Eşkiyalar tarafından Saldırıya uğradık Doğum günüm ve bayram Kabus oldu

yapılan cehalete bısey demıyorum.
tabıkı rahatsız oldukları zaman linc etmelerı gerekmezdı ne hakla yanı?
ama sız ne sıkayetcı oldunuz ne tasınmaya yanasıyorsunuz.
havai fişekten rahatsız olan gelır uyarır kıbarca rahatsız olduk dıye oldurmeye teşebbus var
sız hamıle olabılırdınız daha buyuk zararlar alabılırdınız?
ve hala sıkayet yok bı eylem yok..
ha sıkayet etsenızde adalet ne kadar demokratık ısler tartısılır kımse ınkar edemez bu ulkede
cocuk oldurenlerı beslıyoruz...

bunca senedır bu yobazlıkla yasamıs ınsanları degıstırebılecegnızı mı sanıyorsunuz acaba:?
aılenız gerı kalan yıllarınıda orada gecıreceklerse sızde onların cahıllıgıne gore hareket edeceksınız demektır.
dıkkatlı korkuyla yasayacaksınız.
sızın baska alternatıf gelıyor mu aklınıza?
sıze uyun huzursuz oldugunuz yerede yasamak cok anlamsız.
o evın emeklerle yapılması canınızdan kıymetlımı?

tamam bende hukuğun bu şekilde işlemesine karşıyım ve bunun bilincindeyim ama o birşey yapmazsa biz yapmazsak ne olacak böyle hiç olmazsa biz yapacağımız yaptık deriz. Ağır darp var, haneye tecavüz var. Ailesi çıksın oradan bir süre kızının yanında kalsın sonra kiraya çıksın evi de satsın nereden bulacaklar zaten kızı şehir dışında oturuyor. Benim anlamadığım evi bile yakarlar felan diyor o zaman nasıl ailesi oradayken rahat edebiliyor. Ev nedir ki ya can gittikten sonra ne kıymeti var. Yeni bir çevreye alışılır bu ölümden daha mı kötü. Allah korusun ama birşey olsa ha dediğine nasıl yetişecek. Evden hiç çıkmadan yaşamak daha mı iyi. O zaman ne anlamı kalıyor babasının o evi sevmesinin.

şimdi,

ailece aile dostlarınızla oturuyordunuz, yetmedi, eşiniz arkadaşlarını topladı getirdi, topla topla 10 kişi mi ettiniz? ilginç..

konu sahibi ve yakınları gercekten suçlu olduğunu varsayalım... bumudur yani kazmalarla küreklerle dövmeye gelmekmidir doğrusu madem ordakiler rahatsız olduysa onlar şikayet etseydi rahatsızlıklarını herkes haklı da dayak yiyenler mi suçlu arkadaşlar. kız bişey anlatmış deyim yerindeyse" öküz altında buzağı arıyorsunuz" bazılarınız tek tek her kelimeye takılmışsınız resmen. belki bi yakını hayatını bile kaybedebilirdi bu kadar acımasızlık neden anlamıyorum. (bu arada diğer yazımda onlar türk olamaz derken sınıra yakınsanız eğer bulgaristanda türklere yapılanları izliyoruz televizyonda haberlerde hani öyle birilerimi acaba die türk mü dedim bunuda belirtiyim çünkü bazı arkadaşlar ırkçılık gibi nitelendirmiş.)

öncelikle geçmiş olsun...feci bir olay ama bunca yıldır orada yaşıyormuşsunuz daha önce böyle bir şey yaşamadınız mı?? yani bahsettiğiniz kişiler sonradan mı "hayvanlaştı" sizin tabirinizle...onu anlamadım? sadece olay havai fişek mi??
eğer baştan beri bu tutumlarından rahatsızsanız bu darp etmeye kadar gittiyse şikayet de etmeyecekseniz orada neyi bekliyceksiniz
Allah korusun ölmeyi mi? ev,para,bahçe bir yere kadar can her şeyden önce gelir .

bence bu insanlar sizin aileden gıcık oluyorlardır,hepsi bahane havai fişek felan..ne bileyim durumları iyi olmadığından belkide kıskanıyorlar çekemiyorlar...bence korku içinde yaşam geçmez insanın uykuları dahi gelmez.bu yaşamak değil..ancak orayı terketmek son çare....ailen içinde çok üzücü...

