- 13 Nisan 2007
- 33.833
- 103.233
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Doğrudur.adam parayı asla bana göstermiyor. kendisi de der sen tutumlusun diye buna rağmen onun parasını asla görmem
Ben de eşinin hala ailesine destek olduğunu düşünüyorum... Şöyle ki; eşin bence ailesine para veriyor ama bunu sana açıklamak istemediği için sorduğun zaman kavgaya bağlıyor ve üste çıkıyor. Şayet çekinecek bişeyi olmasa zaten adam gibi hesabını verirdi parasının. Senden aldığı para da oraya gitti canım kanımca. Hadi sor yine kavga çıkaracak. Açıklama yapmamak için bulmuş kolayını.. Çok ucuz numaralar bunlar, eskidi artık. Yeme sen de
Doğrudur.
Bunları baştan konuşmak gerek tabii.
Aslında ne ayıp insan karısından para mı sakınırmış?
Bu mantiktaki adamları anlayamıyorum doğrusu sen evlendin artık tabiki biseylerin hesabını vericeksin zaten o para vermese kavga çıkarmaya uğraşmaz diye düşünüyorum bide kredi kartını sen ödüyorsun harcaması nasil oluyo onun evin ihtiyaçlarına mi yoksa esin kendi ihtiyaclarinami harciyorçok kötü değil durumları ama iyi de değil. ben bana bu kadar kötülük yapan bir aileye destek olunması taraftarı değilim açıkcası. ben maaşımı alınca mutfak alışverişini yaparım ödeyeceklerimi öderim kredi kartı için eşime veririm zaten bana harçlığım dışında bişey kalmaz. bende eşime ortak bi hesapta biriktirelim diyorum bunu kabul etmiyor. asıl sorun 2 ay sonra borcumuz bitecek o zaman eşimin parasından asla haberim olmayacak. rahatlıkla ailesine verebilir veriyorsa
Çok fazla seçenek yok zaten. Eğer uyuşturucu, kumar, aldatma, alkol gibi giderleri yoksa gizli gizli ailesine yardim ediyor. Ayrıca bir evin gelir ve giderinden eşler ayni anda sorumludur. Eşinizin davranisi çok yanlis. Ben sizin yerinizde olsam her ihtimale karşılik altinlarimi bankaya ya da onun asla bulamayacagi başka güvenilir bir yere emanet eder (anne baba gibi) beş kuruş ta vermez, hatta ev giderlerine bile ortak olmaz parami biriktirirdim. Sorduğu zaman da ayni onun yaptigi gibi kavga cikarirdim. Dediğim gibi aslında eve giren para ortak ama eşinizin yaotigi hatayi görmesi için boyle bir tepki şart.hanımlar nerden başlayayım bilmiyorum.
ben eşime her hayatım parayı ne yapıyosun nereye harcıyosun dediğimde kavga çıkıyor. yahu bende bilsem ki parayı nereye harcıyoruz ona göre daha fazla maddi destekte bulunacam. ama dediğim gibi her sorduğumda sanki adama küfür etmişim gibi hemen bi tripler bi kavga.
2 gün önce bana çok sıkıştım 2 çeyrek verirmisin geri verecem sana söz veriyorum dedi ( ben bütün altınları ilerde ev alabilmek için saklıyorum ve ne kendim dokunuyorum ne de eşim dokunsun istiyorum.) bende altınlara dokunmayalım 100 dolar 50 euro vereyim bende de bu kadar var dedim verdim.
bu sabah kalktım ne kadar parası var bakayım da ona göre maaşı alınca daha fazla destekte bulunayım dedim. baktığımda verdiğim 100 dolar ve 50 euroyu göremedim bozdurduğunda da tl olarak olması gereken para tutarı yoktu. dün annesine gitti bu adam. sabah yine dedim bak maaşları alınca getirelim ortaya koyalım giderleri ona göre yapalım yine bir kavga bir dövüş.
sorum da şu; ben eşimin hala ailesine destek olduğunu düşünüyorum. yapıyomudur böyle bi kötülüğü bize? ben kendimden fazlasıyla kısıyorum para yetsin diye.
hanımlar nerden başlayayım bilmiyorum.
ben eşime her hayatım parayı ne yapıyosun nereye harcıyosun dediğimde kavga çıkıyor. yahu bende bilsem ki parayı nereye harcıyoruz ona göre daha fazla maddi destekte bulunacam. ama dediğim gibi her sorduğumda sanki adama küfür etmişim gibi hemen bi tripler bi kavga.
