylesine bağlanmayın. Bırakın geliyorsa kendi gelsin gelmiyorsa gerçek dost olamamıştır. Nitekim gelmemişte. Ben olsam adım attığım kişi bana gelmiyorsa daha çok soğurum.

Gerçek sevgiyse ne olursa olsun yeniden başlar. Fakat asla eskisi gibi olmaz, imkansız. En ufak hatada daha hırsla biter. Bende yakın arkadaşlığımı bitirdim adımda attım ama bazen bitmesi gerekir hayat yorar yaşananlar yıpratır. Kimseye böylesine bağlanmayın. Bırakın geliyorsa kendi gelsin gelmiyorsa gerçek dost olamamıştır. Nitekim gelmemişte. Ben olsam adım attığım kişi bana gelmiyorsa daha çok soğurum.
İşte onun aklına göre barışma teklifimi kanul etmesi bir adım. O kadar ama. Ben hep yanına gitmeliyim bence o öyle düşünüyor. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Eskiden en yakın arkadaşımdı. Çok gururlu biridir bu ara. Kavga ettik, tam 3 yıldır konuşmuyorduk. Kendi bana çok haksızlıklar yaptı, ben ona. Barışma teklif ettim kabul etti. Ama eskisi gibi olamayız dedi. Şu an eskisi gibi değil hakikaten. Çok soğuk davranıyor. Mesafeli. Bambaşka biri sanki. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır sizce, yapabileceğim bişeyler. Bu ara bu arkadaş kız. Yani eski sevgili olayı değil. Ama en en yakın arkadaşımdı, en yakın dostum. Fikirleriniz benim için çok değerli.
oda size haksizliklar yaptis yani hata iki tarafinda siz nicin barisma talep ettiniz bu arada bunu sormamin nedeni su anki davranisina gore sizi haksiz buluyor soguk davraniyor ben olsam hic takmam keyfin bilir der gecerim unutmayin hic kimse kendinizden daha degerli degil kesinlikle arayip sormayin sonucta siz erdemli davranip barismak istemisdiniz kendi tercihi bosverin

Ne sebepten olursa olsun insanın ici bir kez soguyunca bir daha eskisi gibi olmuyor. Biz de cok yakin oldugum bir arkadasimla küsmüştük. Sonra o adim attı baristik. Ben de karsilik verdim aslinda eskisi gibi olmak istedim ama olamadim. Kendimi cektim ister istemez. Arkadasiniz ya burnunuzu surtmek istiyor ya da sahiden bnm oldugi gibi ici sogumus. Her iki durumda da ustune gitmek pek de bir ise yaramayacaktir

oda size haksizliklar yaptis yani hata iki tarafinda siz nicin barisma talep ettiniz bu arada bunu sormamin nedeni su anki davranisina gore sizi haksiz buluyor soguk davraniyor ben olsam hic takmam keyfin bilir der gecerim unutmayin hic kimse kendinizden daha degerli degil kesinlikle arayip sormayin sonucta siz erdemli davranip barismak istemisdiniz kendi tercihi bosverin

Siz sicak davrandıkca üsteledikce daha soğuk davranır. Kendi haline bırakın. O nasıl soğuksa siz de aynı mesafede olun.

Ne sebepten olursa olsun insanın ici bir kez soguyunca bir daha eskisi gibi olmuyor. Biz de cok yakin oldugum bir arkadasimla küsmüştük. Sonra o adim attı baristik. Ben de karsilik verdim aslinda eskisi gibi olmak istedim ama olamadim. Kendimi cektim ister istemez. Arkadasiniz ya burnunuzu surtmek istiyor ya da sahiden bnm oldugi gibi ici sogumus. Her iki durumda da ustune gitmek pek de bir ise yaramayacaktir
yok kesinlikle üstelemiyorum. Gördükçe selam veriyorum sadece. Ben de belki de eskisi gibi olmak istiyorum ama olamicam. Bilmiyorum

yok kesinlikle üstelemiyorum. Gördükçe selam veriyorum sadece. Ben de belki de eskisi gibi olmak istiyorum ama olamicam. Bilmiyorum
Hatalar karşılıklı ama çaba vermesi gereken siz neden? Siz kendinize yakıştırıyor musunuz adım yokken suölu gibi peşinden koşmayı. O neden adım atmamıs?

Back
X