bu arada eviniz bahçeside olsa havai fişek atabilmek için izin gerekli belirli yerlerden ki siz bu izinleri almadıysanız zaten darp edilsenizde siz de suç işlemiş konumundasınız ayrıca gecenin 12 sinde atılan havai fişeklerde o sessizlikte herkesi rahatsız eder...yani sizde karşınızdakilere çok saygılı değilsiniz bence...
en azından gündüz gidip onlara bu gece böyle durum planladık sizde izin verirseniz deseydi babanız yada eşiniz inanın onlarda bunu yapamazlardı...ama sizlerde anladığım kadar ile onları orda yok gibi görerek hareket ediyorsunuz ve bu da karşınızdakini kışkırtıyor olabilir...
ooo görüntü çok fena olmuştur
şaka bi yana feci bir olay yaşamışsın, çok geçmiş olsun
Siz iyimisiniz ya ? öyle birşey yapana insan denmiyecekti heralde
Birde sizin gibi insancıklar var dimi ne yazıkki , sizinkide sözlü şiddet gibi birşey.. Yazık çok yazık..
Çok geçmiş olsun , okuyunca sanki herşeyi kendim yaşıyormuş gibi oldum
Bencede şikayetçi olmamınız en iyisi olmuş , Çünkü bunları yapma cesareti olanlar ceza almaktanmı korkacaklar
Hem ne kadar ceza alacaklarki , belkide serbest bile bırakılacaklardı ifadeleri alındıktan sonra
Baksanıza hastaneye bile gidip orayıda karıştırmışlar
Yani adamlarda korku yok, sizi koruyacak ne yazıkki kimsede yok.
En iyisi can güvenliğiniz için o yerde artık yaşamamak..
bu nasıl bir dildir ya cahil,pislik,hayvan??insanları nasıl bu kadar küçük görüyorsunuz?madem orada yaşayan halkla aranızda böyle bir uçurum var orada ne işiniz var kardeşim oraya yerleşmeden önce ev yapmadan önce hiçmi bakmadınız çevreye bu insanlar ne yer ne içer buarada siz nişantaşında yapacağınız ortamı küçük bir köyde yapmaya çalışırsanız tabiki mahalle baskısı görürsünüz bu türkiye nin en batısındada böyledir en doğusundada bunu önceden düşünemediyseniz siz onlardan daha cahilsiniz..bu kullandığınız dilden dolayı hiç üzülmedim size açıkçası
bu arada eviniz bahçeside olsa havai fişek atabilmek için izin gerekli belirli yerlerden ki siz bu izinleri almadıysanız zaten darp edilsenizde siz de suç işlemiş konumundasınız ayrıca gecenin 12 sinde atılan havai fişeklerde o sessizlikte herkesi rahatsız eder...yani sizde karşınızdakilere çok saygılı değilsiniz bence...
en azından gündüz gidip onlara bu gece böyle durum planladık sizde izin verirseniz deseydi babanız yada eşiniz inanın onlarda bunu yapamazlardı...ama sizlerde anladığım kadar ile onları orda yok gibi görerek hareket ediyorsunuz ve bu da karşınızdakini kışkırtıyor olabilir...
Daha önceki sayfalarda da yazdım yine yazıyorum. Kesinlikle şikayetçi olmalıydınız. Madem bilgili, görgülü insanlarsınız neden yanına baırakıyorsunuz. Yazmışlar bir yerde işte ne kadar ceza alacakta, diğer akrabaları bu sefer musallat olur da bilmem ne. Kardeşim bu ülkede hukuk var. Adalet demiş arkadaş herkes suç işlesin biz mi suçlu olalım demiş ee o zaman hakkınızı arayacaksınız. Ailenizi alırdınız, bir süre sizde kalırlardı bu arada da evi satışa çıkarırdınız, ailenizde bu sürede kiraya çıkardı daha merkez bir yerde. Sizde orada doğup büyümüşsünüz bu insanlar yeni mi peyda oldular. Size saldırmışlar peki orada evi olan başka insanlar nasıl yaşıyorlar, barınıyorlar orada. Onlara birşey yapmıyorlar mı.. Onlar nasıl huzur içindde oturuyorlar. Bir tek o insanlarla senin ailen mi var koca yerde. Kimse bu olaylara şahit olmadı mı. Bence başka husumetler var ailenizle, o kişiler arasında ben öyle düşünüyorum. Ne ev ne birşey candna değerli değildir yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?