- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Haklısınız ama aslında onunla mutlu olamazdım eminim ama genede eski günler geliyor bazen aklıma acaba keşke mi diyorum ama şuan ki eşim mi o deseler gene eşimi seçerim ama neden bu duygularda n kurtulamiyorim
Çok teşekkür ederim o heyecanı özlüyorum belkide ilk oldugun için özeldi ama bugün eşim mi o deseler gene eşimi secerdimtakıntının sebebi bence o adamla olduğun zamandaki halini düşünürken kendini çekici sevilesi beğenilen bulduğun için beynin dopamin salgılıyor. geçmişte beni nasıl sevmişti ben ne özeldim duygusu. gün içinde mutlu olduğun zamanlar bu ara az ise beynin sana mutluluk vermek için geçmişindeki en mutlu olduğun anlara geri götürüyor. dopamin de bağımlılık yaptığı için habire mutlu olmak için onu düşünüyorsun. hayatını doldurursan takıntılar geride kalacak. yaptığının yanlış olduğunu bildiğin için yargılamadım. üyeler haklı yorumlar yapmış zaten. bir süre sonra geçecektir. eşin iyi bir insansa bırak romantik olmasın kim dört dörtlük ki. umarım geçer.
Anladım sizi ince ruhlu adammış benim eşimde de birazcık odunluk vardır ama iyi yönlerini düşünüp bu odunluğunu kafamda törpülüyorumEskiye dönmek gibi bir şey olamaz sadece ben eskiyi özlüyorum yani belkide bilmiyorum o çok kadın ruhundan anlayan yada ağzı laf yapan mı desem öyle biriydi esim o kadar degil ilk sevgilisi bendim yani daha sessiz belki odun mu desem bilemedim yani eskisi gibi degol
Var tabi en önemlisi çok ahlaklı biri ama inşallah kurtulurum bu duurmdanAnladım sizi ince ruhlu adammış benim eşimde de birazcık odunluk vardır ama iyi yönlerini düşünüp bu odunluğunu kafamda törpülüyorumyapacak bir şey yok siz o kişiyle evlenseydiniz inanın bir zaman sonra o da odun olacaktı eşinizin iyi yönleri varsa ona adapte olun ötekini kafanızdan silin
Unutmak için çaba harciyor musunuz peki? Mesela akliniza geldiginde hemen dikkatinizi başka işe mi veriyorsunuz yoksa eşinizle uyurken kulaklikta şarki eşliginde onu mu duşunuyorsunuz. Onun hesaplarini falan kurcaliyor musunuz yoksa evli kadinim bana yakişmaz diyerek onun hesaplarina, resimlerine bakmiyor musunuz? Eşinizdeki guzel yanlari akliniza getiriyor musunuz yoksa kusurlarini nişanlinizin 'harika' karakteriyle mi kiyasliyorsunuz?Bu konuyu acabilecegim. Kimse yok yıllar önce çok severek nisanlanmistim ama sonra pekte birbirimize uygun olamadığımızi anlayarak ayrıldım seve seve yani. Sonra biriyle evlendim neden evlendim bilmiyorum belkiye ona geri dönmemek için seneler geçti ama aklımdan atamadım tek Birgün olmadı onu düşünmediğim çok utanıyorum bunu yaşadığım için ama eskiyi çok özlüyorum belkide eşimde onda olan şeyleri bulamadigim. İçin yada bilmiyorum bu girdaptan nasıl cikicam
Kurtulursunuz tamamen takıntıya dönüşmüş sizin yoksa o kişiyi unutamadığınızdan değil yani eşiniz de azıcık odunluk yapınca eskiyle kıyaslamışsınızVar tabi en önemlisi çok ahlaklı biri ama inşallah kurtulurum bu duurmdan
Yahu bu işleri birak..Amin sagolun ama eşimi sevmiyorum demedim eskiyi özlüyorum dedim
Öyle rahat hoyrat bir yaşamım olmadıYahu bu işleri birak..
Çocuk bakimi,geçim derdi ağır geldi.
Eski hoyrat zamanlarını arar oldun muhtemelen.