Canım ben öylelerini çok duydum hatta gördüm onlara bir şey işlemiyo değil kendi canlarının çcuklarının canlarının bile kıymeti yok, Allah tan bile korkmuyolar daha ne olsun. Zaten polisinde devletin de bir şey yaptığı yok. Sen böyle diyosunda insanın başına gelince her ihtimali düşünüyo yarın ne yapcam bugün başıma ne gelecek diye. O nedenle aekadaşında babasının da duygularını anlayabiliyorum. İaalah o pislikler cezasını bulur.

şimdi,

ailece aile dostlarınızla oturuyordunuz, yetmedi, eşiniz arkadaşlarını topladı getirdi, topla topla 10 kişi mi ettiniz? ilginç..

okadar olayin icinde sende mathematik sayisi yaptin ? son zamanlardaki yorumlariniz cok iticiiii biraz kafanizi dinleyin öyle yorum yapin,hep konu sahiblerini suclamakla geciyor yorumlariniz

şimdi,

misafirlerimiz olaya girmedi cnmcım bende biliyorum ne yazdığımızı tekrar tekrar okuyarak yazdım zaten eşimde arkadaşları hiçbirşeye müdahale etmediği içinde üzülmüştü
ama onlarda haklı biryerde yabancılar bilmiyorlar saldırı sadece bize yönelikti ve ben kuzenim annemde uzak duramadığımızdan olaya girdik ama içeride yengemde annemin arkadaşlarıda vardı onlarda jandarma arıyorlardı biryandan
anlatabildimmi 10 kişi içinde ben annem kuzenim kuzenimin kocası babam abilerim eşim ve kardeşi bunlar dayak yedi sadece anlatabiliyormuyum
ben bu forumda editörlükte yaptım aylarca onlarcada çok çok çok samimi arkadaşım var dışarıdada görüştüğüm
herkes benim buraya uyduruk yalan konu açmayacağımı bilir inanmayanlara fotoğrfta yükledim görmemişsin belli

lütfen canı sıkılıpta kavga arayanlar yazmasın buraya birşey
ben beni mahkemede gibi yargılayın diye konu açmadm ben beni anlayan arkadaşlar destek olur moralim düzelir diye açtım

Son düzenleme:
İlkşah canım sen değil resmini kendini buraya yapıştırsan nafile anlamayan anlamıyor canım

neden şikayet etmediğinizi anlayamıyorum.öncelikle haneye tecavüz,sonra darp var ve onlar suçlu.şikayet etmeyince daha da azmayacakları ne malum.ne yaparsak yapalım sesleri çıkmıyor nasılsa diye düşünüp daha tehlikeli olabilişrler.ailenizi orada bırakıp nasıl içiniz rahat ediyor.allah korusun bir baskın daha yapmayacakları ne malum

okadar olayin icinde sende mathematik sayisi yaptin ? son zamanlardaki yorumlariniz cok iticiiii biraz kafanizi dinleyin öyle yorum yapin,hep konu sahiblerini suclamakla geciyor yorumlariniz

Aynen ya.. sırf bazı bayanlar konuşmak ve muhalefet olmak için yorum yapıyorlar
Hatta neredeyse o cahilleri haklı çıkartacaklar
Acınacak haldeyiz
Ben hala olayın yargıya intikal etmemesinden yanayım
Asla şikayetçi olmayın
Çünkü ; neyse yazacaklarım siyasete girer ve konu benim yüzümden kapansın istemiyorum
Ama şikayetçi olursanız işler daha sarpa sarar bundan eminim..

tabi şikayetçi olmamak gerek.
adalet, güvenlik güçleri zaten neden var ki?
herkes kendi adaletini kendisi yaratmalı..
olmadı korkup sinip pusmalı.
inanamıyorum gerçekten inanamıyorum.

ondan sonra başımıza bir dert geldiğinde
"takdir-i ilahi" veya " kader" der boynumuzu bükeriz.

