Yaşam tarzimiz oldukça iyi. Evimiz var. Borcumuz yok. Bu konuda aç gözlü olmak da istemiyorum. Kadiniz malum alacaklarimiz bitmiyor. :) Bu arada öyle çok savurgan biri de degilimMiktar yaşam tarzınıza,ev hayatınıza göre değişir belli bir limiti olmaz bunun. Size az verildiğini mi düşünüyorsunuz?
Cocuk gibi eşten harclik almak ne ya? Para kutumuz var ikimizde oradan aliriz belli miktar orda durur isteyen ne kadar lazımsa alır. Bittikce koyulur.[/QUOTE aynen katılıyorum. İstemem bende o birakir
Asla nispet degil.ben sizin fikirlerinizi almak istedimBu zamanda 50 tl'ye bile muhtaç insanlar varken burada konu açıp elaleme nispet yapar gibi "benim kocam şu kadar kazanır,şu kadar para verir bana"diye yazmak ne kadar doğru?Herkesin kazancı ve giderleri eşit değil ki.
Sosyal medyada gittiği restaurant ve yediği yemeklerin fotosunu koyanlara da sinir olurum ben.Doğru gelmiyor bana hiç.
Yaşam tarzimiz oldukça iyi. Evimiz var. Borcumuz yok. Bu konuda aç gözlü olmak da istemiyorum. Kadiniz malum alacaklarimiz bitmiyor. :) Bu arada öyle çok savurgan biri de degilim
Beğenmiyor değil fikir aliyorum. Niye böyle tepkiler veriyorsunuz?Maaş 10-15 bin olduğu için
bırakılan 100-200 lirayı mı begenmiyorsun
Beğenmiyor değil fikir aliyorum. Niye böyle tepkiler veriyorsunuz?
+1belli bir miktarimi olmali ?gercekten bilmedigim icin soruyorum yani bir nevi esiniz sizi maasa bagliyor .aylik su kadar diye..ben suan calismayan biri olarak boyle bir hak gormuyorum kendimde..evin giderleri harcanir ortak butce olur kalan para kimin neye ihtiyaci varsa ona gore harcar..benim fikrim bu sizinkide ilginc geldi bana..
İhtiyacınız oldukça alacaklarınız için paranız oluyorsa problem yoktur diye düşünüyorum.Yaşam tarzimiz oldukça iyi. Evimiz var. Borcumuz yok. Bu konuda aç gözlü olmak da istemiyorum. Kadiniz malum alacaklarimiz bitmiyor. :) Bu arada öyle çok savurgan biri de degilim
Size yapıyorsunuz demiyorum.ama buraya ister istemez bir rakam yazılacak.çocuğuna ilaç parası bile bulamayan insanlar var üzülecekler.Asla nispet degil.ben sizin fikirlerinizi almak istedim
Anladim.. kimseyi üzmek istemem. Üzülmesi için açmadım konuyu.Size yapıyorsunuz demiyorum.ama buraya ister istemez bir rakam yazılacak.çocuğuna ilaç parası bile bulamayan insanlar var üzülecekler.
Nerdeee :)Keşke bütün maaşını sana verse bir kadın olarak aslında yük her daim sendedir, hem hürmet demektir bu el üstünde tutmak demektir.
Sen versen eşine harçlığını..
+1
Evde calisan misali maaş mi olur?
Ve nasil bir evliliktir esinizin maasini bilmiyorsunuz?
Demi bilmem lazım :)+1
Evde calisan misali maaş mi olur?
Ve nasil bir evliliktir esinizin maasini bilmiyorsunuz?
Keşke bütün maaşını sana verse bir kadın olarak aslında yük her daim sendedir, hem hürmet demektir bu el üstünde tutmak demektir.
Sen versen eşine harçlığını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?