- 15 Şubat 2013
- 26.558
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.394
- 798
Ben de ayrı yatiyorum, cok icsellestirdim, bana diyomusun gibi ustume alindim bi an hdggdddgTamamda niye kiziyon
Uykusuzluk çeken, saatin yelkovan sesine uyanan varmış, onlara bişey diyemem. Ama bu adam mis gibi ortopedik yatağı beğenmeyip kuru yerde yatıyor, bahane aramıyor da ne şimdi bu?Birde yatak iliskisi var diye wuhuu evlilikler super mi demek oluyor yani? ikisini karistiriyorlar bence..
Yatak iliskisi
Yoksa o evlilik zaten kotudur, ama ortak paylasim yoksa sadece yatak
Iliskisi varsa yine yolunda degildir bence..cinsellik
Cok
Sey
Olabilir evlilikte ama
Hersey degil nihayetinde..
Kiz, karimdan kacicam diye yerde yatilir mi, en kötü gider koltukta yatarsin, cocugun yataginda bile yatamamis adam. Adam kadindan hoslasmiyodur falan, onu bilemem, ama bence bu ayri yatma olayi ondan degil.Uykusuzluk çeken, saatin yelkovan sesine uyanan varmış, onlara bişey diyemem. Ama bu adam mis gibi ortopedik yatağı beğenmeyip kuru yerde yatıyor, bahane aramıyor da ne şimdi bu?
Ne sence?Kiz, karimdan kacicam diye yerde yatilir mi, en kötü gider koltukta yatarsin, cocugun yataginda bile yatamamis adam. Adam kadindan hoslasmiyodur falan, onu bilemem, ama bence bu ayri yatma olayi ondan degil.
Beli sakatNe sence?
Beli sakat adam yerde mı uyur kız yatak varken?Beli sakat
Ay ne bileyim benBeli sakat adam yerde mı uyur kız yatak varken?
Böyle bi şey hissetsem 1 dk durmam..dediğim gibi 8 yıllık kocam yani burada yazdığım 2 kelamdan fazla yaşanmışlık varKiz, karimdan kacicam diye yerde yatilir mi, en kötü gider koltukta yatarsin, cocugun yataginda bile yatamamis adam. Adam kadindan hoslasmiyodur falan, onu bilemem, ama bence bu ayri yatma olayi ondan degil.
Ben de ayrı yatiyorum, cok icsellestirdim, bana diyomusun gibi ustume alindim bi an hdggdddg
Yani haklisin evet, amaUykusuzluk çeken, saatin yelkovan sesine uyanan varmış, onlara bişey diyemem. Ama bu adam mis gibi ortopedik yatağı beğenmeyip kuru yerde yatıyor, bahane aramıyor da ne şimdi bu?
Siz bir tek gece mi yapiyorsunuz kızPardon bişey soracağım: hangi ara münasebette bulunuyorsunuz peki ?
Kalbi sakat olmasınBeli sakat
WoowwwÜffff Ayni yatakta yattigi halde yeterince sarilmasa adama cemkiriyorum, cunku ihtiyac duyuyorum o sefkate gercekten. Bu nasil hayatlar allah aşkına. Neden boyle bir muameleyi kabul ediyorsunuz. Sizle seks yatip defolup obur odada yatmasi iğrenç degil mi sizce de??
İyide adam tahtanın üstünde yatmıyor yer yatağında çocuğuyla yatıyor. Yer yatağında karısıyla yatsın. Dümdüz bahane adamın yaptığı.Ay ne bileyim benbahane olsa cocugun yataginda yatardi en azindan gibime geliyo, onu da denemis, orda da yatamamis, o yüzden heralde adam ciddi diyorum
Hayir. Kitsal sevgi bağı. Evlilik ve ayni yatakta yatmak sks yapmaktan ibaret degildir.Woowwwkutsal yatak
Zeminle tabii ki ilgisi var. Yer yatağı dediği şey muhtemelen bir şilte. Yerin sertliği bel ağrısına iyi gelir çünkü.zeminle ilgisi ne,yine yer yataginda yatmis olacak.
Ya bence eşiniz bahane ediyor.
Kesinlikle altında bir şey var, peşini bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?