Eskiyi unutamama

Dikkat ediyorum, burada saat 00:00 sonrası, yeni üyeler hep böyle insanların sigortalarını attıracak yazılar yazmaya geliyorlar. Bilinçli, yani bilerek yapılıyorsa hiç hoş değil, daha düzgün akacak hikayeler yazabilir kim yazıyorsa.

Bu konuya da gelirsek, kadınlar öyle erkekler gibi değillerdir. Bir kadın için ilişki bittiyse bitmiştir. Bu şekilde yıllar önceki sevgilisini kimse hatırlayıp vah vah demez. Ev işi, çocuk, eş olmak, ev ıvır zıvır, kaynana derdi vs derken geçmiş öyle kafada kalmaz hele böyle uzun süre.

Ayrılık dan hemen sonra tazeyken ilişki baslaniyorsa genellikle sonuc bu oluyor ama asla kıyamıyorum herkesin içinden gecen olmamasi gereken ozlem veya kiskanma gibi duyguları vardır.zamanla aşmanız dileğiyle..
Evllgnzde sıkıntı yoksa baska adimlar atmıyorsaniz bu duygularin zararı olmadığını düşünüyorum ama yine de aşma probleminiz varsa bir destek alabilirsiniz

İlla sorunlar oluyor ama ayrılacak kadar değil benim fiilen yaptığım bir şey asla yok iletişim. Falan sadece aklımdan çıkmıyor ve bundan attık çok utanıyorum

Hikaya derken beni oldukça üzen bo durumu paylaştım birilerinin söylediği bi söz belki aklımı başıma getiri r dedim keşke hikaye olsa

Amin sagolun ama eşimi sevmiyorum demedim eskiyi özlüyorum dedim
Acaba onla evlensem şöyle mi olurdu böyle mi olurdu diye evliliğinle kıyas yapıyorsun sanırım. Seni yargılamıyorum ama bir kalpte iki kişi olmaz. Sevmiyorsan boşan. Böyle hayat mi gecer. ?

özellikle son aylarda hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler var mı aşk dışında. ekonomik sorun arkadaşsızlık sosyal hayatınızın olmaması gibi nedenlerle geçmişteki aşka sığınıyor olabilirsiniz. platonik aşklarda o insan iyice idealleştirilir. sanki bir melek sanki mükemmel onunla olsaydı çok farklı olurdu hissi. ama onunla da olsa çok farklı olmayacaktı. siz yazmışsınız birbirinize uygun değildiniz. şimdi yanınızda o olsa tartışmalar olacaktı. eşinizi seviyorum diyorsunuz.bunu gerçekten içten mi söylüyorsunuz? bizi ikna etmek için mi kendinizi ikna etmek için mi?

Acaba onla evlensem şöyle mi olurdu böyle mi olurdu diye evliliğinle kıyas yapıyorsun sanırım. Seni yargılamıyorum ama bir kalpte iki kişi olmaz. Sevmiyorsan boşan. Böyle hayat mi gecer. ?
Haklısınız ama aslında onunla mutlu olamazdım eminim ama genede eski günler geliyor bazen aklıma acaba keşke mi diyorum ama şuan ki eşim mi o deseler gene eşimi seçerim ama neden bu duygularda n kurtulamiyorim

Haklısınız ama aslında onunla mutlu olamazdım eminim ama genede eski günler geliyor bazen aklıma acaba keşke mi diyorum ama şuan ki eşim mi o deseler gene eşimi seçerim ama neden bu duygularda n kurtulamiyorim
Boşlukta olabilirsin eşinin ilgisizliği de seni bu düşüncelere itmiş olabilir. Zihinsel meşgaleler bul. Örneğin bulmaca çöz.

Örneğin tam tersi olsaydı yani nişanlınız eşiniz olsaydı ve onunla ayrılıp eşli nişanlınızla evlenseydiniz bunu eşiniz içinde hissederdiniz. Yani siz aşkı yada sevgiyi yüketemediginiz için böyle hissediyorsunuz. Sanırım birazda maymun iştahlısınız

Evet var yolunda gitmeyen şeyler birde esim onun kadar romantik değil ondan kat kat iyi bir insan ama sanki oda öylr olsaydı diyorum

İçimde yılgın rüzgarların ayak sesleri
Sen de daha yeni yeni kavak yelleri…
O tamamlanmamış bir hikaye olduğu için aklınıza takılı kalmış o aklınıza geliyor diye günlük işlerinizi aksatma kocanızdan soğuma gibi şeyler oluyorsa bilemem daha derin bi konu olur
Şöyle düşünün o da çok mutlu artık imkansız sadece bi hatıra aklınızda bukadar önünüze bakın
Geçmişte olmamış şimdi şartlar uygun olsa biraraya gelseniz yine olmaz emin olun

Hikaya derken beni oldukça üzen bo durumu paylaştım birilerinin söylediği bi söz belki aklımı başıma getiri r dedim keşke hikaye olsa

Ablacım senin iki yaşında bebeğin var, Allah için, şu bebeğin 2 yaş krizinden yorgunluğundan ne ara vakit buldun da maziyi aklından atamıyorsun. Millet bebekle uyuyacak, duş alacak, saç boyası yaptıracak zamanı zor buluyor ilk yıllar.

Hadi arada aklına gelir anlarım ama sürekli aklından nasıl çıkmaz, imkansız.

Ne güzel yazdınız tesekkur ederim

Çok yoğunum aslında ama bende anlamadım nasıl zihnim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…