2 gün önce bana çok sıkıştım 2 çeyrek verirmisin geri verecem sana söz veriyorum dedi ( ben bütün altınları ilerde ev alabilmek için saklıyorum ve ne kendim dokunuyorum ne de eşim dokunsun istiyorum.) bende altınlara dokunmayalım 100 dolar 50 euro vereyim bende de bu kadar var dedim verdim.
bu sabah kalktım ne kadar parası var bakayım da ona göre maaşı alınca daha fazla destekte bulunayım dedim. baktığımda verdiğim 100 dolar ve 50 euroyu göremedim bozdurduğunda da tl olarak olması gereken para tutarı yoktu. dün annesine gitti bu adam. sabah yine dedim bak maaşları alınca getirelim ortaya koyalım giderleri ona göre yapalım yine bir kavga bir dövüş.
sorum da şu; ben eşimin hala ailesine destek olduğunu düşünüyorum. yapıyomudur böyle bi kötülüğü bize? ben kendimden fazlasıyla kısıyorum para yetsin diye.
olur mu öyle şeyçok kötü değil durumları ama iyi de değil. ben bana bu kadar kötülük yapan bir aileye destek olunması taraftarı değilim açıkcası. ben maaşımı alınca mutfak alışverişini yaparım ödeyeceklerimi öderim kredi kartı için eşime veririm zaten bana harçlığım dışında bişey kalmaz. bende eşime ortak bi hesapta biriktirelim diyorum bunu kabul etmiyor. asıl sorun 2 ay sonra borcumuz bitecek o zaman eşimin parasından asla haberim olmayacak. rahatlıkla ailesine verebilir veriyorsa
eşinizin bu tutumu çok yanlışhanımlar nerden başlayayım bilmiyorum.
eşinizin bu tutumu çok yanlışhanımlar nerden başlayayım bilmiyorum.
Bu mantiktaki adamları anlayamıyorum doğrusu sen evlendin artık tabiki biseylerin hesabını vericeksin zaten o para vermese kavga çıkarmaya uğraşmaz diye düşünüyorum bide kredi kartını sen ödüyorsun harcaması nasil oluyo onun evin ihtiyaçlarına mi yoksa esin kendi ihtiyaclarinami harciyor
Çok fazla seçenek yok zaten. Eğer uyuşturucu, kumar, aldatma, alkol gibi giderleri yoksa gizli gizli ailesine yardim ediyor. Ayrıca bir evin gelir ve giderinden eşler ayni anda sorumludur. Eşinizin davranisi çok yanlis. Ben sizin yerinizde olsam her ihtimale karşılik altinlarimi bankaya ya da onun asla bulamayacagi başka güvenilir bir yere emanet eder (anne baba gibi) beş kuruş ta vermez, hatta ev giderlerine bile ortak olmaz parami biriktirirdim. Sorduğu zaman da ayni onun yaptigi gibi kavga cikarirdim. Dediğim gibi aslında eve giren para ortak ama eşinizin yaotigi hatayi görmesi için boyle bir tepki şart.
ailesine yardım edebilir bunun neresi kötülük ben anlayamadım anneniz sizden para istese siz veremem kendime kötülük yapıyorum sana para vererek mi diyeceksin. olayın içyüzü bukadar gibi gelmedi bana siz daha önce ailene yardım etmeyeceksin gibilerinden bi laf söylemiş olabilirmisin mesela eşinde bu durumu senden gizliyordur e haliyle hala üstüne gidince kavga ediyorsunuz
günaydın paralarınızın ayrı olması bana tuhaf geliyor biz evlendik tek bütçe yaptık harcamalarımızı oradan yapıyoruz neden denemiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?