• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi gibi olamayız diyen dost soğuk davranıyor?

Eskisi gibi olmak isteniyorsa bence sizde üstelemeyin .
Ne kadar kovalarsanız o kadsr kaçıyor insanlar
Çok sıkmıyorum zaten. Ama gördüğüm zaman samimi davranıyorum. Yalnız şöyle yalnızken daha samimi davranıyor, ama başkalarının yanında daha soğuk ve mesafeli.

çok sevdiğim arkadaşım bana kazık attı. kaç yıllık arkadaşımdı. bitti bir daha görüşmedim. sonra mesaj attı sensiz olmuyor diye 1 sene sonra. ama bende eskisi olamadım. içimden gelmedi. o da anladı zaten geri çekildi. eskisi gibi olmayı bekleme
Anladım hiç uğraşmayayım yani.

Benden soğuduğunun farkındayım. Sadece bu konuda birşeyler yapabilir miyim onu merak ediyorum. Yoksa hiç oluru yok ku?
Karşılıklı yapılanlara göre değişir. Başıma da çok gelmiştir ancak şunu söyleyebilirim ki; ben de bazı arkadaşlarıma seni artık yakın arkadaşım olarak görmüyorum, hiçbir beklentim yok, sen de beklentilerini düşür demişimdir.

Bunu söylediğim arkadaşlarımla da ya koptum ya da asla eskisi gibi yakın arkadaş değil; sadece çay, kahve arkadaşı olarak kaldım.

ya beni istemeyeni ben hiç istemem..neden bu kadar ısrarcı oluyorsun ki...
Israrcı olmak değil ki bu. Eski bir dosta duyulan sevgi ve özlem. Zorlama yapmıyorum zaten. Sıkıştırmıyorum kimseyi. Sadece yapabileceğim birşey var mı merak ediyorum.

hiç üstüne gitmeyin.
emin olun gittikçe ters tepecektir.aynı mesafede yaklaşın.
hatalar karsilikliysa bu kadar çabaya değmez.
eskisi gibi olmamaniz iki taraf içinde daha iyidir belki.

P
Karşılıklı yapılanlara göre değişir. Başıma da çok gelmiştir ancak şunu söyleyebilirim ki; ben de bazı arkadaşlarıma seni artık yakın arkadaşım olarak görmüyorum, hiçbir beklentim yok, sen de beklentilerini düşür demişimdir.

Bunu söylediğim arkadaşlarımla da ya koptum ya da asla eskisi gibi yakın arkadaş değil; sadece çay, kahve arkadaşı olarak kaldım.
peki hiç böyle dediğiniz bir arkadaşınızla eskisi gibi olmasa da yine samimi oldunuz mu?

hiç üstüne gitmeyin.
emin olun gittikçe ters tepecektir.aynı mesafede yaklaşın.
hatalar karsilikliysa bu kadar çabaya değmez.
eskisi gibi olmamaniz iki taraf içinde daha iyidir belki.
Üstüne gitmiyorum. Gördükçe selam veriyorum. Ama samimibir şekilde, yani yemek yiyoruz sen de gel. Böyle davet gibi. Yalnız şu kafama takıldı. Başkaları varken çok soğuk mesafeli davranıyor. Yalnız kaldığımızda daha rahat. Kimse bilmiyor barıştığımızı ondan olabilir mi?

Yalnız şu kafama takıldı. Başkaları varken çok soğuk mesafeli davranıyor. Yalnız kaldığımızda daha rahat. Kimse bilmiyor barıştığımızı ondan olabilir mi?

Üstüne gitmiyorum. Gördükçe selam veriyorum. Ama samimibir şekilde, yani yemek yiyoruz sen de gel. Böyle davet gibi. Yalnız şu kafama takıldı. Başkaları varken çok soğuk mesafeli davranıyor. Yalnız kaldığımızda daha rahat. Kimse bilmiyor barıştığımızı ondan olabilir mi?
muhtemelen diğerleri arasında yaşanılan problemler hakkında laflar dönüyordur.
oda orada tepkisini koyuyordur.
sonra sizi tek görünce yumusuyordur.
neticede bir geçmişiniz ve baginiz var.içten içe özluyordur arkadasliginizi.
ama eskisi gibi olmaktan da korkuyordur.
tek basineyken duygularına
başkalarının yaşındayken gururuna yeniliyor olabilir:)

muhtemelen diğerleri arasında yaşanılan problemler hakkında laflar dönüyordur.
oda orada tepkisini koyuyordur.
sonra sizi tek görünce yumusuyordur.
neticede bir geçmişiniz ve baginiz var.içten içe özluyordur arkadasliginizi.
ama eskisi gibi olmaktan da korkuyordur.
tek basineyken duygularına
başkalarının yaşındayken gururuna yeniliyor olabilir:)
Çok güzel bir yorum gerçekten. Muhtemelen dediğiniz gibi. Zaten kimse bilmiyor. Bem mesaj attım hadi barışalım diye. Öyle barıştık. Koridorda denk geldiğimizde daha içten, sıcak davranıyor. Ama başkaları varken araya resmiyet koyuyor.

Çok güzel bir yorum gerçekten. Muhtemelen dediğiniz gibi. Zaten kimse bilmiyor. Bem mesaj attım hadi barışalım diye. Öyle barıştık. Koridorda denk geldiğimizde daha içten, sıcak davranıyor. Ama başkaları varken araya resmiyet koyuyor.
umarım zamanla samimiyetinizi geri kazanırsınız .:))❤

P
peki hiç böyle dediğiniz bir arkadaşınızla eskisi gibi olmasa da yine samimi oldunuz mu?
Oldum evet bir kere başıma geldi. Sonra arkadaşlığım devam etti bir süre; yaklaşık 5 6 ay ancak affetsem dahi herşey batmaya başladı, sonra bir olayda tamamen kestik. Şu an gayet mutluyum hatta uzun bir süre görüşmeyi düşünmüyorum.

Görüşür müyüm, bilmiyorum; zaman gösterir ama eminim ki bu süreçte bana çok sıcak davransa üstüme düşse daha çok soğurum.

Tabii ki bu benim karakterim :KK76:

Israr gibi değil arkadaşlar. Sadece özlem ve sevgi. Barışalı 10 gün oldu ama sürekli onun peşinde koşmuyorum yani. Sadece böyle bir durumda nasıl davranmak gerekir fikirlerinizi öğrenmek istedim.
Valla yapacak fazla birsey yok.
Sen adimini atmissin birseyleri duzeltmek adina
Bundan sonra o sana nasil davranirsa sen de oyle davran.
Ne fazla ilgili ne fazla ilgisiz.
En iyisi boyle

Back
X