- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Biliyorim çok üzülüyorum ama elimde değil bende böyle bi duruma düşeceğimi bilemezdim içimden çıksın diye dua ediyorim ama olmuyoKınamayacağım, kınamayacağım, kınamayacağım...
Diyeceğim tek şey yanınızdaki kişi bunu haketmiyor.
Boşanmayı düşünüyor musun , böyle bir hayat herkese zor.Biliyorim çok üzülüyorum ama elimde değil bende böyle bi duruma düşeceğimi bilemezdim içimden çıksın diye dua ediyorim ama olmuyo
Hayır dusumsemde bir şey degismeyecek ki o da nişanlanmış ve çok mutlu gözüküyorBoşanmayı düşünüyor musun , böyle bir hayat herkese zor.
Nasıl yani ulaşamadığım için mi böyle hissediyorum sizceÇıkamazsınız eski eşinize dönseniz sonra arayacaksınız
Çünkü tatmin olmuyorsunuz
Evet malesefNasıl yani ulaşamadığım için mi böyle hissediyorum sizce
Bunu anlasam keşke vicdanım hiç rahat değil o kadar üzgünüm ki keşke böyle olmasaydiEvet malesef
Bu soruyu evlenirken sormalıydınız kendinize.Sonra biriyle evlendim neden evlendim bilmiyorum
E boşanın o zaman yazık adamaBunu anlasam keşke vicdanım hiç rahat değil o kadar üzgünüm ki keşke böyle olmasaydi
Haa yani o kişi okeylese yanındakini bırakıp gideceksin. Bu işi anca Müge anlı çözer bacım. Beni aşar.Hayır dusumsemde bir şey degismeyecek ki o da nişanlanmış ve çok mutlu gözüküyor
O kadar haklısınız ki hatayı orda yaptım zaten ona dönmemek için evlendimKeşke içinizden atamadan ve ya kafanızda tamamen bitirmeden gidip evlenmeseydiniz. Şuan eşinizin de hakkına girmemiş olurdunuz.
Tabikidr öyle bir şey yapmayacağım yani ben boşanmış olsamda bir şey değişmeyecekHaa yani o kişi okeylese yanındakini bırakıp gideceksin. Bu işi anca Müge anlı çözer bacım. Beni aşar.
Boşanın,kimse böyle bir şeyi hak etmiyor.Biliyorim çok üzülüyorum ama elimde değil bende böyle bi duruma düşeceğimi bilemezdim içimden çıksın diye dua ediyorim ama olmuyo
2 yaşında bi çocuğum var böyle bir şey mümkün değil maalesef başka sorunlarda var zatenBoşanın,kimse böyle bir şeyi hak etmiyor.
Aslında onunla evlenseniz de mutlu olmayacağınızı kendiniz yazmışsınız.ama sonra pekte birbirimize uygun olamadığımızi anlayarak ayrıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?