Son düzenleme:

siz darp edilirken, misafirleriniz keyif mi çattı içerde?

aile dostlarınız, eşinizin arkadaşları..

siz linç ediliyorsunuz, hayattaki en yakınlarınız içeride olaya müdahil olmayacak kadar vicdansız bir şekilde oturuyor..

hmm. peki.

Siz hiç haberleri izlemiyorsunuz galiba
İzleseydiniz böyle boş boş konuşmazdınız zatende
Bakın izleyin haberleri birazda gazete okuyun anlıyacaksınız ne demek istediğimi
Hak hukuk bu ülkede yok bunu aklınıza sokun
Ben takdiri ilahi demem başıma birşey geldiğinde
Ama Hukuka da güvenmiyorum
En basit bir örnek verecem size 23 kişi 16 yaşında bir kızın tecavüzü
Sonra Kocası tarafından boşanmak istedi diye öldürülen kadınlar
Ve bunların hepside Hukuka sığınmışlardı
Ama ne oldu söyleyin bana ?
Kimse o zaman takdiri ilahi demedi .. Neyse ya konu başka yere kayıyor
Lütfen boş konuşmak yerine biraz gazete tv izleyin lütfen..
Ki ben sadece sosyal medyadan bilmiyorum bunları ne yazıkki
Susuyorum , buyrun bu yazdıklarımdan sonra cevap verin , bir cevap varsa tabikide..

Son düzenleme:

ben size hiç bir şey söylemiyorum.
sizin haddiniz değil benim ne okuyup ne okumadığıma karar vermek...
demek bu ülkede böyle şeyler var öyle mi?
ben bilmiyordum üzgünüm.
benim hayatım kadınlarkulubu çerçevesinde geçiyor.
ne gazete bilirim ne TV ne de sosyal medya....

doğru siz bana haddimi bildirdiniz tşkler
ben bir daha BOŞ BOŞ konuşmam sizi okur biraz birşeyler öğrenirim.
saolun....

Bu ülkede hak da var hukuk da...
Her meslekte vardır çürük elmalar, ancak 2 çürük elma için nasıl 1 kasa meyve çöpe atılamazsa;
2-3 yanlış karar yüzünden adaletten de vazgeçilemez...

Bu ülkede herşey mükemmel olmayabilir, ancak yineliyorum ki;
Adalete ve güvenlik güçlerine güvenmek zorundayız.
Burası Muz Cumhuriyeti değil!
Burası Dingo'nun Ahırı da değil!!!
Aklına esen, içinden geldiği gibi davranamaz, adaletini kendisi de yaratamaz.

Not: Büyük harfle yazdıklarımı küçük harfe çevirdim.

Son düzenleme:
Ben söyleyeceğim herşeyi söyledim
Sizinle muhatap olmıyacağım
Düşüncelerimi değiştiremem
Kimsenin düşüncelerinide
Ama bazı değişmeyen gerçekler vardır
Oturup burda yazamıyacam uzun uzun
Hem kimseye haddini bildirmek değil niyetim
Yada birilerine siz şöylesiniz gibi itamlarım yok
Buyrun istediğiniz kadar konuşabilirsiniz..

İkili tartışmalara girmek yasaktır ve uyarı sebebidir arkadaşlar.
Lütfen tartışma ortamı yaratmadan ve büyük harfler kullanmadan(büyük harf bağırmak anlamına gelmektedir ve forum kurallarımıza aykırıdır
)paylaşıma devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…