Eşle ayrı uyuma

Uykusuzluk çeken, saatin yelkovan sesine uyanan varmış, onlara bişey diyemem. Ama bu adam mis gibi ortopedik yatağı beğenmeyip kuru yerde yatıyor, bahane aramıyor da ne şimdi bu?

Uykusuzluk çeken, saatin yelkovan sesine uyanan varmış, onlara bişey diyemem. Ama bu adam mis gibi ortopedik yatağı beğenmeyip kuru yerde yatıyor, bahane aramıyor da ne şimdi bu?
Kiz, karimdan kacicam diye yerde yatilir mi, en kötü gider koltukta yatarsin, cocugun yataginda bile yatamamis adam. Adam kadindan hoslasmiyodur falan, onu bilemem, ama bence bu ayri yatma olayi ondan degil.

Kiz, karimdan kacicam diye yerde yatilir mi, en kötü gider koltukta yatarsin, cocugun yataginda bile yatamamis adam. Adam kadindan hoslasmiyodur falan, onu bilemem, ama bence bu ayri yatma olayi ondan degil.
Ne sence?

Böyle bi şey hissetsem 1 dk durmam..dediğim gibi 8 yıllık kocam yani burada yazdığım 2 kelamdan fazla yaşanmışlık var

Ben de ayrı yatiyorum, cok icsellestirdim, bana diyomusun gibi ustume alindim bi an hdggdddg
yok ya insan ayri yatabilir bence evliliginde.. yani cidden gece uyuyamayinca gunduzde kaliteli gecmiyor… ama daha once diger arkadasta yazdi kendi isi galiba ve eve cok gec geliyormua zaten.. sadece pazar gunleri var coluk cocuk geciyor yazmis. Bilemedim yani bi fizyoterapiste filan gitmis
Mi okumadim.. uygun bir yatak vardir herhalde ona gore piyasada

Yani haklisin evet, ama
Diger arkadasin dedigide dogru.. gidip koltukta yatardi kuru yerde neden yatsin o zaman? Gerci koltukta yatsa agrima iyi geliyir diyemez herhlde.

Aman ne bilim kafam karisti

Pardon bişey soracağım: hangi ara münasebette bulunuyorsunuz peki ?
Siz bir tek gece mi yapiyorsunuz kız
Bizde birlikte yatmıyoruz nerdeyse hiç bizde hiç aoeun olmuyor aynı yatakta yatsam ne olacak yatmasam ne olacak yatana kadar yapışık gibi eli ayağı hep bende sorun dokunmaksa ki ben ayrı battaniyelerde yatiyorum asla sarılip falanda uyuyamam sırtımı kapatamazsam uyuyamiyorum

Üffff Ayni yatakta yattigi halde yeterince sarilmasa adama cemkiriyorum, cunku ihtiyac duyuyorum o sefkate gercekten. Bu nasil hayatlar allah aşkına. Neden boyle bir muameleyi kabul ediyorsunuz. Sizle seks yatip defolup obur odada yatmasi iğrenç degil mi sizce de??

6 sne ayri uyumussunuz 2.nasil oldu yahuRandevuyla mi oldu?Degisik yani.

Woowww kutsal yatak

Ay ne bileyim ben bahane olsa cocugun yataginda yatardi en azindan gibime geliyo, onu da denemis, orda da yatamamis, o yüzden heralde adam ciddi diyorum
İyide adam tahtanın üstünde yatmıyor yer yatağında çocuğuyla yatıyor. Yer yatağında karısıyla yatsın. Dümdüz bahane adamın yaptığı.

Tövbe estağfurullah ama çocuğun gece korkularinin sebebi baba olabilir mi neler görüyoruz duyuyoruz

zeminle ilgisi ne,yine yer yataginda yatmis olacak.
Ya bence eşiniz bahane ediyor.
Kesinlikle altında bir şey var, peşini bırakmayın.
Zeminle tabii ki ilgisi var. Yer yatağı dediği şey muhtemelen bir şilte. Yerin sertliği bel ağrısına iyi gelir çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…