Eşle Bütün Planlara Dahil Olan Kayınbirader ve Elti

Yeğen kaç yaşında? En mutlu anlarınız evde başbaka anlar mi tatil yok ama en azından basbas pazar bid yerlere gitmiyorsanız eşiniz iyi bir kavgayı hak ediyor demektir böyle şeyler en başından nasıl alostirirsanuz öyle gider gec kalmışsınız ama çok geç değil. Yumruğunuzu vurun. Madem seni kırmaktan korkmuyor sen de korkma
2 falan yaşı. İnanın böyke iğrenç bi tip olarak yansıttım kendimi ama brn çocukları çok severim. Yolda görsem oynaşırım. Bu yeğen sevgisi brbi çocuklardan soğuttu. Pazar başbaşa da gayet iyiyiz arkadallarımızla eltimlerle gayet iyiyiz ama. Ben oazar için arkadaşlarıma sınır koyuyorum karı koca takılcaz bu pazar diye. Onun bunu yapamaması bana dokunuyo. Ben bu yaşa kadar bütün bayramlarda büyüklerimin yanındaydım. hep ama. ilk kez anneannemi dedemi arayıp biz kurbana karı koca tatil planlıyoruz diye anlattım gönül aldım kibarca. Tabi ki sizi görmek isteriz ama siz mutlu olun biz de mutlu oluruz dedi dedem. 80 küsür
Adına üzüldüm ama kalp kırıklığı geçmiyor şu anda kızgınsın iyi gelecekse biraz ailenize gidin kafanızı dinleyin belki eşiniz bazı şeyleri düşünür akıllanır ama şunu unutma kimse sonradan değişmez ortak iş meselesi sıkıntı nedeniz bir çok sorunlu
Batsalar da kurtulsam en azından paramız yok ondan tatile gidemiyoruz derim ve inan bu bana koymaz. Az ile yetinirim mutlu da olmayı bilirim. Zaten bu ailesinden bir maddi kazık yemeden akıllanmaz. Biz iş yok para yok diye pandemi dönemi biraz kısalım diye dolanırken onlar cheddar peynirleri dondurucuya depoluyorlardı 2 yaşındaki çocuk bahçede eğlensin diyr 2000 tlye şişme havuz alıyorlardı bahçeye. kazık yer benm kazancım bir evi geçindirir. İnşallah kazık yer muhtaç kalır da aklı başına gelir

2 falan yaşı. İnanın böyke iğrenç bi tip olarak yansıttım kendimi ama brn çocukları çok severim. Yolda görsem oynaşırım. Bu yeğen sevgisi brbi çocuklardan soğuttu. Pazar başbaşa da gayet iyiyiz arkadallarımızla eltimlerle gayet iyiyiz ama. Ben oazar için arkadaşlarıma sınır koyuyorum karı koca takılcaz bu pazar diye. Onun bunu yapamaması bana dokunuyo. Ben bu yaşa kadar bütün bayramlarda büyüklerimin yanındaydım. hep ama. ilk kez anneannemi dedemi arayıp biz kurbana karı koca tatil planlıyoruz diye anlattım gönül aldım kibarca. Tabi ki sizi görmek isteriz ama siz mutlu olun biz de mutlu oluruz dedi dedem. 80 küsür

Batsalar da kurtulsam en azından paramız yok ondan tatile gidemiyoruz derim ve inan bu bana koymaz. Az ile yetinirim mutlu da olmayı bilirim. Zaten bu ailesinden bir maddi kazık yemeden akıllanmaz. Biz iş yok para yok diye pandemi dönemi biraz kısalım diye dolanırken onlar cheddar peynirleri dondurucuya depoluyorlardı 2 yaşındaki çocuk bahçede eğlensin diyr 2000 tlye şişme havuz alıyorlardı bahçeye. kazık yer benm kazancım bir evi geçindirir. İnşallah kazık yer muhtaç kalır da aklı başına gelir
Benim ablam böyle bir aileye gelin gitti anlam.ne alırsa eltiye alıyordu aynı şeyleri evleri eşyaları herşeyleri aynı idi ama eltinin kocası acikgozdu para kaçıyordu sonra eniştemi attılar dükkandan