Zaten bu konuyu açacak kadar aklından cikmiyorsa eski sevgilin ; kocanın da fark etmesi yakındır.
Sonrasında al cantani kolunu herkes kendi yoluna.
Bir nevi 2 yüzlülük, bunu bir erkekten duysak ağzına s.cmistik
Kuzenim de sizin gibiydi. Bosandi. Hem de sizin gibi kucuk cocukla. 4 yasinda falandi galiba cocugu. Unutamasigi adam hala evli ve ailece gorusuyorlar. Icinde ne firtinalar kopuyor bilmiyorum. Bildigim kadariyla kimseyi almadi hayatina.Bu konuyu acabilecegim. Kimse yok yıllar önce çok severek nisanlanmistim ama sonra pekte birbirimize uygun olamadığımızi anlayarak ayrıldım seve seve yani. Sonra biriyle evlendim neden evlendim bilmiyorum belkiye ona geri dönmemek için seneler geçti ama aklımdan atamadım tek Birgün olmadı onu düşünmediğim çok utanıyorum bunu yaşadığım için ama eskiyi çok özlüyorum belkide eşimde onda olan şeyleri bulamadigim. İçin yada bilmiyorum bu girdaptan nasıl cikicam
Ama anlatırken hiç utanıp sikilmadin ?Öyle rahat hoyrat bir yaşamım olmadı
Gayette utandım tabikide rahatsiz Olurum ama suankj durumumdanda rahatsızımAma anlatırken hiç utanıp sikilmadin ?
Eski sevgilinle kocani mukayese etmekten hiç geri kalmiyorsun ..
Neden evlendigimi bile bilmiyorum diyerek üzerine tüyü de dikiyorsun.
Çoluk çocuğa karismissin,hala eskisindesin,berikindesin.
Kocan yanına gelip eski sevgilisi için bu sozleri sarf etse ; sen ne yapadin.
İki yüzlüluk ve riyakarlik budur benim neznimde.
Bunu bir kadından duymak ise daha rahatsız edici.
Siz onu değil yaşadığın güzel duyguları ve asıl yarım kaldığı için özlüyorsunuz acaba onunla nasıl olurdu diye düşünüyorsunuz.Bu konuyu acabilecegim. Kimse yok yıllar önce çok severek nisanlanmistim ama sonra pekte birbirimize uygun olamadığımızi anlayarak ayrıldım seve seve yani. Sonra biriyle evlendim neden evlendim bilmiyorum belkiye ona geri dönmemek için seneler geçti ama aklımdan atamadım tek Birgün olmadı onu düşünmediğim çok utanıyorum bunu yaşadığım için ama eskiyi çok özlüyorum belkide eşimde onda olan şeyleri bulamadigim. İçin yada bilmiyorum bu girdaptan nasıl cikicam
3 senelik evliyiz hemennoldu evetEskiyi takip etme sosyal medyadan bu çok önemli. Eşin romantik değilmiş sen ol. Belki o da zamanla romantik olur. Güzel dakikalar geçirin. Birde çocuğunuz varmış çocuk olunca evlilikler eskisi gibi olmuyormuş, biraz bununda etkisi vardır. Koca, ev, iş, çocuk derdi derken boşluğa düşmüşsün olan bu. Çocuğu hemen mi yaptınız? Ve kaç senelik evlisiniz?
Romantik durumların olmaması bundan olabilir. Belki birlikte daha fazla zaman geçirseydiniz, evliliğin tadını çıkarsaydınız farklı olabilirdi. Eşini daha çok severdin ve eskiyi özlemezdin. Ama siz bir anda çocuk sahibi olup anne baba konumuna gelmişsiniz. Bunun bilincinde olup çocuğa rağmen romantik durumlar yaşanabilir dediğim gibi sen başlat sen güzel şeyler yap o da zamanla yapar. Ve eskiyi takip etmeyi yasakla kendine3 senelik evliyiz hemennoldu evet
Geçmişi kurcayalıp durmayın,düşünmeyince neler degişecek deneyin görün.üstelik nişanlanmış başka kadını seviyor sizi çokkktannn unutmuş.Hayır dusumsemde bir şey degismeyecek ki o da nişanlanmış ve çok mutlu gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?