Eşle maddi paylasim

Miktar yaşam tarzınıza,ev hayatınıza göre değişir belli bir limiti olmaz bunun. Size az verildiğini mi düşünüyorsunuz?
Yaşam tarzimiz oldukça iyi. Evimiz var. Borcumuz yok. Bu konuda aç gözlü olmak da istemiyorum. Kadiniz malum alacaklarimiz bitmiyor. :) Bu arada öyle çok savurgan biri de degilim

Bu zamanda 50 tl'ye bile muhtaç insanlar varken burada konu açıp elaleme nispet yapar gibi "benim kocam şu kadar kazanır,şu kadar para verir bana"diye yazmak ne kadar doğru?Herkesin kazancı ve giderleri eşit değil ki.
Sosyal medyada gittiği restaurant ve yediği yemeklerin fotosunu koyanlara da sinir olurum ben.Doğru gelmiyor bana hiç.

Asla nispet degil.ben sizin fikirlerinizi almak istedim

Yaşam tarzimiz oldukça iyi. Evimiz var. Borcumuz yok. Bu konuda aç gözlü olmak da istemiyorum. Kadiniz malum alacaklarimiz bitmiyor. :) Bu arada öyle çok savurgan biri de degilim

Sizin sorununuzu kredi kartı çözer bana kalırsa. Eşinizin mutlaka bir kredi kartı vardır, onun üzerinden ek kart çıkarsın size. Elinizde nakit 100 lira olsa yeter, kredi kartıyla yaparsınız alışverişinizi.

Beğenmiyor musun derken iğneleme yok orada
az mı buluyorsun anlamında...

+1

Evde calisan misali maaş mi olur?

Ve nasil bir evliliktir esinizin maasini bilmiyorsunuz?

İhtiyacınız oldukça alacaklarınız için paranız oluyorsa problem yoktur diye düşünüyorum.
Mağdur oluyorsanız kart çıkartmasını isteyebilirsiniz.
Maaş arttıkça alınması gereken miktar artmalı mı acaba diye mi merak ettiniz? Herkes gibi bende bu konuda niye fikir istediğinizi anlamadım:)

Keşke bütün maaşını sana verse bir kadın olarak aslında yük her daim sendedir, hem hürmet demektir bu el üstünde tutmak demektir.
Sen versen eşine harçlığını..

Adam nedne kazandığı paranın hepsini eşine verip harçlık alsın ki? Emeği veren adam ama para kadında duracak. Karısının maaş kartına el koyanlardan ne farkı kalır insanın o zaman?
Değer, el üstünde tutmak parayla olmaz.

Konu ne amaçla açıldı anlamadım, bunun bir miktarı olmaz eşinizin aldığı maaşa bağlıdır, giderlerinize bağlıdır vs.

Reactions: KV_
Ben de eşimin aylığını hiç bilmem ve sormam. Sadece ihtiyaç olduğunda 100 veya 50 tl verir. Zaten bu çok da sık olmaz. Şu an calışamıyorum, iki bebeğim var. Çalıştığım zamanki gibi cüzdanımda fazla fazla parayla gezemiyorum tabi ki. Eşimin aylığı yüksek bir para olsaydı bile beni aylığa baglamasini beklemezdim diye düşünüyorum. Genelde kendim kazanıp, harcamaya alışkınım.

Konu saçma olmuş. Daha Eşinizin maaşını bilmiyorsunuz bence bunu dert ediniz. Ben örnek vereyim eşimin maaşı 3.500, ev hanımıyım eşimin kredi kart limiti 800, benimki 7.700 ayrıca bende harcamayalım diye duran 12.000 lik kart durur. Evde kumbaramız var kim neye ihtiyaç duyarsa maaş orda durur.giderler karttan ödenir,ayın 15 inde karta yatar kalanı direk kumbarada durur. Bu güven meselesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…