Sorularımda hep planlarımız geleceğimiz ortaktı. Artık evli ama çocuksuzuz. ilk yeğen ilk torun en kıymetli. Eşim ben yeğenimle eğleneyim sen de annesini oyala der gibi. Bana öyle geliyor. Ben evdeyken her gün kızımı özledim (yeğenine kızım diyor) diyen insan ben memlekete gittim 4 5 gün git özlem gider diye yalvardım resmen her gğn git gör yeğenini dedim. yok bi gün bile gitmedi. Sanırım aile oturmasına ailecek gidilir diye düşünüyor beni de sürekli pelinde sürümeye çalışıyordu. Pandemi sağolsun o ev gezmezinden kurtuldum. Ama zaten çok az görüyorum diyip bütün planlara dahil etmeye çalışıyor sanırım
Ben evin son geliniyim benim çocuklarım heepsinden kıymetli anlamadım gitti 🥰 çok kafanızda büyütmüşsünüz.kötü diye demiyorum.herşeyin en güzeli hakkınız.bunu eşinizde sizde birlikte sağlamalısınız.olmuyorsa uzmandan görüş al.bundada psikolojik destek alınır mı deme.al benim eşimde ki sorunlar gençlik yıllarından kalma çıktı.bazı şeyler için pişman arada yine hızını alamıyor.ama en güzel yönlendirme doktor tavsiyesi oluyor.biz çoğu şeyi atlattık.ortak yol bulmayı çözdük.ortak bir dilimiz var çok şükür.arada kavgalar yok mu var.isteklerim oluyor mu hayır.hayalimdeki evlilik hiç olmıyacak bunu anladım kabul ettim.eşinde değişmeyecek bunu kabul etmekle başla hayata.ama eşine fikirlerimi nasıl kabul ettirebilirim diye uğraş.senin için çaba harçıyormu.hayatına ona göre şekil ver.bazı şeyler değişmiyor maalesef 😞🙄

Adam hiç sizle yanlız kalmamış ki tadını bilmiyor.Aliskanliktir ne yapın ne edin başbaşa gidin balayı koyun adını.E balayına da eltiyle gidilmez değil mi?

Eşinizin göbek bağı daha kopmamış.

Daha yeni evli sayılırsınız çocuğunuz yok ne gerek var cokuk çocuk cümbur cemaat tatile.

Onların eli bağlı değil ya siz gidin karadeniz turuna onlar gitsin gap turuna.

Kuserlerde kussunler.

Esinize seninle basbasa balayı tadında tatil yapmak istiyorum deseniz sinirlenmeden. Sonra onlarlada gideriz ama simdi değil deseniz. Bilemedim baska cozum yolu var mı?

Eşinizin göbek bağı daha kopmamış.

Daha yeni evli sayılırsınız çocuğunuz yok ne gerek var cokuk çocuk cümbur cemaat tatile.

Onların eli bağlı değil ya siz gidin karadeniz turuna onlar gitsin gap turuna.

Kuserlerde kussunler.

Esinize seninle basbasa balayı tadında tatil yapmak istiyorum deseniz sinirlenmeden. Sonra onlarlada gideriz ama simdi değil deseniz. Bilemedim baska cozum yolu var mı?

ya ne kusmesı, karsı taraf tatıle beraber gıdelım dıye tutturmuyor kı

olay konu sahıbının kocası.

adam sacma sapan davranıyor sadece

Ayrı aile olduğunuzu, ayrı plan yapmanız gerektiğini anlatıp öğretmeden bu adamla bir şey yapamazsın.
Öğretmek diyorum çünkü hayatında böyle bir şey görmemiş bilmiyor.
En yakın örnek abisi ve eşi. Daha önce bırak başbaşa olmayı bir yere hiç gitmemiş olma ihtimali var.
Herkes ailesinde ne gördüyse onu yapma eğiliminde.
Bence asıl odaklanmak gereken nokta ben abime ".... diyemem, ... yapamam, ... edemem" ile biten cümlelerde saklı.
Neden? Sorusu burada önem arz ediyor.
Değişmez demek için önce denemelisiniz. Öğrenmenin gücünü yadsıyamayız.
Deneyipte olmazsa ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.
Adam değişmiyorsa ve sen bu düzene tamam diyorsan, tatillerini kendin ve varsa çocuğun üzerinden yap.
En azından senin ve çocuğun açısından gezmek ve tatil yapmanın hakkınız olduğunu anlasın. Belki bir şeyleri geçte olsa öğrenir.
Kolay gelsin, bol şans bu adamla

Son düzenleme:
2 falan yaşı. İnanın böyke iğrenç bi tip olarak yansıttım kendimi ama brn çocukları çok severim. Yolda görsem oynaşırım. Bu yeğen sevgisi brbi çocuklardan soğuttu. Pazar başbaşa da gayet iyiyiz arkadallarımızla eltimlerle gayet iyiyiz ama. Ben oazar için arkadaşlarıma sınır koyuyorum karı koca takılcaz bu pazar diye. Onun bunu yapamaması bana dokunuyo. Ben bu yaşa kadar bütün bayramlarda büyüklerimin yanındaydım. hep ama. ilk kez anneannemi dedemi arayıp biz kurbana karı koca tatil planlıyoruz diye anlattım gönül aldım kibarca. Tabi ki sizi görmek isteriz ama siz mutlu olun biz de mutlu oluruz dedi dedem. 80 küsür yaşındaki dedem. Ben onun bile gönlünü alıp ayarlamışken bunun abisine hayır diyememesi..ben ben olmaktan çıktım artık.
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Eşiminde 2 yaşına yakın yiğeni var çok sever gelmesini ister hatta biyere gidince yiğenim olsa gezerdi der. Oğlum der yiğenine. Kan can oğlum kızım laflarına takılmayın. Eşinize eğer baskı yaparsanız istemiyorsun ailemi dicek der de zaten. Hem haklı olup hep anlaşılmadığınızla kalıcaksınız. Tatil yok bittimi dedi tamam sen bilirsin de umursama. Ters psikoloji. Plan yap hatta sana benim haberim yok derse sen de bana fikirleriimi sormuyorsun diye sorma gereği duymadım dersin. Çok zor bi durum inanın ama yalnız değilsiniz.

Akıl verin😔 Ya okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum😔 40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo😬 mu demeliydim ne yapmalıydım
ailesi ile göbek bağını koparamayan insanları nereden buluyorsunuz ya çıkın kendi ailenizin yanına gidin eşinizede madem benimle başbaşa kalmak istemiyorsun o zaman herkes kendi ailesi ile geçirsin tatili deyin rest çekecekesin, bir cinnet geçireceksin, eşin söyleyemiyorsa sen söyleyeceksen başbaşa olmak istediğinizi vallahi bir kaşık suda boğulmalık adam resmen eşiniz.

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Eşiminde 2 yaşına yakın yiğeni var çok sever gelmesini ister hatta biyere gidince yiğenim olsa gezerdi der. Oğlum der yiğenine. Kan can oğlum kızım laflarına takılmayın. Eşinize eğer baskı yaparsanız istemiyorsun ailemi dicek der de zaten. Hem haklı olup hep anlaşılmadığınızla kalıcaksınız. Tatil yok bittimi dedi tamam sen bilirsin de umursama. Ters psikoloji. Plan yap hatta sana benim haberim yok derse sen de bana fikirleriimi sormuyorsun diye sorma gereği duymadım dersin. Çok zor bi durum inanın ama yalnız değilsiniz.
En sevdiğim tek başına tatil.bir şey alıcağın zaman kimseye sormak yok .sebze ye istediğin kadar.et yemek zorunda değilsin.istediğin kadar kahve iç kimse karışamaz.yok çok yoruldumlar dur mola verelim yok şuraya gitmesek olmaz mı orayıda görme ne olacak ben tek gezme taraftarıyım eşim çok mız mız hele çocuklar ve eşim tatil olmaktan çıkıyor eziyete dönüşüyor.

Eşiniz yerine 4ünüzün olduğu bir ortamda siz konuşun.

Yaa kurbanda 1 hafta tatil var ya ben de çoluk çocuk olmadan x le son kez Bi başbaşa tatil yapalım istiyorum. Bi daha fırsatımız olmayacak çünkü 🥰

Bunu ponçik Bi şekilde muhabbet ederken araya sıkıştıracaksınız. Eşiniz abisiyle kötü olmayacak çünkü o söylemedi, sizin de bunu istemenizden daha doğal Bi durum yok. Oldu bitti.

En sevdiğim tek başına tatil.bir şey alıcağın zaman kimseye sormak yok .sebze ye istediğin kadar.et yemek zorunda değilsin.istediğin kadar kahve iç kimse karışamaz.yok çok yoruldumlar dur mola verelim yok şuraya gitmesek olmaz mı orayıda görme ne olacak ben tek gezme taraftarıyım eşim çok mız mız hele çocuklar ve eşim tatil olmaktan çıkıyor eziyete dönüşüyor.
Bende severim kadınlar genelde böyle sever ama erkekler için fark etmiyor. Tabi istisnai durumlar olabilir. Bu sıkıntı çoğu evliliklerde var. Babamda çok yapardı kardeşime nasıl gelme diyim derdi annemi suçlardı. Annem önceden tepki göstermediği için babam annemi suçladı senin yüzünden kardeşlerimle biyere gidemedim demeye başladı. Umarım bendede kader motifi olmaz çok dikkat ediyorum.

Bende severim kadınlar genelde böyle sever ama erkekler için fark etmiyor. Tabi istisnai durumlar olabilir. Bu sıkıntı çoğu evliliklerde var. Babamda çok yapardı kardeşime nasıl gelme diyim derdi annemi suçlardı. Annem önceden tepki göstermediği için babam annemi suçladı senin yüzünden kardeşlerimle biyere gidemedim demeye başladı. Umarım bendede kader motifi olmaz çok dikkat ediyorum.
Ben çok severim kalabalığı büyük ailede büyüdüğüm için galiba.ama eşimle çocuklarla kimse beni tatile götüremez işkenceye dönüyor resmen.çocukların farklı istekleri eşin ayrı istekleri tatilde resmen çalışan koşturan oluyorsun.kadınları toplayıp gitmeye bayılıyorum.kadın kadına süper dedikodu gırla 🤣🤣🤣

Ben çok severim kalabalığı büyük ailede büyüdüğüm için galiba.ama eşimle çocuklarla kimse beni tatile götüremez işkenceye dönüyor resmen.çocukların farklı istekleri eşin ayrı istekleri tatilde resmen çalışan koşturan oluyorsun.kadınları toplayıp gitmeye bayılıyorum.kadın kadına süper dedikodu gırla 🤣🤣🤣
Bende bayılırım kadın kadına. Ramazanda tatil kaynanam 2 aydır köye gidicez gelin diyor birde görümcemlerle bizim arabayla gelicekmişiz araba sahiplerine soranda yok 🤣🤣

Akıl verin😔 Ya okuyup duruyorum sürekli. Bu sefer de ben derdimi yazayım dedim. Eşim ve ailesi birlikte çalışıyorlar. Yıllık izinleri yok. Dini bayramlar hariç tatilleri yok. Bir pazar günü tatil. Dolayısıyla hiç bir zaman tatile gidemiyoruz. Malumunuz kurban bayramı uzun olacak. Biz de dedik ki bir karadeniz turu iyi gelir. 1 aydır planlıyoruz otel bakıyoruz vs yani çok heveslendik. Bugün ayaküstü dedi ki abimler de gelse sorun olmaz heralde. Çok eğlenmeyiz yani biz evliyiz birlikte plan yaptık birlikte gitsek dedim. Yok gizleyemezmiş, söylediğinde abisi biz de gelelim dermiş ya onlarla yada gitmicekmişiz. Çözüm sunuyorum hani başbaşa giden çiftleri örnek göstererek söyle bari çok ballandırmadan anlat dedim. Yok sinirlendi iptal bu tatil onlar gelse sen huzursuz edeceksin, onlara gelme de diyemem tatil iptal dedi çıktı işin içinden. Güzel de kavga ettik tabi. 1.5-2 senelik evliyiz 5 senedir de tanışığız. ömür boyu bütün tatillerimize 4 kişi evliymişiz gibi gidemeyiz bizim aile olduğumuzu önce sen kabul et sonra da kabul ettir dedim. Tabi bu ilk vaka olmadığı için. Daha önce de bir pazar denize gidelim deriz onlar da gelmek ister kahvaltıya gitmek isteriz onlar da gelmek ister. Daha önce de bundan dolayı abisi trip atmış da, o alınırmış da, o hep arada kalıyormuş da. Var mı böyle bir olay yaşayan? Ben mi başbaşa kalalım delisiyim ya bilmiyorum😔 40 yılda bir 1 hafta tatil denk gelir ona da oley kayınbirader eltim ve çocukları da geliyo😬 mu demeliydim ne yapmalıydım
Sakasız mı cidden?
planlardan esi de cıkarın bence,tek basınıza birkac organizasyon yapın :)
Ben cekemem cümbür cemaat dersiniz soran olursa.

Bende bayılırım kadın kadına. Ramazanda tatil kaynanam 2 aydır köye gidicez gelin diyor birde görümcemlerle bizim arabayla gelicekmişiz araba sahiplerine soranda yok 🤣🤣
En sevdiğim çoçukları eşlere kaynanağa satıp en sevdiğim insanlara gezmek 🥰🥰🥰iyiki varlar ben herşeyi kendi adıma çeviren biriyim mutluka bir yerde de arkadaş edinirim.

Back
X